Sennheiser İE-8 (Satın Aldım)
-
adın da "ie-8" geçen hiç birşeyden performans beklemem !
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
http://cgi.ebay.com/NEW-Sennheiser-IE-8-HIGH-FIDELITY-EARPHONES-Headphones-/170547470056?pt=AU_Electronics_Portable_Audio_Accessories&hash=item27b56bdee8
Hadi beyler hepimiz IE 8 alalim.
-----------------------------free shipping o kadar farkettirirmi
-
Öncelikle demeden edemiyeceğim ünlü bir türk düşünür zamanında demiş ki ;
Görmediğin oğlu olmuş çekmiş çükünü kopartanya
seyehat ne ayak onu anlamadık diğer kulaklıklar seyehate engelmi ? fazlamı evcimenler, ben gelmem mi diyolar?
ha bide şu kalite olayı var garanti zaten olayı açıklıyor. Şimdi ben;
20 tl den 2 yıl garantili 30 tane kulaklık alırım buda bana 60 yıl yeter,
Hadi geç 40 tl den 15 tane al 30 yıl yeter
hadi onuda geç 80 tlden 7 tane al 14 yıl gider,
Senin bu kulaklık sana 14 yıl
NaH Gider!
-
yav insanlar zevkine para harcayamayacaksa para kazanmanın ne anlamı kaldıki adamın zevki hobi seyahat ederken müzik dinlemek vermiş parasını almış en iisini benim zevkim fotoğraf çekmek verdim parasını aldım makinemi arkadaşım model araba topluyo tanesine 700 tl bayılıyo insanların zevkine müdale etmeyin yahu...
-
DestinatioN bunu yazdı:
SpArK bunu yazdı:
http://cgi.ebay.com/NEW-Sennheiser-IE-8-HIGH-FIDELITY-EARPHONES-Headphones-/170547470056?pt=AU_Electronics_Portable_Audio_Accessories&hash=item27b56bdee8beyler hepimiz IE 8 alalim.
-----------------------------free shipping o kadar farkettirirmi
-----------------------------tam anlayamadim sorunu ama, arkadasin aldigi urun fiyatiyla, linkteki fiyat farkini sordun galiba. shippingle alakasi yokta, direk cinde uretilen fabrikadan, ve direk sana 1. sahis olarak verildigindan/yollandigindan, pahalilasmiyor diye tahmin ediyorum urun :) Belkide cakmadir cinde uretilen, bilemiyorum.
-
hocam sana küfrettim.öyle büyük küfür değil merak etme :)
cowon s9a cx300 II yeter.stüdyo işi yapmıyosun sonuçta ,herneyse.
saygılar efenim.