Sennheiser İE-8 (Satın Aldım)
-
htttp://www.tahribat.com/Forum-Kulaklik-Tavsiyesi-118792/
Daha önce yukarıdaki linkte açtığım konuda kulaklık ile ilgili tavsiye istemiştim. Uzun süredir kulaklık ile ilgili araştırmam bitti ve yukarıdaki kulaklığı satın almaya karar verdim ve KDV Dahil 678,00 TL fiyatla satın aldım. 2 yıl garantili ve orijinal kutusunda. Sonuç; mükemmel bir ses kalitesi var arkadaşlar parayı sorun etmiyorsanız yukarıdaki kulaklığı alabilirsiniz şiddetle tavsiye ederim. sesi çok net geliyor en düşük seviyede dinleseniz bile çok net ses arkadaşlar mp3 çalar, iphone, bilgisayar girişlerine uygun süper ötesi bir ürün :) ürünle beraber gelen küçük aletle kulaklığın hemen arkasında ses ayarlarını istediğiniz gibi yapabiliyorsunuz.
-
uyurken eline ayağına dolaştırıp koparmada hocam :) hayırlı olsun
-
Kulaklığın arkasındaki delik izolasyonu olumsuz yönde etkiliyor.Ama yinede sennheiser'ın bir kaç iyi modelinden birini almışsın.Bass ağırlıklı bi kulaklık iyi günlerde kullan.
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------
uyurken eline ayağına dolaştırıp koparmada hocam :) hayırlı olsun
-----------------------------teşekkürler hocam ilk başta tereddüde düştüm ve sonunda satın almaya karar verdim pişman değilim aksine çok memnunum :)
-
Hacı bana burs bağlasana ya sen :|
-
hayırlı olsun
-
suKo bunu yazdı:
Kulaklığın arkasındaki delik izolasyonu olumsuz yönde etkiliyor.Ama yinede sennheiser'ın bir kaç iyi modelinden birini almışsın.Bass ağırlıklı bi kulaklık iyi günlerde kullan.
-----------------------------teşekkürler hocam umarım doğru ürünü almışımdır
-
çok para vermişsin yazık günah
-
hayırlı uğurlu olsun hocam güle güle takın emi
-
mataramasuko bunu yazdı:
çok para vermişsin yazık günah
-----------------------------daha önce sony marka kulaklığım vardı kablosunda elektronlar dağıldı yani biraz kopma oldu ömrünü yitirdiği için ondan pek verim alamadım uzun süre araştırmalarım sonucu bu kulaklığı satın almaya karar verdim hocam paranın hakkını veriyor para benim için önemli değil ses net gelsin yeter. sürekli seyahata çıkıyorum bu yüzden
-
Hocam güle güle kullan ama o kadar para vermem ben buna ya ne kadar özellik olursa olsun o kadar etmez bu cumhuriyet altından bile değerli