folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sevdiğin İnsana Karşı Kendin Olamama Durumu

Sevdiğin İnsana Karşı Kendin Olamama Durumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    semtex
    semtex's avatar
    Erkek

Arkadaşlar tekrar merhaba, duruma nokta koydugumdan beri umursamıyorum bahsetmiştim eskiden üzülüyordum diye şimdi üzüntünün ü sü yok, bulunduğu ortamdanda ondanda köşe bucak kacmıyorum, rahat rahat konuşabiliyorum kendimi ifade edebiliyorum bulunduğu ortamlarda çok rahatım, bazende bana baktığını görüyorum genelde başı önünde oluyor eğiliyor suç işlemiş hata yapmış gibi sanki, ben bulundgu ortamdayken böyle yapıyor bense çok rahatım umursamıyorum takılıp kalmıyorum ona bu durum nasıl yorumlanır sizce? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek
    semtex bunu yazdı

Arkadaşlar tekrar merhaba, duruma nokta koydugumdan beri umursamıyorum bahsetmiştim eskiden üzülüyordum diye şimdi üzüntünün ü sü yok, bulunduğu ortamdanda ondanda köşe bucak kacmıyorum, rahat rahat konuşabiliyorum kendimi ifade edebiliyorum bulunduğu ortamlarda çok rahatım, bazende bana baktığını görüyorum genelde başı önünde oluyor eğiliyor suç işlemiş hata yapmış gibi sanki, ben bulundgu ortamdayken böyle yapıyor bense çok rahatım umursamıyorum takılıp kalmıyorum ona bu durum nasıl yorumlanır sizce? 

Umursamıyo olaydın daha kızı kesmezdin. Konuyu okumadım ama bu gönül işleri hep aynı şekil işliyor, tecrübe ne kadar az ise hatalar ve üzüntüler de o kadar çok oluyor. Takma kafana başka bi kız bul onla takıl. Sevgili bile olmasan da iki çift laf edebileceğin karşı cins arkadaşların da olsun.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

bende kendime karşı sevdiğim insan olamıyorum, ben napıcam ?

black implies white, self implies other, life implies death.
Toplam Hit: 5997 Toplam Mesaj: 54
sevdiği insana açılıp kapanmak