Senede Kac Kere Biri Bi Sey Desede Cekip Vursam Diyorsunuz
-
Senede 1-2 kez gelir bana.
-
0
-
Çok şükür 0
-
Birini vurmak istemezsin silah kullanmayı öğrenene kadar.
-
Hayatta manevi ruhi mesuliyetinden korktuğum şey birinin katline sebep olmak Allah hiç kimseyi kazara dahi olsa böyle bir şey ile karşılaştırmasın resmen benim kabusum .
-
Cocuklugumdan beri silah kullanmasini bilirim. Silah ve muhimmat tutkum var zaten sadece kendimi değil butun yakinlarimi da silahlandirdim.
Biri bişey desede çekip vursam bende hiç olmadı çünkü silahla gezmedim hiç.
Ama biri bisey dese kafayı burnunun ustune gömsem burnunu yüzüne düzlesem diye dedigim olmuştur.
Aslında birinin beni gözüne kesip bana bisey demesinin mümkünü de pek yokta şey diye delleniyorum genelde ;
İste birini bi kediye kopege tekme atarken görsem veya kadina siddete tacize denk gelsem diye dolaştığım bela arandigim cok oluyor. Çünkü onlari vicdanim rahat bi sekilde dövebiliyorm.
Senede kac kez bu hissiyata girdigimi paylasmicam.
-
cana kıymayı hiç düşünmedim de bazen devlet şöyle1 haftalık beni hukuki yaargılamadan muaf tutsa diyorum
-
Taşıma ruhsatlı silahım olduktan sonra hiç öyle bir şey geçmedi aklımdan. Birisini vurmak kolay değil Allah yaşatmasın
-
Asla. Birine kızıp dost olduğum sevipde düşman olduğum olmuştur.
İnsanların ıslah olmasını temenni ederim Allah vermiş Allah alsın bir sebepten derim. Mesela insanları kökünden zehirleyen sarıklı cübbeliler din konusunda ölmesi şart insanlar ama gidipte kendim öldürsem işidden farkım kalmaz.
Sonra milleti sömüren vergi kaçakçısı iş adamlarımız 3kuruşa insan çalıştıran ama Türkiyedeki her türlü pislik oluşuma örgüte destek veren içimizdeki hainler asılsın isterim ama devlet eliyle olsun beklerim.
-
Sakin asla sinirlenme bırak karşındakiler çıldırsın
-
ben de hep derim "Allah bana bir kuvvet verse de şu mal insanları kılıçtan geçirsim" diye. Cidden istiyorum bunu :D
Yolda gidiyorsun önüne kırıyor, kes kafasını at kenara
3-4 ergen ana avrat küfür edip muhabbet ediyorlar, kes at kenara, bi fayda olmaz bunlardan.
hak hukuk yiyeni zaten bağırta bağırta öldürmek lazım...
GodKlaus tarafından 27/Tem/25 13:06 tarihinde düzenlenmiştir