Sıfırdan Farksız Satılık İphone 5
-
MaviGozluDev bunu yazdı
hocam boşverin her satış konusunda mesajım olsun diye yazanları :) alıcısı varsa burda, gelir alır zaten hede hödö edenleri çok sallamayın :) benim satış için açtığım konularda da dengesiz tipler dengesiz şeyler yazmışlardı ama alıcısı geldi aldı gitti :)
ek olsun :
mesela GUS arkadaşımızın iphone5 satışı için açtığı konuda (64gb olduğu için fiyatı yüksek), 2616 liraya aldığı telefonu 2000lira civarına satmayı düşündüğünü söylemiştir :) hepimizinde bildiği üzere 2616 ün yarısı 1308 tür :Dseni severim hocam yeter vurma :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı
hocam boşverin her satış konusunda mesajım olsun diye yazanları :) alıcısı varsa burda, gelir alır zaten hede hödö edenleri çok sallamayın :) benim satış için açtığım konularda da dengesiz tipler dengesiz şeyler yazmışlardı ama alıcısı geldi aldı gitti :)
ek olsun :
mesela GUS arkadaşımızın iphone5 satışı için açtığı konuda (64gb olduğu için fiyatı yüksek), 2616 liraya aldığı telefonu 2000lira civarına satmayı düşündüğünü söylemiştir :) hepimizinde bildiği üzere 2616 ün yarısı 1308 tür :DGözlerinden öpüyorum kardeşim. +1.
-
GUS bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
ek olsun :
mesela GUS arkadaşımızın iphone5 satışı için açtığı konuda (64gb olduğu için fiyatı yüksek), 2616 liraya aldığı telefonu 2000lira civarına satmayı düşündüğünü söylemiştir :) hepimizinde bildiği üzere 2616 ün yarısı 1308 tür :Dseni severim hocam yeter vurma :D
:) :) estfrllh vurmak demeyelim :) agresif bi yapım yoktur :)
-
MaviGozluDev bunu yazdıGUS bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
ek olsun :
Kardes adresini ver bi tepsi baklava gönderecem sana.
-
jelwy bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıGUS bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
göndermeyen
edit : MaviGozluDev i severim diye cevap vermedim ama konuda ben kaça satabilirim diye sordugumda bana 2000 diye öneride bulundular hatta 1800 e alıcı çıktıda paraya ihtiyacım yoktu satmadıydım.
GUS tarafından 09/Nis/14 00:03 tarihinde düzenlenmiştir -
jelwy bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıGUS bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
ek olsun :
:) :) yeterince g.tü göbeği birbirine katmış biriyim , bi tahribat buluşmasında 2 dilim tatlını yerim ama :) :)
neyse hayırlı satışlar :) -
Hocam bi resim koysana çizik vs var mı?
Edit: renk ne, ya da bi resim koy işte :)
mataramasuko tarafından 09/Nis/14 00:07 tarihinde düzenlenmiştir -
GUS bunu yazdıjelwy bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıGUS bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
göndermeyen
edit : MaviGozluDev i severim diye cevap vermedim ama konuda ben kaça satabilirim diye sordugumda bana 2000 diye öneride bulundular hatta 1800 e alıcı çıktıda paraya ihtiyacım yoktu satmadıydım.
La cevap verme bari ya. MaviGozluDev, ben de Ankara'dayım, bi PM'ne bakar, istediğin zaman güzel kardesim.
edit: mataramasuko, hocam baska telefonum yok, ev arkadaşımın galaxy s4 var ve daha gelmedi. ben yarın resimleri çeker, seni bilgilendiririm.
haybeci tarafından 09/Nis/14 00:08 tarihinde düzenlenmiştir -
GUS bunu yazdıjelwy bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdıGUS bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
göndermeyen
hassttr ya o kadar cevap yazdıydım, post etmemiş ya la :D
MaviGozluDev tarafından 09/Nis/14 00:16 tarihinde düzenlenmiştir
yazdığım şöyle bişeydi :)
yazdığım herhangi bişeye cevap yazmak istediğin bişey varsa yaz gitsin hocam nolcak, küfür olarak mı algılıcam bunu :) sonuçta sana bişey söylemişsem cevap vermen gayet normal :)
konuya genel olarak yazdığım şeyin altına örnek olarak seni verdim ama bu şahsi bişey değil. satış konularında o hep takıldığım "2.el yarı yarıya düşer" klasiğini sen yazınca, senden örnek vermek daha yerinde oldu sadece. Sadece sende değil, hepimizde olan bi durum bu, 10 liraya aldığımız malın 2.el i en az 8 lira felan eder, ve zaten hep temizdirde ama 10 liraya alındığını bildiğimiz bişey satılıyorsa 2.el olur ve en fazla 5 tl eder :) :) Klasik "herkesin malı kendine kıymetli" durumu ile "bekara karı boşamak kolay" durumu işte :) Ürün satan tüm müridler olarak hepimizde var bu :)
mevzuya gelirsek ;
2600 liraya almışsın, 2000 liraya satabilirsin bence demiş bi mürid, bende o fiyatlarda düşünüyorum demişsin. istersen 2500 den aşağı satmamda diyebilirsin sonuçta mal senin, fiyat senin, keyif senin :) geri kalan kişileri pek ilgilendiren bi durum değil :) bundan mütevellit örnek olarak uygundu o kadar :) :) (yalnız söylemezsem çatlarım 1800de yarısı değil :p ) -
MaviGozluDev bunu yazdıGUS bunu yazdıjelwy bunu yazdı
göndermeyen
hassttr ya o kadar cevap yazdıydım, post etmemiş ya la :D
yazma hocam yeter vurma :D konuya balta vurduğum için pardon der çeker giderim :D
GUS tarafından 09/Nis/14 00:13 tarihinde düzenlenmiştir