folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Sevdigim Kıza Açılamıyorum Bi Türlü O Da Bana.Nooolursunuz Taktik Verin Yardım Edin Arkadaslar.

Sevdigim Kıza Açılamıyorum Bi Türlü O Da Bana.Nooolursunuz Taktik Verin Yardım Edin Arkadaslar.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dadvi
    Dadvi's avatar
    Erkek
    olm bi gun kızla aynı durakta in cesaretini topla adam gibi konus şu kızla yoksa ben konuşacam senin adına böyle gidersen evde kalırsın yürebe olm yaparsın büyüksün
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tRojEn
    tRojEn's avatar
    Erkek
    Dadvi bunu yazdı:
    -----------------------------
    olm bi gun kızla aynı durakta in cesaretini topla adam gibi konus şu kızla yoksa ben konuşacam senin adına böyle gidersen evde kalırsın yürebe olm yaparsın büyüksün
    -----------------------------

euıheuehueheuehueh N e diyim ben şimdi:)

tRojen sadece
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisko
    Pisko's avatar
    Erkek
    Ya git kardesim allah askina isin gucun mu yokh ya millet burda sevipte sevilmedigi icin dert yaniyo sen sevildigin halde acilamiyon walla gormesinler taslarlar seni alla alla kos git yarin sabah kizin yanina.

Kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşamak , öyle zordur ki kurşunu havada sevgiyi yürekde tutmak...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coff
    coff's avatar
    Erkek
    Aşk en güzel duygudur..bir insanın bir insandan hoşlanması kadar güzel bir duygu yoktur...

ama benim ülkemde ne yazık ki bir kıza gidip acılmak zordur..bu bizden kaynaklanmıyor.bu karsı taraftan...aslında daha da derine inmek gerekirse...

yol kenarında krolar olur bilirsiniz.bunlar gelen gecen kıza laf atar..önüne gelen kıza sarkar..işte bu adamlar yüzünden iyi niyetli olanlar da tıpkı bu konuyu acan arkadas gibi yani,gidip konustugunda terslenebilirler...

sanırım bişeyleri anlatabildim.anlatabildimse nemutlu bana.yalnız arkadas tavsiyem karsına cık ve yürekli bişekilde konus..ilk baslar önemsemese de pesinde oldugunu ona göster yalnız onu bıktırma...

sevgi bir serce gibidir...sakın cok sıkma öldürürsün,az gevsetirsen kacar...

ve sakın aglatma,serceler aglayınca ölürler...

hayat kısa...I{uslar ucuyor...cemal süreya. mesele esir düşmekte degil,asıl mesele teslim olmamakta... NAZIM HİKMET...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokhanemre
    gokhanemre's avatar
    Erkek
    ya valla ben de de aynı sorun var da iyiki sormuşun acaip taktikler aldım ama bi işe yaramadı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeCRoMaNCeR
    NeCRoMaNCeR's avatar
    Erkek
    Abicim sana şimdiden söylüyeyim kızlarda biraz şeytanlık vardır...bunu zaten bir kız arkadaşı olan herkes bilir.Hatta bazıları senin üzülmüş olmanı önemsemezler bile.benim de vaktinde kesiştiğim bir kız vardı.gittim bir gün konuştum olmadı(gerçi sonradan olucak gibi oldu ama bu sefer de ben gurur yaptım o ayrı tabi).yani sana söyleyeceğim kendini kesinlikle kıza kaptırma...ve bakışlara da aldanma kesinlikle.bir çok kız yalan bakar.ve o kızla konuşmaya gelince hiç bir taktiğe gerek yok madem aynı otobüse biniyorsunuz git yanına konuş konuşamıyomusun yaz bir kağıda ver kıza bu kadar basit...ve kabul etmezse de etkileneceğini unutma ama atlatırsın yine de...

Her zaman dürüst ol ki ihtiyacın olunduğunda yalana başvurabilesin!!! (NeCRoMaNCeR)
Toplam Hit: 13311 Toplam Mesaj: 47