Sıfırdan Farksız Satılık İphone 5
-
Bu resim nerden çıktı
-
mataramasuko bunu yazdı
Bu resim nerden çıktı
daha ucuzları da var denilerek alakasız olarak verilmiş sahibinden.com linkinden çıkmış.
-
kabadayi09 bunu yazdıArduouS bunu yazdıjelwy bunu yazdı
Asıl müridlere indirimli bi fiyata satmak isterim hocam ben, üslubunu hiç beğenmedim. Verdiğim fiyat söylediğim yer tarafından bundan 15 gün önce verildi.
daha ucuzlarıda var hocam
lannn o ne biçim bi tırnaktır hiç mi yemek yemiyosun sen içim kalktı yeminle :DD
hayırlı satışlar bu arada :)
Peki senin büyük boy halde bunu burada paylaşmana ne demeli ? Lanet olsun ya yediğim dürüm burnumdan geldi.
-
hocam hic takma kafani gereksiz tiplere, alamayan adam bok atar. bende 7 senelik uyeyim coluk cocuk doldu buraya tek isleri konu baltalamak.
bende gecen konu actim, html websitesi yaptirilacak diye, istediklerimde kod gerektirecek birsey degil, fiyat sorgulattim biri 6000 biri 3000 e yaparim hocam biri 5000 diyor, 700 e yaptirdim eheh.
tbt de alim satim konulariyla ilgilenmiyorum, tavsiye de etmem. gidip telefoncuya sat, baskasina sat ama burada konu acma hocam.
son donemlerde satilan urunlerin fiyatinin yuksek oldugunun bende farkindayim fakat adam gibi elestirmeyi bilmiyor son uyeler.(muridler demiyorum)
fiyat olarak 5s olsa uygun derdim direk fakat 5 birazcik daha kirarsan daha cabuk gider hocam :)
-
iphone turkiyeye uymaz, mantik olarak imkansiz diyorum bundan bahsediyorum iste.
iphone alindikdan sonra fiyati yari yariya dusmuyor, yani kutu acildi 2. el durumu sevgili Steve amcamizin bize lutfettigi apple aletler icin gecerli degil - mis, mismis de mismis.
ayni durum sanirim her yerde var, ama emin degilim.
yani burda 1. el ile 2. el arasindan tas catlasa 50 hadi dahada zorlasan 100 euro fark ediyor, daha asagi inmiyor kimse.
benim geldigim sonuc, jan janli ve kral ve mukemmel ve hiper super aletler olduklari icin iphonelar, ve alanlarda adamin dibi, kral, tapilacak insanlar olduklari icin. su soktugum iphonelarin 2. el fiyati pek dusmuyore...
o yuzden bu mantikla zor turkiyede, zor zor :)
garga tarafından 09/Nis/14 18:58 tarihinde düzenlenmiştir -

Yorumsuz :D
-
5 ay olmuş ama cihaz duruyomu acaba ?