folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Sevdigim Kıza Açılamıyorum Bi Türlü O Da Bana.Nooolursunuz Taktik Verin Yardım Edin Arkadaslar.

Sevdigim Kıza Açılamıyorum Bi Türlü O Da Bana.Nooolursunuz Taktik Verin Yardım Edin Arkadaslar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    natanka_otanka
    natanka_otanka's avatar
    Erkek
    ya unbreak_my_heart ben bi öküzlük yaptım ve senden özür diliyorum. profildeki resimler aynı olunca yazanlarda aynı oluyor zannettim. sana biraz kızdım. ya kusura bakma. mavionlineteamın yazısını seninki ile karıştırdım. neyse tekrardan ÖZÜR DİLİYORUM. inşallah muradına erirsin ama bence fazla zaman kaybetme.

korkuların cesarete döndüğü anda rock müziği başlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLginc
    iLginc's avatar
    Erkek
    ulan keske tek sorunum birine acilamamak olsaydi

ahmet cakar'in hastane de muhtemelen sarf ettigi sozler "simdi doktor bey size birkac sorum olacak. biiirrr kac kursun yedim ikiii senin doktorluk belgen nerdee uccc sen neden oyle tip tip bakiyorsun aptallik mi var sende bakin dikkat buyrun aptalsiniz demiyorum aptallik mi var diyorum"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kufurserbest
    kufurserbest's avatar
    Erkek
    guzel kardesim

ben var ya rock dinliyordum sirf bu hastaliktan valla kabiz olmustum , orhan dinliyodum lam 1 ay boyunca kimse gormesin diye de volkmene takiyodum

hey allam ya ulan ne gunlermis be

kendimi hatirladim senin yazdiklarini okuyunca

sonradan kac kez it gibi pisman oldum ama , kizin gozunde uyduruk pistirik bisi olmustum tabe

tek yapacagin eger evde sorun cikmazsa ki ben rahattim okonuda , az rahatlamak icin alkol al bokunu da cikarip leyla olma ama

hicbisey yapamazsan kizi sirf bu yuzden kaybedersin , ocu diil ya yaw alla alla

bende boyledyim bak ilk denememi yapincaya kadar sana ne diyorum oldum oldum

hatta kiz arkadasim benim ilk olan hala hatirliyorum , beni cam agaclarinin arkasina goturmustu op diye , valla da billa ( oyle bi kiz degildir allahi var simdi cocukluk askiydik ben orada allah seni inandirsin tam 2 saat kizi opemedim korkudan birde salak salak dua filan ediyordum kiz yanimda ya dusunebiliyormusun ??

en sonunda kiz optu beni de ben tam 2 ay kendime gelemedim yatarken okulda her yerde aklimda opucuk ani vardi

basta cok zor oluyor o kadar zor ki iyi bilirim

ama kaybedersin , is isten gecmeden kiz kaybolmadan baskasi kapmaz basksina gitmez deme

bu dunya halinde hersey olur , sen kus avucundayken sevmeye bak , ucarsa daha zor olur bu isler

efendi gibi acikla , zart zurt ederse , yanlis anlamisim ozur dilerim vs kapat konuyu olsun bitsin

kimse yamyam diil

hadi gorim seni yaz buraya da merak ettim

olursa bi bira da sizin icin yuvarliyacam soz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gocebe
    gocebe's avatar
    Erkek
    unbreak_my_heart bunu yazdı:
    -----------------------------
    yok ama ben eminim hoca yani kız gözleriyle ırzıma geçti resmen...

ama son 1 haftadır kızda performans düşüklüğü oldu...

o yüzden diyorum sıkılmış olabilir.yani g.t olabilirim her an

kız "ben yapacağımı yaptım, ilk adımı attım, artık sıra sende..." demek istiyo olmasın.

YaRdIM EtMeK CaN YaKmaZ ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbreak_my_heart
    unbreak_my_heart's avatar
    Erkek
    natanka-otanka sana dememiştim ki hojam o lafı ya ne baarıyon;)))

Teşekkurler herkese
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jointedharman
    jointedharman's avatar
    Erkek
    hoja bu işler büyük bir titizlik ister bi yerden kaptır mevzuya dal yada o ortamı yaratacak yakın arkadaşlarına konuya gerisi yokuş aşğı gidergibi yap buda işe yaramadı kızın en yakın arkadaşın dan iyi tiyolar al be hoja ona göre davran bence bu işler karşılıklı incelik ister

birdaha kimse
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    natanka_otanka
    natanka_otanka's avatar
    Erkek
    unbreak_my_heart kardeşiim dikkat edersen daha sonra senden özür diledim. bilmiyorum yani

korkuların cesarete döndüğü anda rock müziği başlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redshark
    redshark's avatar
    Erkek
    Olum kız mılletine piskopat olucan her dedigini dinlicen ama hic birini yapmıcan caktımmı duvara yapısacak taktımmı koluna yakısacak pıskopat olucan mum ısıgında tokatlıcan
    saygılarımla

bildigim birsey varsa oda bi bok bilmedigimdir saygılarımla cizildiniz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbreak_my_heart
    unbreak_my_heart's avatar
    Erkek
    natanka_otanka bunu yazdı:
    unbreak_my_heart kardeşiim dikkat edersen daha sonra senden özür diledim. bilmiyorum yani

önemi yok hocam şurda biz bizeyiz küfür et istersen nolcak...;)

redshark süpersin abi aynen oyle düşünüyorum fakat biraz deneyimden sonra o seviyeye gelcez insllh...Kıza yumuşak davranırsan bırakır gider çoğu...sert erkek olcan , kızı da dinliycen ama son karar senden cıkacak

içelim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GucksDu2B
    GucksDu2B's avatar
    Erkek
    unbreak_my_heart.

Ben sana yardimci olabilirim. Istersen kendimden bahsedim.

Ben iki yil önce kiz arkada$imi Marmaris"te tavladim.

Bana $u sorularima cevap verirsen, sana yardimci olabilirim:

mesaj cekiyormusunuz?

O zaman sen onunla özel bir meseleyi görü$mek istedigini kisa mesajla"da söyle.

Kizla ilk kez cikarsan, hemen özel konulara girme.Anlarsin ya.
    Zaman gectikce her4ey kendiliginden gelir.

Benim kiz arkada$im Istanbul"da oturuyordu , yani sadece yazin Marmaris"te tani$tik.

Ak$am ciktik barlar sokagina Marmaris"te, ardindan
    10 sonra görü$mek üzere Istanbul"da randevu ayarladik. Aylesi zaten Ce$me"de yazliga gitmi$ler.

Sana gelince unbreak_my_heart:

Mutlaka bir Ortam ayarlayabilirisiniz. Sen bana nerede ya$adigini söyle.

Eger bir $ehirde ya$iyorsan..ortam bulmak cok kolay...Mesela bir Cafeterya"da ba$ba$a görü$ebilirsiniz.

Ama dikat et ailesi haberdar olmasin.

umarim sana yardimci olmu$umdur!

saygilarimi sunar sevgi ve bilgi seninle olsun!

Toplam Hit: 12893 Toplam Mesaj: 47