folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sıfırdan Farksız Satılık İphone 5

Sıfırdan Farksız Satılık İphone 5

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    jelwy bunu yazdı

Kardes adresini ver bi tepsi baklava gönderecem sana.

göndermeyen

edit : MaviGozluDev i severim diye cevap vermedim ama konuda ben kaça satabilirim diye sordugumda bana 2000 diye öneride bulundular hatta 1800 e alıcı çıktıda paraya ihtiyacım yoktu satmadıydım.

hassttr ya o kadar cevap yazdıydım, post etmemiş ya la :D

yazma hocam yeter vurma :D konuya balta vurduğum için pardon der çeker giderim :D

yazdım yazdım gene de önceki mesaja :) :)
    yok ya vurma değil hocam :) neden seni örnek gösterdiğimi açıkladıydım sadece, sana karşı olan bi tutum değildi yanlış anlama diye :) genel bi durum :) 

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Bu elektronikte kutu acildimi ya da biraz kullanildi mi fiyat yari yariya duser diyenler yok mu, dogubank ve yazicioglu ishani esnafi agzi gibi, deli oluyor insan.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tolgastain bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

tbt'de bu satış konularında adamlar nekadar ittirebilirsem müride iyidir gözüyle bakıyorlar heralde bu fiyat nedir hoca.

Sorma ya.

Satıcı olan kişi istediği ücret yerine böyle en uygun teklife falan bırakacağım ayakları çok boş oluyor adı üstünde satıcı sensin fiyatı senin belirlemen gerek , almaya niyetli olan adam da seninle gelip fiyat tartışacak icabında + ayrıca telefonun fotoğrafları yok adam telefon satıyor fotoğraflar piyasada yok

Hocam Tbt 'de milletin anlamadığı birşey var. Bir satış açıldımı iyi güzel burada herkes arkadaş kardeş. Birbirine destek olacağına wooow aq o fiyat ne çok para tbt dekileri zikio oooo bitirdin battik öldük. Diceni fiyat yüksek der geçer. Ki ben Telefonu Burada Forumdan 700 Liraya sattım.

Herkes Çok biliyorum yapmasın. Temiz kutusunda sifira yakın iphone 5 1300 1500 arası her türlü ediyor.  Çocukta güzelce yazmış . Yol gösterin diyinki telefoncu cok vermiş hocam ona ver yada diyinki hocam telefoncu 1500 vermiş ama o işi bilmiyor ederi 1200 bende 1000 liraya alabilirim.

Artı şunuda diyeyim. Buraya bedava g.t Açsan millet zierim ama para isterim moduna girmesin. Telefonu kimse telefoncuya satmak istemiyor adamlar zaten tefeci gibi olmuşlar zeterince öldürüyorlar bu birinci maddesi ikincisi kimse gidip madur gibi telefonunu telefoncuya satmak istemiyor işin psikolojik boyutlarıda var. Şahsen bana telefoncu 1200 verse normal biriside verse direk adama satarım. Kafadan telefoncuya vermem.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı
    tolgastain bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı

tbt'de bu satış konularında adamlar nekadar ittirebilirsem müride iyidir gözüyle bakıyorlar heralde bu fiyat nedir hoca.

Sorma ya.

Satıcı olan kişi istediği ücret yerine böyle en uygun teklife falan bırakacağım ayakları çok boş oluyor adı üstünde satıcı sensin fiyatı senin belirlemen gerek , almaya niyetli olan adam da seninle gelip fiyat tartışacak icabında + ayrıca telefonun fotoğrafları yok adam telefon satıyor fotoğraflar piyasada yok

Hocam Tbt 'de milletin anlamadığı birşey var. Bir satış açıldımı iyi güzel burada herkes arkadaş kardeş. Birbirine destek olacağına wooow aq o fiyat ne çok para tbt dekileri zikio oooo bitirdin battik öldük. Diceni fiyat yüksek der geçer. Ki ben Telefonu Burada Forumdan 700 Liraya sattım.

Herkes Çok biliyorum yapmasın. Temiz kutusunda sifira yakın iphone 5 1300 1500 arası her türlü ediyor.  Çocukta güzelce yazmış . Yol gösterin diyinki telefoncu cok vermiş hocam ona ver yada diyinki hocam telefoncu 1500 vermiş ama o işi bilmiyor ederi 1200 bende 1000 liraya alabilirim.

