Sıcaklar - Çözüm Arıyorum
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
buruksu bunu yazdı:
Aryan bunu yazdı:
-----------------------------sıcak mı?
şimdi gelin bi kızıltepeye görün sıcağı.
ağaç gölgesinde ölçtüğüm 44 C yi görünce güneşe bırakmaya koktum termometreyi.
her nyse hoca adam gibi serinlik istirosun belli. onunda tek yolu vardır . bi Klima
bi ara kampanyay girmişti beko 400 tl den klima satıorlar.
yok ona param yetmez diorsan burda çok tuhaf sulu klimalar var.onlardan bulabilrisen srnlersin.
-----------------------------bu sulu klima nasıl oluyorki merak ettim şimdi
-----------------------------Sprey,deodorant sıkıyormuş gibi suyu fışkırtan aletler var ya, onları mı kast ediyor acaba sulu klima diye yoksa başka bir şey mi?
-----------------------------yok öle bişey değil böle küp gibi şekli var tepesinde su koyma yeri var benzin deposu gibi suyu koyuyosun soğuk hava üflüyor
-
casey bunu yazdı:
benimde bilgim yok sulu klima hakkında ama buharlı vantirlatorler var onlar super
-----------------------------o da buharlı klimadır
-
hocam 20 liraya vantilator al demişler,
yok demişsin
daha ucuzunu arıyosan nafile
eger olsaydı tüm klima üreticileri iflas ederdi
ayrıca adanaya gelmeni tavsiye ederim,
afrikadan kenyadan gelen birisi bile bu nası hava lan boyle diyo
-
jayde bunu yazdı:
şimdi sıcak suyla duş yapıyorsun. çıkınca yüzüne ve vücuduna biraz kolanya sürüp vantilatörü açınca nasılda klima etkisi yapıcak
-----------------------------Mantıklı (:
-
Profesor bunu yazdı:
AnaMuhalefet bunu yazdı:
buruksu bunu yazdı:
Aryan bunu yazdı:
-----------------------------sıcak mı?
şimdi gelin bi kızıltepeye görün sıcağı.
ağaç gölgesinde ölçtüğüm 44 C yi görünce güneşe bırakmaya koktum termometreyi.
her nyse hoca adam gibi serinlik istirosun belli. onunda tek yolu vardır . bi Klima
bi ara kampanyay girmişti beko 400 tl den klima satıorlar.
yok ona param yetmez diorsan burda çok tuhaf sulu klimalar var.onlardan bulabilrisen srnlersin.
-----------------------------bu sulu klima nasıl oluyorki merak ettim şimdi
-----------------------------Sprey,deodorant sıkıyormuş gibi suyu fışkırtan aletler var ya, onları mı kast ediyor acaba sulu klima diye yoksa başka bir şey mi?
-----------------------------yok öle bişey değil böle küp gibi şekli var tepesinde su koyma yeri var benzin deposu gibi suyu koyuyosun soğuk hava üflüyor
-----------------------------yok hacı öle deil.. basit bi sistem aslında. su ekliyosun 3 tarafına pompalarla o sürekli suyu yuardan aşşağıya doğru peteklerinde süzüyor.ve ortada vantilatör gibi işleyen bi mekanizma var. havayaı serinletip dışarı verior. vantilatörle kıyaslanmycak kadar iyi serinletir ama kocaman bişeydir.