folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sıfırdan Farksız Satılık İphone 5

Sıfırdan Farksız Satılık İphone 5

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

hocam boşverin her satış konusunda mesajım olsun diye yazanları :) alıcısı varsa burda, gelir alır zaten hede hödö edenleri çok sallamayın :) benim satış için açtığım konularda da dengesiz tipler dengesiz şeyler yazmışlardı ama alıcısı geldi aldı gitti :) 

ek olsun : 
     mesela GUS arkadaşımızın iphone5 satışı için açtığı konuda (64gb olduğu için fiyatı yüksek), 2616 liraya aldığı telefonu 2000lira civarına satmayı düşündüğünü söylemiştir :) hepimizinde bildiği üzere 2616 ün yarısı 1308 tür :D

seni severim hocam yeter vurma :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

hocam boşverin her satış konusunda mesajım olsun diye yazanları :) alıcısı varsa burda, gelir alır zaten hede hödö edenleri çok sallamayın :) benim satış için açtığım konularda da dengesiz tipler dengesiz şeyler yazmışlardı ama alıcısı geldi aldı gitti :) 

ek olsun : 
     mesela GUS arkadaşımızın iphone5 satışı için açtığı konuda (64gb olduğu için fiyatı yüksek), 2616 liraya aldığı telefonu 2000lira civarına satmayı düşündüğünü söylemiştir :) hepimizinde bildiği üzere 2616 ün yarısı 1308 tür :D

Gözlerinden öpüyorum kardeşim. +1.

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

ek olsun : 

:) :) estfrllh vurmak demeyelim :) agresif bi yapım yoktur :)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

ek olsun : 

Kardes adresini ver bi tepsi baklava gönderecem sana.

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    jelwy bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

göndermeyen

edit : MaviGozluDev i severim diye cevap vermedim ama konuda ben kaça satabilirim diye sordugumda bana 2000 diye öneride bulundular hatta 1800 e alıcı çıktıda paraya ihtiyacım yoktu satmadıydım.

GUS tarafından 09/Nis/14 00:03 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    jelwy bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

ek olsun : 

:) :) yeterince g.tü göbeği birbirine katmış biriyim , bi tahribat buluşmasında 2 dilim tatlını yerim ama :) :)
    neyse hayırlı satışlar :)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Hocam bi resim koysana çizik vs var mı? 

Edit: renk ne, ya da bi resim koy işte :)

mataramasuko tarafından 09/Nis/14 00:07 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    jelwy bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

göndermeyen

edit : MaviGozluDev i severim diye cevap vermedim ama konuda ben kaça satabilirim diye sordugumda bana 2000 diye öneride bulundular hatta 1800 e alıcı çıktıda paraya ihtiyacım yoktu satmadıydım.

La cevap verme bari ya. MaviGozluDev, ben de Ankara'dayım, bi PM'ne bakar, istediğin zaman güzel kardesim.

edit: mataramasuko, hocam baska telefonum yok, ev arkadaşımın galaxy s4 var ve daha gelmedi. ben yarın resimleri çeker, seni bilgilendiririm.

haybeci tarafından 09/Nis/14 00:08 tarihinde düzenlenmiştir

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    jelwy bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

göndermeyen

hassttr ya o kadar cevap yazdıydım, post etmemiş ya la :D

yazdığım şöyle bişeydi :)

yazdığım herhangi bişeye cevap yazmak istediğin bişey varsa yaz gitsin hocam nolcak, küfür olarak mı algılıcam bunu :) sonuçta sana bişey söylemişsem cevap vermen gayet normal :) 

konuya genel olarak yazdığım şeyin altına örnek olarak seni verdim ama bu şahsi bişey değil. satış konularında o hep takıldığım "2.el yarı yarıya düşer" klasiğini sen yazınca, senden örnek vermek daha yerinde oldu sadece. Sadece sende değil, hepimizde olan bi durum bu, 10 liraya aldığımız malın 2.el i en az 8 lira felan eder, ve zaten hep temizdirde ama 10 liraya alındığını bildiğimiz bişey satılıyorsa 2.el olur ve en fazla 5 tl eder :) :) Klasik "herkesin malı kendine kıymetli" durumu ile "bekara karı boşamak kolay" durumu işte :) Ürün satan tüm müridler olarak hepimizde var bu :)
    mevzuya gelirsek ; 
    2600 liraya almışsın, 2000 liraya satabilirsin bence demiş bi mürid, bende o fiyatlarda düşünüyorum demişsin. istersen 2500 den aşağı satmamda diyebilirsin sonuçta mal senin, fiyat senin, keyif senin :) geri kalan kişileri pek ilgilendiren bi durum değil :) bundan mütevellit örnek olarak uygundu o kadar :) :)   (yalnız söylemezsem çatlarım 1800de yarısı değil :p )

MaviGozluDev tarafından 09/Nis/14 00:16 tarihinde düzenlenmiştir

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    jelwy bunu yazdı

göndermeyen

hassttr ya o kadar cevap yazdıydım, post etmemiş ya la :D

yazma hocam yeter vurma :D konuya balta vurduğum için pardon der çeker giderim :D

GUS tarafından 09/Nis/14 00:13 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 4405 Toplam Mesaj: 48