Sevdiğin İnsana Karşı Kendin Olamama Durumu
-
Çok sevmeyecen tapiyosun kıza aman o kızarmı aman yanlış anlar mi aman ne düşünür vss vss çok sevmezsen olur taptigin sürece olmaz kendin için yaşa onun için degil
-
Geçmişteki o eski defteri kapatamamışsın hocam, kendini kandırma sende biliyorsun...
-
adamhakli bunu yazdı
Geçmişteki o eski defteri kapatamamışsın hocam, kendini kandırma sende biliyorsun...
Geçmişte kapatamadıgım defter yok ama gelecekteki defteri bir türlü açamadım. Yaklaşık bir saat sonra gelecek aynı ısyerındeyız tavsiyeleriniz uymaya çalışacağım bakalım ne olacak.
-
açtığın ilk konunun bu olması garip :)ne oldu birimi tavsiye eti tbt yi bu tür konularda vay arkadaş :D
-
Nvidia bunu yazdı
açtığın ilk konunun bu olması garip :)ne oldu birimi tavsiye eti tbt yi bu tür konularda vay arkadaş :D
Onun gibi bir şey oldu burası seni kurtarmazsa hiç bir şey seni kurtarmaz dediler :)
-
insanların sevdiklerinin yanında kendileri olamamasının sebebi bence basit, sen kendini yeteri kadar sevmiyorsun sevmediğin için karşındakininde seni sen olarak sevmesini beklemiyorsun.
Önce kendini sevmekle başla
-
nasıl peki yorucu oluyormu kendin gibi olamamak
-
Yanlış anlama.
Kumarbaz mısın?
-
sandman bunu yazdı
insanların sevdiklerinin yanında kendileri olamamasının sebebi bence basit, sen kendini yeteri kadar sevmiyorsun sevmediğin için karşındakininde seni sen olarak sevmesini beklemiyorsun.
Önce kendini sevmekle başla
Güzel dedin.
-
semtex bunu yazdı
Arkadaşlar durumum tam olarak şöyle, sevdiğim insana karşı kendim olamıyorum bir türlü bu yüzden beni tanımıyor bilmiyor, onu gerçekten çok sevdiğimi bilmesine rağmen bu durum onu benden uzaklaştırıyor bir anlaşma yaptık beni tanıyabilmesi için daha doğrusu kendim olarak ona davranabilmem için süre tanıdı bana bu süre içinde ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum bu konuda yardımcı olursanız ya da en azından beni cesaretlendirirseniz sevinirim.
Sonuç bu iş olmaz süre tanımış ne bu hediye çekimisin sen doğal ol seni seven böyle sevsin olay basit bazende sevgi yanıltıcı olabilir unutma hayatta bugün varsa yarın yok olabilrisin.