Senede Kac Kere Biri Bi Sey Desede Cekip Vursam Diyorsunuz
-
Benim kesinlikle silah almamam lazım. Çabuk sinirlenirim. Sinirlenince de gözüm birşey görmez.
-
:) hiç.
-
sanane bunu yazdı
Benim kesinlikle silah almamam lazım. Çabuk sinirlenirim. Sinirlenince de gözüm birşey görmez.
Taşıma ruhsatlı silah taşıyınca o iş öyle olmuyor.
-
0 eyvallah ediyom yapacagim isler geliyo aklima.
yapacak bisiler olmasa dusunurum ozaman. -
Bu ülkeye bir squid game parkuru şart. Önce hapse girip iflah olmayan, çıkınca yine suç işleme potansiyelleri olan mahkumları oyun alanına sokacaksın ki birbirlerini kırıp geçirsinler. Bunları da sokaktan toplayacağın eşşek traşlı kekolara locadan izleme imkanı sunacaksın ki bir sonraki suç kayıtlarında kendilerinin de sahne alma imkanları olduğunu bilsinler. Ardından sahneye trafikte vatandaşın arabasına zarar verenler çıkacak... Böyle böyle bir çok suçlunun potansiyel oyun alanı olacak orası. Gör bak suç oranı nasıl düşüyor kısa sürede. Ama işte bunlar hep büyük gizlilikle kayıt dışı olarak yapılması gerekeceğinden imkansız...
-
Falanca demiş ya "delikli boru çıktı mertlik bozuldu" diye
Bilek gücü varken hemen silaha sarılmak bence acizliktir.
10 yaşındaki bebe de silahla mertlik yapabilir. Silah içinden çıkamayacağını düşündüğün bir tabloda caydırıcı veya bilemedin
yaralama için kullanılır.
Birini öldürmekten beter etmek için onu felç bırakmak kâfidir.
-
-
Benim iyiki silahım yok. Çabuk sinirleniyorum. 1 2 saat içinde sinirim geçer. O an hiç yaşanmamış gibi oluyor. Ama o sinir anında ne yaptığımın farkındayım. Buna rahmen durmuyorum. Pire için yorgan yakanlar varya halt etmiş. Komple köyü yakarım o an. O yüzden silah istemiyorum.
Sinir anında kendimi kaybetmiyorum. Sadece durmuyorum duramıyorum. Ve öfke patlaması yaşıyorum. Bunun için psikoloğa gitmeyi bile düşünüyorum bu aralar. Öfke kontrolü sorunum olabilir.
-
önceden bir insan başka bir insanı nasıl öldürebilir diye düşünürdüm. 30 lu yaşlara gelince sene de en az 5-6 kez bunu vursam gram vicdan azabı çekmem diyorum.. hatta insanlığa katkım olur diye düşünüyorum
-
Kaan bunu yazdısanane bunu yazdı
Taşıma ruhsatlı silah taşıyınca o iş öyle olmuyor.
kendime güvenmiyorum o konuda. onun için gerek yok. ama ilerde sanki gerekecek gibi. ülke gidişatı onu gösteriyor.