Sıcaklar - Çözüm Arıyorum
-
hocam çözümünü bulursan banada ses et olur mu?
izmirdeyim bende oturduğum yerden ter atıyorum bildiğin çok fena ya
-
İzmire sıcak diyosan Adana'ya uğrama hocam nefes alamazsın : )
-
bugraok bunu yazdı:
-----------------------------
hocam çözümünü bulursan banada ses et olur mu?
izmirdeyim bende oturduğum yerden ter atıyorum bildiğin çok fena ya
-----------------------------Arkadasım cevabı yazmışım %100 işe yarıyor cok daraldıgında tekrarla ama suyun donucak derecede olmasına dikkat
arkadaşım duşa giriyorsun bir güzel soğuk suyla dusunu al yok su sıcak mı akıyor dıyorsun dolaba soguk su koy onu kovada bırlestır yap bırseyler buz gibi suyla duş al boxer dan başka birşey giyme ve tam kurulanma kafanı falan az kurula yeter sonra odaların camlarını ya hepsını ac yada hepsini kapat vantirator varsa ac az uzaktan sabitle tek sana gelsin ama uzaga koy az ama öz gelsin sonra notlarını alıp ders çalışmaya başla yanında da sprite iç super uygula pişman olmayacaksın.
-
gecen sene sıcaklardan çalışamıyordum elimde bitirmem gerekende bi proje vardı kıyıda kösede tenha bi kaç avm buldum (istanbulda mantar gibiler) hergün ögleden sonra sıcak bastırdıgında gidip bide soguk içecek alıyordum sonuçta bir haftada bitirdim, senin için geçici çözüm olabilir
-
sıcak mı?
şimdi gelin bi kızıltepeye görün sıcağı.
ağaç gölgesinde ölçtüğüm 44 C yi görünce güneşe bırakmaya koktum termometreyi.
her nyse hoca adam gibi serinlik istirosun belli. onunda tek yolu vardır . bi Klima
bi ara kampanyay girmişti beko 400 tl den klima satıorlar.
yok ona param yetmez diorsan burda çok tuhaf sulu klimalar var.onlardan bulabilrisen srnlersin.
-
kasanın etrafına büyük bi kapta soğuk su koyun olsun bitsin :)
-
Aryan bunu yazdı:
-----------------------------sıcak mı?
her nyse hoca adam gibi serinlik istirosun belli. onunda tek yolu vardır . bi Klima
yok ona param yetmez diorsan burda çok tuhaf sulu klimalar var.onlardan bulabilrisen srnlersin.
-----------------------------bu sulu klima nasıl oluyorki merak ettim şimdi
-
Hocam beyaz eşya kutularının vb. şeylerin içinde olan beyaz köpükler varya onları al ve evdeki camların boyutuna göre kes.Sonra evdeki bütün güneş alan yerdeki camlara o köpükleri yapıştır.Köpükler güneş ışığını engeller ve az da olsa evi serin tutar.Bursa'da yaşıyorum ben burda da acayip bir sıcak var.Bizde böyle yaptık az da olsa faydası var.Öğlen sıcağında camları filan açık tutmayın,akşamüstüne doğru açın ve vantilatörüde camın veya balkonun önüne koyun.Evin içindeki sıcak havayı sürekli size üflemez o zaman.
Böyle sıcaktan etkilenmemeye çalışıyoruz ama klima şart... -
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------
Aryan bunu yazdı:
-----------------------------sıcak mı?
-----------------------------bu sulu klima nasıl oluyorki merak ettim şimdi
-----------------------------Sprey,deodorant sıkıyormuş gibi suyu fışkırtan aletler var ya, onları mı kast ediyor acaba sulu klima diye yoksa başka bir şey mi?
-
benimde bilgim yok sulu klima hakkında ama buharlı vantirlatorler var onlar super