Senede Bir Ay Mı Müslümansınız ?
-
konu başlığını görünce fasulye sandım..
konu buyken nedne akp ye kaydı ::D
-
senede 1 ay + 49 cuma+bayram namazları
-
Konuyu açan arkadaş bu konuyu açmakla ancak kendi ezikliğini ortaya çıkarıyorsun.
Madem kafanda soru işareti var, aç oku araştır, RAMAZAN ayının önemini, amacını, özelliğini öğren.
Sen böyle ezikçe bir konu açarak, sadece ve sadece;
" Ağzının salyasıyla, islama saldırmak için pusuda bekleyen beyinsiz embesillere saldırı imkanı veriyorsun "
Ramazan ayını; sana içki satmak istemeyen büfe sahibinin davranışlarıyla anlayamazsın.
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------e madem özgür bi ülke satana,satmayana neden karışıyonuz kardeşim :)
alsancakta satan yerler var, kimse neden satıyon demiyo. mahallemde satmayan yerler var, kimse neden satmıyon demiyo.
neyin kavgası, neyin tribi anlamadım gitti :)
-----------------------------işte izmirin farkı :)
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------
bütün kötülüklerin anası islamdır
-----------------------------Doğru konuş lan!!! Beyinsiz misin yoksa tipin mi öyle gösteriyor???
Şahısların hareketlerine bakarak İslam'ı yargılayamazsın. Şimdi ben sana bakıp bütün Tahribat müritleri dinsizdir yada inançlara saygısızdır desem, söylediğim ne kadar gerçek olur?
Ayrıca içen içen satan satar diyorsunuz, o zaman satmayan da satmaz. Adam istediği herhangi bir zamanda içki satmıyo diye adama mahalle baskısı mı yapılmalı? Git satan yerden al.
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------Konuyu açan arkadaş bu konuyu açmakla ancak kendi ezikliğini ortaya çıkarıyorsun.
Madem kafanda soru işareti var, aç oku araştır, RAMAZAN ayının önemini, amacını, özelliğini öğren.
" Ağzının salyasıyla, islama saldırmak için pusuda bekleyen beyinsiz embesillere saldırı imkanı veriyorsun "
Ramazan ayını; sana içki satmak istemeyen büfe sahibinin davranışlarıyla anlayamazsın.
-----------------------------bana bak aslanım öyle ezikli mezikli konuşup beni germe yazdığımdan bi zikim anlamadın ortada zaten
ben 11 ay her boku yeyipte ramazan ayında dini bütün müslüman kesilen iki yüzlülerden bahsediyorum..
ben inandığı için değil inanmış gibi yapan insanlara kin kusuyorum..
burada iki yüzlülerden bahsediryoruz..
under hoca haklı çıktı yine sen ve senin gibiler hep konuyu saptırmaya çalışıyorsunuz..baştada sen varsın
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------:) ohoooo sen ordamisin birader
her halti yiyip sonra 1 ay oruc tutanlar var Allah la onun arasindadir arasina girmek olmaz.
bu tipki suna benziyor yolda giden veya yardima muhtac veya ozurlu bir bayana tecavuz ettikten sonra gusul abdest almasina benziyor.
:) konu yine yolsuzluga gelecek ama getirmek istemiyorum. hani her turlu yetim hakki yiyip oruc tutan insanlara benziyor, birsey diyemez kimse Allah la onun arasinda
bizim girmemiz olmaz, laf soylemekte olmaz.
turban konusunda ister kapanir ister acilir sanane sen ne karisiyorsun burasi ozgur bir ulke degilmi diyen zihniyet
icki icene neden karisir ki ? o zaman ozgur bir ulke olmuyor.
-----------------------------evet işte çakma demokrasi ve tranny of majority
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=74558&sayfa=13#761316
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------e madem özgür bi ülke satana,satmayana neden karışıyonuz kardeşim :)
alsancakta satan yerler var, kimse neden satıyon demiyo. mahallemde satmayan yerler var, kimse neden satmıyon demiyo.
neyin kavgası, neyin tribi anlamadım gitti :)
----------------------------- -
öyle deme kardes yaws...onlar kendileri isterse müslüman, onlara göre onlar istersede biz gavuruz..(!) o zabita denen embesilleri ve onlari serbest birakan zihni adaletede diyecek birsey bulamiyorum artık çöplük takımından farklari kalmamis... hakikaten yavas yavas dikta rejimi basladigini görüyor ve islami kendi bildikleri gibi enjekte etttiklerine zaten hepimiz sahit oluyoruz.. ayrica zabita denen denyolara cok sinirlendim elime iki tane leviye alip esek sudan gelinceye kadar dayak atmak istiyorummm....
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------Konuyu açan arkadaş bu konuyu açmakla ancak kendi ezikliğini ortaya çıkarıyorsun.
-----------------------------yawaş gel hoca ayaan kaymasın kmseye hakaret etmekle haklı çıkaramazsın kendini :))
"Ramazan ayını; sana içki satmak istemeyen büfe sahibinin davranışlarıyla anlayamazsın." demişsin bişe sorcam ramazanda içki satanda içende daha fazlamı günaha girio bu günah yada sewap bonus puanmı extra bişe yaptıkça artıo ??? adam orda güzelce sölemiş 11 ayda sat 12. ay satmaa eeee neymiş ramazan kendi içinimi rahatlatmaya çalışıo yoksa kendini dinci gösterip prim mi yapmaya çalışıo (son günlerde moda bu zaten :) )
snnyk harbiden haklısın babamda zamanında ankara/rüzgarlıda birahane vardı bizim orayı işletiodu ama ne ramazanda kapandıını gördüm nede başka bi olayda çünkü bilioki günahsa hergün aynı günah ramazandır kandildir extra günah yazılmıo.......