Seri Katillerden Alıntılar...
-
helal olsun iyi sölemişler wallaha :D
-
charles manson 1.adamım sonra marylin manson :Dzuhahaha
-
"Ben sadece sokakları temizliyordum."
Peter Sutcliffe
"İnsanlar kurtçuklara benzer. Küçük, kör ve değersiz."
David Smith -
Bir insanın ölüm ve yaşamına karar verebilme gücünden daha büyük ne olabilir ki?""
Ted Bundybir ruh hastasindan bukadar guzel bir soz beklemezdim bu sozle akli dengesinin yerinde oldugunuda belli etmistir kendisi omur boyunu yemekten kurtulus yok
-
güzel sözler ...
Her katilin kendine göre güzel bi sebebi vardır müritler kimse kimseyi boşuna öldürmüyo ...
inanmayan cezaevine girsin :)
-
Hepsi birer özlü söz kitapcığı gibi :)
-
Hepsi guzel soylemis soylemesine de..
Çok sevdiginiz birinin.. Annenizin, Babanızın yada Kız/Erkek arkadasınızın (Biricik Aşkınızın) Sebebsizce bir seri katil tarafından öldürüldügünü düsünün.. Tamam belki o seri katil cocuklugunda yaşadıgı bazı olaylardan dolayı bu duruma gelmiş ve insanlardan nefret ediyor (Örnegin kucuk yasda annesi tarafından bira karsiligi takas edilip tecavuze ugraması gibi) ama Sucu Günahı olmayan kurbanları sırf o Manyamış diye ölmek mi zorunda?
Bazen bende birilerini öldürmeyi isterim açıkcası ama nedensiz degil.. Seri katil olsaydım toplum için zararlı oldugunu gördügüm insanlar üzerine yogunlasırdım işte ozaman "Sokakları pisliklerden temizliyordum" mantıgını yürütürdüm!
-
''Hz.İsa ya benden selam söle'' prison breaktaki bir mahkum :)
-
güzelmiş
-
Knightkib bunu yazdı:
-----------------------------Hepsi guzel soylemis soylemesine de..
Çok sevdiginiz birinin.. Annenizin, Babanızın yada Kız/Erkek arkadasınızın (Biricik Aşkınızın) Sebebsizce bir seri katil tarafından öldürüldügünü düsünün.. Tamam belki o seri katil cocuklugunda yaşadıgı bazı olaylardan dolayı bu duruma gelmiş ve insanlardan nefret ediyor (Örnegin kucuk yasda annesi tarafından bira karsiligi takas edilip tecavuze ugraması gibi) ama Sucu Günahı olmayan kurbanları sırf o Manyamış diye ölmek mi zorunda?
Bazen bende birilerini öldürmeyi isterim açıkcası ama nedensiz degil.. Seri katil olsaydım toplum için zararlı oldugunu gördügüm insanlar üzerine yogunlasırdım işte ozaman "Sokakları pisliklerden temizliyordum" mantıgını yürütürdüm!
-----------------------------
knight kardese katiliyorum... iyi soylemisler ama sadece sozde kalsaydi daha iyi olurdu... Simdi hepsini oldurmem gerekicek :D