Sennheiser İE-8 (Satın Aldım)
-
iyi günlerde dinle
-
mp3 çalarını merak ettim?
-
kötü günler için müridin adı'nı bir kenara yazalım. kaçırıp fidye istediğimizde iyi para kaldırırız.
-
Kulaklık hakkında bilgin varsa bende alıcam oyun için CS felan atıyorum arada ve müzik için
daha önce bende PLANTRONICS DSP 500 vardı ama mic bozuldu şimdi bunu uygun gördüm yeni çıkmış
bu ürünü almak istiyorum ama tam bilmiyorum nasıl bir ürün en önemlisi sesi ve bass kalitesi iyi olması lazım sence bunda ses ve bass iyimidir ?
fiyatı 95$ + KDV
DSP 500 de bass güzeldi yine ama bunda nasıldır bilmiyorum

PLANTRONICS Gamecom 777
-
OCEANUS bunu yazdı:
-----------------------------Kulaklık hakkında bilgin varsa bende alıcam oyun için CS felan atıyorum arada ve müzik için
daha önce bende PLANTRONICS DSP 500 vardı ama mic bozuldu şimdi bunu uygun gördüm yeni çıkmış
bu ürünü almak istiyorum ama tam bilmiyorum nasıl bir ürün en önemlisi sesi ve bass kalitesi iyi olması lazım sence bunda ses ve bass iyimidir ?
fiyatı 95$ + KDV
DSP 500 de bass güzeldi yine ama bunda nasıldır bilmiyorum

PLANTRONICS Gamecom 777
-----------------------------
güzelmiş bu kulaklık fiyat ına göre performansı iyimi acaba -
valla bilmiyorum aklımda bu var onu alıcam gibi arkadaş burda değil sanırım onun bilgisi iyi sanırım kulaklık hakkında geldiğinde cevaplar görürüz bakalım nasıl bişeydir.
-
Hayırlı olsun..
Birde İsraf,yada o paraya ev,kira muhabbetine girenlere hastayım Parayı veren düdğü çalıyor siz düdük sesinemi
karşısınız anlamadım.. -
678,00 TL :S
-
Zenginin malı züürdün çenesini yorarmış.. :) (züürt grubuna bende dahilim) güle güle kullan hocam :)
-
hocam bendede 2 senedir falan cx300 var hala taş gibi mükemmel bass mükemmel kalite. ancak bu kulaklıklar kulağı çok fena mikiyor haberin olsun. yüksek sesde dinleme.
demedi deme :D