Sigara İçme Yasağına Uyalım,Uymayanları Uyaralım !
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
medeniyetten anlamayan insanlaşma sürecini tamamlayamamış canlılarla bi arada yaşıyoruz maalesef. dolmuşta otobüste şoförlük yapan bazı iğrenç yaratıkların dolmuştaki daha yaşını doldurmamış bebeği düşünmez hamile, yaşlı, hasta düşünmez kendi zevklerinden başka hiçkimseyi düşünmez bu pislikler. bu tür yaratıkları elbirliğiyle etkisiz hale getirmemiz ökzülüklerini segileyemez hale getirmemiz lazım. bunun için denetimler can yakıcı cezalar ve irade göstermemiz lazım. avrupadakilerden birleşik devlette yaşayanlardan ne eksiğimiz var? en az onlar kadar insanca yaşamaya hakkımız yok mu? bunun için aramızdaki bu insan sağlığını kaale alamayacak kadar beyinleri dumura uğramış öküzleri zorunlu olarak eğitmek zorundayız. bunları pasifize etmek zorundayız.medeniyete çağdaşlığa giden yolda keskin bir irade sergileyelim.
-----------------------------Biras sert oldu ama hak ediyorlar kanımca...
-
raul bunu yazdı:
medeniyetten anlamayan insanlaşma sürecini tamamlayamamış canlılarla bi arada yaşıyoruz maalesef. dolmuşta otobüste şoförlük yapan bazı iğrenç yaratıkların dolmuştaki daha yaşını doldurmamış bebeği düşünmez hamile, yaşlı, hasta düşünmez kendi zevklerinden başka hiçkimseyi düşünmez bu pislikler. bu tür yaratıkları elbirliğiyle etkisiz hale getirmemiz ökzülüklerini segileyemez hale getirmemiz lazım. bunun için denetimler can yakıcı cezalar ve irade göstermemiz lazım. avrupadakilerden birleşik devlette yaşayanlardan ne eksiğimiz var? en az onlar kadar insanca yaşamaya hakkımız yok mu? bunun için aramızdaki bu insan sağlığını kaale alamayacak kadar beyinleri dumura uğramış öküzleri zorunlu olarak eğitmek zorundayız. bunları pasifize etmek zorundayız.medeniyete çağdaşlığa giden yolda keskin bir irade sergileyelim.
+1 demek istiyorum ! baştan sona haklı ve süper özetlemişsin hocam.. -
osamn herkes baslasın sigaraya kimsenin böle bi sorunu olmasın :)
-
sokiyim onların hava sahasına.. ulan bi fabrikanın bir günde havaya verdiği zararı ben 70 yıl sigara içsem veremem..
ee nerde kaldı dumansız hava sahası? fabrikaları denetlesinler önce..
tek amaçları milleti sigarasız bırakıp stresten beyin kanaması geçirtmek..
içenler üzerinden de cezalarla sattıkları kurumlardan doğan bütçe açığını kapatmak..
böyle salak salak şeylere destek verip adamın kafasını attırmayın amk :/
-
arada sigarayı savunan saçma sapan mesajlar var...
sigara içenler %90'ı özentidir kapalı mekanlarda içilmemeside pozitif ayrımcılıktır...
sigara içerek bi bok yediklerini sanıyolar...
sigara hem sağlığa zarar hem maddi zarar.. günde 1 paketten aşaa içmem diyenler var 3 tl desek bi sigara ayda 90 tl çöpte. bide ilk başlayan özenti dingiller var 5 tl lik sigara içiyolar aylık 150 tl çöpte...
tiryakilik falan hikaye tamamen özentilik.. Geri kafalı milletiimiz nerde boktan bişey var özenilecek hiç kaçırmıo :)
içmenize karışan yok s***** gidin dışarda için :)
-
ne ayıp cümleler bunnar.. :|
-
Şahsen vapurlarda vs azaldığını gördüm hiç azıtıldığını görmedim. Yasakta gayet mantıklı en azından benim için, az sigara içmemi sağlıyor. Ama bar, restoranlarda yasaklanması komik olur sadece
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------sokiyim onların hava sahasına.. ulan bi fabrikanın bir günde havaya verdiği zararı ben 70 yıl sigara içsem veremem..
ee nerde kaldı dumansız hava sahası? fabrikaları denetlesinler önce..
tek amaçları milleti sigarasız bırakıp stresten beyin kanaması geçirtmek..
içenler üzerinden de cezalarla sattıkları kurumlardan doğan bütçe açığını kapatmak..
böyle salak salak şeylere destek verip adamın kafasını attırmayın amk :/
sie aq kendinde yeni başladın sana hiç yakışmadığı halde içiyosun..ne faydası war sana ?! sadece psikolojikman tatmin oluyosun.. ona verdiğin parayla adsl i ödesen daha iyidir.. (mesela)
kabul et sende özenti ile başladın.. :)
-
walla benim anlamadığım bi nokta var. şimdi biz iş yerinde 5-6 kişi çıkıyoz topluca sigara içmeye, içmeyenlerde sohbet için geliyo çünkü artık toplandığımız için güzel sohbet oluyo:) içmeyen arkadaşlarda sohbete katılmak için yanımızda bitiyolar haliyle dumandan etkileniyolar. hem zehirleniyolar hem iş verimi düşünüyo herkesin çünkü gittim geldim demek 10 dk :) bu yüzden bu yasağı saçma buluyom :)))
-
Dürümcü tahır usta asmış duvara dumansız hava sahası diye; ama bana serbest içmek
Merkez çay ocağına da asmışlar o şeyden; ama orda da içmek serbest bana
Evde salonda annemde yasakladı; ama onunda çaresini buldum gene içiyorum püfür.
Odam zaten gaz odası, yakında her tarafımdan duman çıkacak odadan çıkışlarımda. Ona da kimse karışamaz.
Başka da bi problemim yok zaten. Küçük yerde yaşamak güzel şey :u