Sigara İçme Yasağına Uyalım,Uymayanları Uyaralım !
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------Khaine bunu yazdı:
-----------------------------e sigara sevmiyen herif sigara içilen ortamda bulunmaz,
8 kişiden 7si sigara içiyosa, 1 kişide rahatsız oluyosa, 1 kişi için 7 sigara söndürülmez, 1 kişiye yakışan ortamdan sittir olup gitmektir...
-----------------------------ne gerek var olm o adamıda sigaraya başaldtın sonra otlanırsınız
-----------------------------Al işte.Burda doğru düzgün bi konu üzerinde konuşmaya çalışıyoruz adam geyik yapıyor :I
-
ben kendi mekanımda kimseye içirmiyorum ben içmiyorsam kendi mekanımda kimse içemez :)
-
hacı adama uygun bi dille diyemedin mi ben rahatsız oluyorum söndürürmüsün diye.
-
Abizittin bunu yazdı:
-----------------------------
hacı adama uygun bi dille diyemedin mi ben rahatsız oluyorum söndürürmüsün diye.
Y0k abi zaten kro adam şimdi sölerim ondan sonra ters bişey der bende laf sölerim ona orda tatsızlık olur.Zaten ondan 1-2 durak sonra ben indim ama bu sadece bir örnek onun dışında günlük hayatımızda da böle olayları hep görüyoruz :I
-
Bu site bu kadar sosyal sorumlulugu kaldırmaz.Hababam sınıfı gibi,buraya gelen okuldan da kaçar sigarada içer kopyada çeker misali küçükken yagmurda çamurda top oynayan çocukları izleyen,annesinin yıkadıgı beyaz çorapları kirlenmesin diye top oynamayan hanım evladı tabir ettigimzi adamın zaten burda işi olmaz.
Fakat içen biri olarak söylüyorum ; içilmemesi gerekli.
-
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Bu site bu kadar sosyal sorumlulugu kaldırmaz.Hababam sınıfı gibi,buraya gelen okuldan da kaçar sigarada içer kopyada çeker misali küçükken yagmurda çamurda top oynayan çocukları izleyen,annesinin yıkadıgı beyaz çorapları kirlenmesin diye top oynamayan hanım evladı tabir ettigimzi adamın zaten burda işi olmaz.
-----------------------------Sen esrarda,kokain falan da alıyormusun?
-
bayzin bunu yazdı:
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------Khaine bunu yazdı:
-----------------------------e sigara sevmiyen herif sigara içilen ortamda bulunmaz,
8 kişiden 7si sigara içiyosa, 1 kişide rahatsız oluyosa, 1 kişi için 7 sigara söndürülmez, 1 kişiye yakışan ortamdan sittir olup gitmektir...
-----------------------------ne gerek var olm o adamıda sigaraya başaldtın sonra otlanırsınız
Al işte.Burda doğru düzgün bi konu üzerinde konuşmaya çalışıyoruz adam geyik yapıyor :I
geyik değilki chaoserin dediği hayatın bi gerçeği, kötü arkadaşın gerçek anlamı budur zaten, başkasına durduk yere niye sigara uzatsınki, niye 1 tane zarara girsin? onu başlatıp ilerde otlanmak için...
hem sigara içme yasağının canı cehenneme, bu kuralı uygulatması gereken polisler üniformayla kendileri içiyo en başta :D sen kimden bekliyebilirsinki bu kurala uymasını?
-
alpis bunu yazdı:
Bişey merak ediyorum bu televizyonlara reklam veriliyo salak saçma artık dumansız hava alanı falan bu reklamların parasını kim veriyo?!?!
-----------------------------Bi taksici reklamı varya... bence o sürücü sigara kullanıyo :D:D
-
bayzin bunu yazdı:
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Bu site bu kadar sosyal sorumlulugu kaldırmaz.Hababam sınıfı gibi,buraya gelen okuldan da kaçar sigarada içer kopyada çeker misali küçükken yagmurda çamurda top oynayan çocukları izleyen,annesinin yıkadıgı beyaz çorapları kirlenmesin diye top oynamayan hanım evladı tabir ettigimzi adamın zaten burda işi olmaz.
-----------------------------Sen esrarda,kokain falan da alıyormusun?
Arkadaşım içen içer içmeyende susar oturur bu ülkede düzen böyle ama illa ısrarla içirtmem diyorsan tavşanla kaplumbağa hikayesini bilirmisin kaplumba gider tavşana gel yarışalım nasılsa beni geçersin der tavşan der ki "Hadi Leyn" -
medeniyetten anlamayan insanlaşma sürecini tamamlayamamış canlılarla bi arada yaşıyoruz maalesef. dolmuşta otobüste şoförlük yapan bazı iğrenç yaratıkların dolmuştaki daha yaşını doldurmamış bebeği düşünmez hamile, yaşlı, hasta düşünmez kendi zevklerinden başka hiçkimseyi düşünmez bu pislikler. bu tür yaratıkları elbirliğiyle etkisiz hale getirmemiz ökzülüklerini segileyemez hale getirmemiz lazım. bunun için denetimler can yakıcı cezalar ve irade göstermemiz lazım. avrupadakilerden birleşik devlette yaşayanlardan ne eksiğimiz var? en az onlar kadar insanca yaşamaya hakkımız yok mu? bunun için aramızdaki bu insan sağlığını kaale alamayacak kadar beyinleri dumura uğramış öküzleri zorunlu olarak eğitmek zorundayız. bunları pasifize etmek zorundayız.medeniyete çağdaşlığa giden yolda keskin bir irade sergileyelim.