Senede Kac Kere Biri Bi Sey Desede Cekip Vursam Diyorsunuz
-
En büyük silahlarım kroşe ve aparkatlarım, Allah sizi gazabımdan uzak tutsun kullanmayı çok sevmem , kullandıklarımda sevmedi.
-
valla ortam kötü ceza evine düşme düşersen bir ince hastalık kapma riskin şuan çok yüksek.
-
günde 2-3 kere
-
Arada bir tüm sığırların olduğu bi otobüse dalsam da hepsini kılıçtan geçirsem diye hayal ederim
-
senede değilde günde 1-2 defa oluyor. -_-
-
Bosluk bunu yazdı
En büyük silahlarım kroşe ve aparkatlarım, Allah sizi gazabımdan uzak tutsun kullanmayı çok sevmem , kullandıklarımda sevmedi.
ya valla ben de istiyorum bir iki yumruk atmayı öğrenmeyi, güreş var bende ama yumruk yok, bir iki hareket öğrenmek lazım, ilk vurup kavgayı bitirmek için. Yoksa yerde uzun sürüyor :D
combo hareket falan varsa bir iki youtube linki atın da evde shadow boxing yapalım :D
GodKlaus tarafından 28/Tem/25 17:46 tarihinde düzenlenmiştir -
ayda 3-5 minimum
-
50 , 100 bilmiyorum belki 1000 kisi
ne kadar sakin insanlarla takiliyormusum :)
0 diyenler var... la bu ulkede haber izleyipte birini öldürme istegi uyanmayan evliyadir.
hic kendinizi kandirmayin. insan öldürmek istememeniz sadece hapis yatmak istemediginizden.
yakalanmayacaginizi bilseniz 3 haneli rakamin altina inmezsiniz :)
arınma gecesi yasal uygulansa görürüm ulkeyi.
ben silahla degilde mafyalar gibi baglayip denize atma fantazim.var. silah cok kanli . sagi solu silip temizleyemem.
birde v for vendetta gibi orkestra esligindede yapmak istedigim yerler var.
hep hayal iste.
-
-
futurist bunu yazdı
50 , 100 bilmiyorum belki 1000 kisi
ne kadar sakin insanlarla takiliyormusum :)
0 diyenler var... la bu ulkede haber izleyipte birini öldürme istegi uyanmayan evliyadir.
hic kendinizi kandirmayin. insan öldürmek istememeniz sadece hapis yatmak istemediginizden.
yakalanmayacaginizi bilseniz 3 haneli rakamin altina inmezsiniz :)
arınma gecesi yasal uygulansa görürüm ulkeyi.
ben silahla degilde mafyalar gibi baglayip denize atma fantazim.var. silah cok kanli . sagi solu silip temizleyemem.
birde v for vendetta gibi orkestra esligindede yapmak istedigim yerler var.
hep hayal iste.
abla sakin ol korkutuyorsun şuan. nefesimi tutarak okudum yeminle