folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Senede Bir Ay Mı Müslümansınız ?

Senede Bir Ay Mı Müslümansınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

konu başlığını görünce fasulye sandım..

konu buyken nedne akp ye kaydı ::D  

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

senede 1 ay + 49 cuma+bayram namazları

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Konuyu açan arkadaş bu konuyu açmakla ancak kendi ezikliğini ortaya çıkarıyorsun.

Madem kafanda soru işareti var, aç oku araştır, RAMAZAN ayının önemini, amacını, özelliğini öğren.

Sen böyle ezikçe bir konu açarak, sadece ve sadece;

" Ağzının salyasıyla, islama saldırmak için pusuda bekleyen beyinsiz embesillere saldırı imkanı veriyorsun "

Ramazan ayını; sana içki satmak istemeyen büfe sahibinin davranışlarıyla anlayamazsın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:
    -----------------------------

e madem özgür bi ülke satana,satmayana neden karışıyonuz kardeşim :)

alsancakta satan yerler var, kimse neden satıyon demiyo. mahallemde satmayan yerler var, kimse neden satmıyon demiyo. 

neyin kavgası, neyin tribi anlamadım gitti :)

işte izmirin farkı :) 

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabuCe
    kabuCe's avatar
    Erkek

morportakal bunu yazdı:
    bütün kötülüklerin anası islamdır

Doğru konuş lan!!! Beyinsiz misin yoksa tipin mi öyle gösteriyor???

Şahısların hareketlerine bakarak İslam'ı yargılayamazsın. Şimdi ben sana bakıp bütün Tahribat müritleri dinsizdir yada inançlara saygısızdır desem, söylediğim ne kadar gerçek olur?

Ayrıca içen içen satan satar diyorsunuz, o zaman satmayan da satmaz. Adam istediği herhangi bir zamanda içki satmıyo diye adama mahalle baskısı mı yapılmalı? Git satan yerden al.

...Orada Olmayan Adam...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:

Konuyu açan arkadaş bu konuyu açmakla ancak kendi ezikliğini ortaya çıkarıyorsun.

Madem kafanda soru işareti var, aç oku araştır, RAMAZAN ayının önemini, amacını, özelliğini öğren.

" Ağzının salyasıyla, islama saldırmak için pusuda bekleyen beyinsiz embesillere saldırı imkanı veriyorsun "

Ramazan ayını; sana içki satmak istemeyen büfe sahibinin davranışlarıyla anlayamazsın.

bana bak aslanım öyle ezikli mezikli konuşup beni germe yazdığımdan bi zikim anlamadın ortada zaten

ben 11 ay her boku yeyipte ramazan ayında dini bütün müslüman kesilen iki yüzlülerden bahsediyorum..

ben inandığı için değil inanmış gibi yapan insanlara kin kusuyorum..

burada iki yüzlülerden bahsediryoruz..

under hoca haklı çıktı yine sen ve senin gibiler hep konuyu saptırmaya çalışıyorsunuz..baştada sen varsın

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

:) ohoooo sen ordamisin birader

her halti yiyip sonra 1 ay oruc tutanlar var Allah la onun arasindadir arasina girmek olmaz. 

bu tipki suna benziyor yolda giden veya yardima muhtac veya ozurlu bir bayana tecavuz ettikten sonra gusul abdest almasina benziyor.

:) konu yine yolsuzluga gelecek ama getirmek istemiyorum. hani her turlu yetim hakki yiyip oruc tutan insanlara benziyor, birsey diyemez kimse Allah la onun arasinda 

bizim girmemiz olmaz, laf soylemekte olmaz.

turban konusunda ister kapanir ister acilir sanane sen ne karisiyorsun burasi ozgur bir ulke degilmi diyen zihniyet 

icki icene neden karisir ki ? o zaman ozgur bir ulke olmuyor. 

evet işte çakma demokrasi ve  tranny of majority 

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=74558&sayfa=13#761316

bassinyourface
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:

e madem özgür bi ülke satana,satmayana neden karışıyonuz kardeşim :)

alsancakta satan yerler var, kimse neden satıyon demiyo. mahallemde satmayan yerler var, kimse neden satmıyon demiyo. 

neyin kavgası, neyin tribi anlamadım gitti :)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    öyle deme kardes yaws...onlar kendileri isterse müslüman, onlara göre onlar istersede biz gavuruz..(!) o zabita denen embesilleri ve onlari serbest birakan zihni adaletede diyecek birsey bulamiyorum artık çöplük takımından farklari kalmamis... hakikaten yavas yavas dikta rejimi basladigini görüyor ve islami kendi bildikleri gibi enjekte etttiklerine zaten hepimiz sahit oluyoruz.. ayrica zabita denen denyolara cok sinirlendim elime iki tane leviye alip esek sudan gelinceye kadar dayak atmak istiyorummm....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:

yawaş gel hoca ayaan kaymasın kmseye hakaret etmekle haklı çıkaramazsın kendini :))

"Ramazan ayını; sana içki satmak istemeyen büfe sahibinin davranışlarıyla anlayamazsın." demişsin bişe sorcam ramazanda içki satanda içende daha fazlamı günaha girio bu günah yada sewap bonus puanmı extra bişe yaptıkça artıo ??? adam orda güzelce sölemiş 11 ayda sat 12. ay satmaa eeee neymiş ramazan kendi içinimi rahatlatmaya çalışıo yoksa kendini dinci gösterip prim mi yapmaya çalışıo (son günlerde moda bu zaten :) )

snnyk harbiden haklısın babamda zamanında ankara/rüzgarlıda birahane vardı bizim orayı işletiodu ama ne ramazanda kapandıını gördüm nede başka bi olayda çünkü bilioki günahsa hergün aynı günah ramazandır kandildir extra günah yazılmıo....... 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
Toplam Hit: 6983 Toplam Mesaj: 44