Seri Katillerden Alıntılar...
-
adamlar çoğu insandan daha mantıklı ve anlamlı cümle kurabiliolarmış :D
-
Son sözleri (cellâdına)
"Acele et. Sen etrafta ahmakça dolaşırken, ben bir düzine adamı asardım."
Carl Panzram--
pis koyar cellada bu söz ahahahah
-
suçsuz savunmasız adamları öldürmek kolay a.k.sokim seri katillere top hepsi.kasımpaşa'da yüzlerce adam var bunların a.koycak :)
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------"Yaşayan bedenindeki soluğu hissediyorsun. Onların gözlerine bakıyorsun. Bu pozisyondaki insan tanrıdır."
Ted Bundy
"Yaşama ve ölüme hükmetmek istiyorum."
Ted Bundy
"Bir insanın ölüm ve yaşamına karar verebilme gücünden daha büyük ne olabilir ki?""
Ted Bundy
Ağır konuşmuş :D Adamlar felsefik sözler söylüyo psikopat akıllarıyla..
-----------------------------
digiturk moviemax 1 ve 2 de 1 aydir durmadan bu adamin hayatini anlatan bir film var onu veriyor.hemen hergun denk geliyorum 2 kere izledim :) adam agir manyak -
hoja saol ya iimiş ;))
-
evet arkadaşlar "ted bundy" filmini izleyin güzeldir...
-
güzel..
-
"Fahişeleri öldürmek bende saplantı olmuştu. Kendimi durduramıyordum.
Uyuşturucu gibiydi." anneni öldürmenın sebebini yeni anlıyorum evlat :D
Peter Sutcliffe
"Ben sadece sokakları temizliyordum." sen sadece sokakları pisletiyordun a.q nie yalan sölüon
Peter Sutcliffe
"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz." aynı senin gibi
David Smith
"Bana göre bir ceset, canlı bir bedenin taşıyamayacağı bir güzellik ve saygınlık taşır." s*ltir ölünce solmus dudaklar curumus bagırsaklar ıyy a.q olu ne zevk varmıs tobee tobee :D
John Christie
"Ölümlere sebep olan rüyalar üretiyordum, benim suçum buydu." ama ben seni hep güzel bi kadın olarak hayal ediyorsum :) bnmde sucum buydu
Dennis Nilsen
"İnsanların dikkatini çekecek ve dünyayı ayağa kaldıracak bir suç işlemek istiyordum." Yerinde olsam Kazıga otururdum :D Seri katil kendini katletti super dikkat cekerdin :)
Susan Atkins
"Ben kimseyi öldürmedim, kimseyi öldürtmedim, bıçaklarıyla üzerinize gelen çocuklar, onlar sizin çocuklarınız, onlara ben öğretmedim. Siz öğrettiniz." onlar piçdi :D sen kapa o konuyu
Charles Manson
"Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz. -dorudur aynen benziyo
Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz. -hayır bak burda yanlısın var asadan bakınca gutunun kıları gozukuyo :D
Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz." hicde yavsagın tekini goruyom a.q
Charles Manson
"Bana kadın düşmanı olarak hitap etmeniz beni derinden yaralıyor.
Değilim, ben bir canavarım. Ben Sam’ın oğluyum. Ben küçük yaramaz bir çocuğum." sen kucuk bi o ç cocucsun :D
David Berkowitz
"Onları incitmek istemedim. Onları sadece öldürmek istedim." afferim annesini cikddim :DD
David Berkowitz
"Ben hasta bir insanım bunu biliyorum. Normal biri benim yaptıklarımı
nasıl yapabilir? Sanki içimde başka biri var gibiydi." annen zencilerle beyazları karıstırmasaydı sende sıradan biri olacakdın :D
Albert de Salvo
"Fahişeleri öldürmek istemedim, fahişeleri severim." canını yiym senin :D dost canlısı
Albert de Salvo
"Belki bir parça tuhafım." enteresan duygulandım :((
George Joseph Smith
"Bir palyaço bile katil olabilir." Yalancının ..
John Wayne Gacy
"Disneyland’da görüşürüz." atlı karıncaya da biniceekk demi laa :D
John Wayne Gacy
"Her insanın kendi zevkleri vardır. Benimkide cesetler." afferim yavrum böle devam et 10 9 la gotten yark yeme zevki sana kaldı :D
Henry Blot
"20 kişiyi öldürdüm. Kanı severim." kaan ın a.q sana bisi olmasın (kaan darılma dstm ingilz kaanlar) :))
Richard Ramirez
"Zamanımı gerçekten boşa harcadım." ben hep diodum bu cocuk harcanıyo :D burda die
Jeffrey Dahmer
Son sözleri (cellâdına)
"Acele et. Sen etrafta ahmakça dolaşırken, ben bir düzine adamı asardım." s-ktir Gotune kodum seni
Carl Panzram
"Yaşayan bedenindeki soluğu hissediyorsun. Onların gözlerine bakıyorsun. Bu pozisyondaki insan tanrıdır." a.q sende öleceksin tanrılar ölmez..
Ted Bundy
"Yaşama ve ölüme hükmetmek istiyorum." Gott bi kusa ucma de ucmasın erkeksen bi kusa bile hukmedemessin :)
Ted Bundy
"Bir insanın ölüm ve yaşamına karar verebilme gücünden daha büyük ne olabilir ki?"" benimkii :D
Ted Bundy
"Ben şimdiye kadar karşılaştığınız en soğukkanlı katilim." bende diom bu yuzunu s-ktimin herifi nie böle mal mal bakıo
Ted Bundy
"Bazen kendimi vampir gibi hissediyorum." a.q olmayan seyin hayalini kurma got yaa
Ted Bundy
"Biz seri katiller sizin oğlunuzuz ve sizin kocanızız biz her yerdeyiz. Ve gelecekte daha çok çocuğunuz ölmüş olacak." seni doguranın a.q Taamı
Ted Bundy
"Sokakta yürüyen güzel bir kız gördüğünde ne düşünürsün?
Bir tarafım onunla flört etmeyi, onunla iyi vakit geçirmeyi,
diğer tarafım ise kazığa geçirilmiş kafasının nasıl duracağını düşünür." sen picsin hersey beklenir senden :D
Edmund Kemper -
Dunyanin hic bir yerinde bu kadar sapik ve bu kadar sasirmis (mahlukat) insan olamaz burasi USA ...
Chicagoan Victor Block..........
-
eğer allahtan korkmasaydım o adamların adlarının altına benim adımıda eklemek zorunda kalırdınız ....
Toplam Hit: 10568 Toplam Mesaj: 42