Artı şunuda diyeyim. Buraya bedava g.t Açsan millet zierim ama para isterim moduna girmesin. Telefonu kimse telefoncuya satmak istemiyor adamlar zaten tefeci gibi olmuşlar zeterince öldürüyorlar bu birinci maddesi ikincisi kimse gidip madur gibi telefonunu telefoncuya satmak istemiyor işin psikolojik boyutlarıda var. Şahsen bana telefoncu 1200 verse normal biriside verse direk adama satarım. Kafadan telefoncuya vermem.

Bir de adamın paraya ihtiyacı olduğunu gören ölücüler var mesela çıkıp 800 veririm diyebilir(gerçi burada ip5i 900e satan da oldu zamanında), pmden şansını deneyenler de oluyor onlar da tutturursak alır iki katına satarız derdindeler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SpArK bunu yazdı

Bu elektronikte kutu acildimi ya da biraz kullanildi mi fiyat yari yariya duser diyenler yok mu, dogubank ve yazicioglu ishani esnafi agzi gibi, deli oluyor insan.

Çok biliyorlar. O kutu açıldı bütün focusu kokusu kaçtı bitti mahvaldo yari fiyat. Bende diyorum karton toplayanlar nie bukadar çok kazaniyor . Meğerse her malın yarısı kutusuymuş . Hep onlar topluyor hep.

Dünyadan haberleri yok daha geçen ay vatana gittik. Teşhir ürününü kablosuz kulaklıksız. Çizikli vuruklu iphone 5 e 1700 lira istedi. Gebze Vatan Çevreyolunun Yanındaki Vatan.

Adam güzelce yazmış vallahi ilgisini çeken pazarlık eder çekmeyen zaten söz sahibi değil.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

2. el elektronikte cihaz yıpranmamış kusuru yoksa yani sıfıra yakınsa fiyat yaklaşık olarak şu an ki piyasa ortalamasının %70 i civarındadır. bu %60 da olur %80 de. herkes malını en yüksek fiyata satmak alacağı malı da en düşük fiyata almak ister. Ama almayacağınız bir ürünü de kötülemek saygısızlıktır. Post atmazsınız konu tarihin tozlu raflarında bulur kendini :)

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bekleme hemen ver 1400'e zaman kaybediyorsun...

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

Sana Tertemiz Vodofonden alınmış garantisi devam eden 4 8 gb ' ı vereyim üzerinede 550 vereyim ben - 1000 tl ye almış oldum 1000+550 = 1550

mak sat işin görülsün

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

Şahsım adına fikrim.

Fiyat gayet uygun. Ben darbesi olan iphone 5 16 gb beyaz ı 1400 e aldım. cihaz sonra şarz aletinden kaynaklı bir arızada yandı yenisini verdiler garantiden.

şimdi telefonculuk yapanlar cihazı 1000 1200 arası alıp 200 300 tl para kazanma mantığıyla bu fiyata alır.

Telefoncu 1000 tl alıyor diye sende mi 1000 alacaksın ? 

neden sürekli birilerinin konuları baltalanıyor ?

ya da ben şahsen etrafımda ki 10 kişiye söyledim iphone 5 var satılık diye. bence sizde yok fazla yok cart curt diyeceğinize etrafınıza yayın da cihaz satılsın arkadaşın paraya ihtiyacı varmış.

DİPNOT : ÇOK BİLMİŞ PEK ÇOK BOŞ İNSAN İLE DOLDU BURALAR. SÖYLEMEDEN EDEMEYECEĞİM!

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    jelwy bunu yazdı

Asıl müridlere indirimli bi fiyata satmak isterim hocam ben, üslubunu hiç beğenmedim. Verdiğim fiyat söylediğim yer tarafından bundan 15 gün önce verildi. 

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-temiz-pasaport-kayitli-iphone-5-beyaz-16-gb-acil-1200tl-160132708/detay

daha ucuzlarıda var hocam

lannn o ne biçim bi tırnaktır hiç mi yemek yemiyosun sen içim kalktı yeminle :DD

hayırlı satışlar bu arada :)

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
Toplam Hit: 4398 Toplam Mesaj: 48