Sıcaklar - Çözüm Arıyorum
-
buzlu badem..
-
odada camları kapatıp dene vantilatoru boyle yaptıgında baya bir faydası oluyor yoksa devamlı dısardan sıcak hava giriyor
-
Hocam yanına içi buz dolu bir termos kap alıyosun ve kaptaki buzları küçük buzdolabı poşetine doldurup ardı ardına üstüne koyuyosun.Artık omuzuna mı bağlıycan , koluna bağlayıp sırtını mı kaşıyıcan orasını bilmem...
Bundan başkada çözüm olmaz.Hem ekonomik hem pratik. -
ya hacı çözümlere bak ya :D ulen burda nem %99 değil ha %100 nerdeyse :S yapış yapış oluyorum ya dşarı çıkınca...
Hacı senin vantilarun markaı ne ? para borçlanıp alayım sonra ödemeyeyim :D
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
odada camları kapatıp dene vantilatoru boyle yaptıgında baya bir faydası oluyor yoksa devamlı dısardan sıcak hava giriyor
-----------------------------hacı vantilatör yok ki :D
-
netten 250 tl ye güzel 2. el klimalar var onlardan düşün derim ben düşünüyorumda aile istemiyor artık kendi evime 2. elde fena düşüyor aletler birde tanıdık bul (benim arkadaş var bu işlerden anlayan:)) bakımını beleşe getir montaj filan işlem tamam :D
-
buz fitil?
-
sLeymN bunu yazdı:
buz fitil?
-----------------------------:))) koptum
-
imzama bak hocam orda çok ayrıntılı anlattım ben
-
fatX bunu yazdı:
imzama bak hocam orda çok ayrıntılı anlattım ben
-----------------------------ben alıp denicem mantıklı görünüyor.
benim serinlemek içini tavsiyem bulunduğnuz odaya güneş ışığı sızdırmayan perde takın camı kesinlikle açmayın odanın kapısınıda açmazsanız süper olur oda dışarıdan gelen ısıya karşı yalıtımlı olur en azından dışarıdan gelen sıcak havanın ısı yükseltici etkisi yok olur en az 5 en çok 10 derece ısı farkı olacaktır.