folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sıfırdan Farksız Satılık İphone 5

Sıfırdan Farksız Satılık İphone 5

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

hocam boşverin her satış konusunda mesajım olsun diye yazanları :) alıcısı varsa burda, gelir alır zaten hede hödö edenleri çok sallamayın :) benim satış için açtığım konularda da dengesiz tipler dengesiz şeyler yazmışlardı ama alıcısı geldi aldı gitti :) 

ek olsun : 
     mesela GUS arkadaşımızın iphone5 satışı için açtığı konuda (64gb olduğu için fiyatı yüksek), 2616 liraya aldığı telefonu 2000lira civarına satmayı düşündüğünü söylemiştir :) hepimizinde bildiği üzere 2616 ün yarısı 1308 tür :D

seni severim hocam yeter vurma :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

hocam boşverin her satış konusunda mesajım olsun diye yazanları :) alıcısı varsa burda, gelir alır zaten hede hödö edenleri çok sallamayın :) benim satış için açtığım konularda da dengesiz tipler dengesiz şeyler yazmışlardı ama alıcısı geldi aldı gitti :) 

ek olsun : 
     mesela GUS arkadaşımızın iphone5 satışı için açtığı konuda (64gb olduğu için fiyatı yüksek), 2616 liraya aldığı telefonu 2000lira civarına satmayı düşündüğünü söylemiştir :) hepimizinde bildiği üzere 2616 ün yarısı 1308 tür :D

Gözlerinden öpüyorum kardeşim. +1.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

ek olsun : 

:) :) estfrllh vurmak demeyelim :) agresif bi yapım yoktur :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

ek olsun : 

Kardes adresini ver bi tepsi baklava gönderecem sana.

Ben ne camiye yararım, ne havraya! Bir başka hamur benimki, başka maya. Yoksul gavur, çirkin orospu gibiyim: Ne din umrumda, ne cennet, ne dünya! Sen sofusun, hep dinden dem vurursun; Bana da sapık, dinsiz der durursun. Peki, ben ne görünüyorsam oyum: Ya sen? Ne görünüyorsan o musun?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    jelwy bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

göndermeyen

edit : MaviGozluDev i severim diye cevap vermedim ama konuda ben kaça satabilirim diye sordugumda bana 2000 diye öneride bulundular hatta 1800 e alıcı çıktıda paraya ihtiyacım yoktu satmadıydım.

GUS tarafından 09/Nis/14 00:03 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    jelwy bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

ek olsun : 

:) :) yeterince g.tü göbeği birbirine katmış biriyim , bi tahribat buluşmasında 2 dilim tatlını yerim ama :) :)
    neyse hayırlı satışlar :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Hocam bi resim koysana çizik vs var mı? 

Edit: renk ne, ya da bi resim koy işte :)

mataramasuko tarafından 09/Nis/14 00:07 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    jelwy bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

göndermeyen

edit : MaviGozluDev i severim diye cevap vermedim ama konuda ben kaça satabilirim diye sordugumda bana 2000 diye öneride bulundular hatta 1800 e alıcı çıktıda paraya ihtiyacım yoktu satmadıydım.

La cevap verme bari ya. MaviGozluDev, ben de Ankara'dayım, bi PM'ne bakar, istediğin zaman güzel kardesim.

edit: mataramasuko, hocam baska telefonum yok, ev arkadaşımın galaxy s4 var ve daha gelmedi. ben yarın resimleri çeker, seni bilgilendiririm.

haybeci tarafından 09/Nis/14 00:08 tarihinde düzenlenmiştir

Ben ne camiye yararım, ne havraya! Bir başka hamur benimki, başka maya. Yoksul gavur, çirkin orospu gibiyim: Ne din umrumda, ne cennet, ne dünya! Sen sofusun, hep dinden dem vurursun; Bana da sapık, dinsiz der durursun. Peki, ben ne görünüyorsam oyum: Ya sen? Ne görünüyorsan o musun?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    jelwy bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

göndermeyen

hassttr ya o kadar cevap yazdıydım, post etmemiş ya la :D

yazdığım şöyle bişeydi :)

yazdığım herhangi bişeye cevap yazmak istediğin bişey varsa yaz gitsin hocam nolcak, küfür olarak mı algılıcam bunu :) sonuçta sana bişey söylemişsem cevap vermen gayet normal :) 

konuya genel olarak yazdığım şeyin altına örnek olarak seni verdim ama bu şahsi bişey değil. satış konularında o hep takıldığım "2.el yarı yarıya düşer" klasiğini sen yazınca, senden örnek vermek daha yerinde oldu sadece. Sadece sende değil, hepimizde olan bi durum bu, 10 liraya aldığımız malın 2.el i en az 8 lira felan eder, ve zaten hep temizdirde ama 10 liraya alındığını bildiğimiz bişey satılıyorsa 2.el olur ve en fazla 5 tl eder :) :) Klasik "herkesin malı kendine kıymetli" durumu ile "bekara karı boşamak kolay" durumu işte :) Ürün satan tüm müridler olarak hepimizde var bu :)
    mevzuya gelirsek ; 
    2600 liraya almışsın, 2000 liraya satabilirsin bence demiş bi mürid, bende o fiyatlarda düşünüyorum demişsin. istersen 2500 den aşağı satmamda diyebilirsin sonuçta mal senin, fiyat senin, keyif senin :) geri kalan kişileri pek ilgilendiren bi durum değil :) bundan mütevellit örnek olarak uygundu o kadar :) :)   (yalnız söylemezsem çatlarım 1800de yarısı değil :p )

MaviGozluDev tarafından 09/Nis/14 00:16 tarihinde düzenlenmiştir

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    jelwy bunu yazdı

göndermeyen

hassttr ya o kadar cevap yazdıydım, post etmemiş ya la :D

yazma hocam yeter vurma :D konuya balta vurduğum için pardon der çeker giderim :D

GUS tarafından 09/Nis/14 00:13 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 3909 Toplam Mesaj: 48