folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sigara İçme Yasağına Uyalım,Uymayanları Uyaralım !

Sigara İçme Yasağına Uyalım,Uymayanları Uyaralım !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

Cold valla böle sacma sapan bir mesajı senden beklemezdim hocam.Sen bu projenin asıl amacının havanın kirletilmemesi mi oldugunu sanıyorsun da böle diyorsun :I

Sigara icmeyen insanlar da zarar görüyor bunu engellemek için bu proje :I

hacı fabrikaların dumanından, arabaların egsozundan zehirlenmiyo mu millet? dolmuşla bi yerden bi yere kadar suradım kararıyo nerdeyse dumandan.

hadi kapalı alana lafım yok, kapalı alanda özel bölme yaparsın içenler için orada içerler.

ama vapurda yasaklamanın mantığı nedir açık havada?

sigara içenlere karşı resmen bir düşmanlık var,kime ne allah allah ister içerim ister içmem, var mı böyle saçmalık.

yere tükürmek serbest, çöp dökmek serbest, ama izmarit atmak yasak.

götlerine mi batıyo anlamadım ki.

4 yıldır sigara içiyorum, ama suya daldım mı 1dk ya yakın dipten yüzebiliyorum. henüz bi zararını görmedim, görürsem bırakırım ya da devam ederim.. sonuçta herkesin kişisel tercihi,  ne devletin ne de yasaların buna laf etmeye hakkı yok, sigara içenleri öcü gibi göstermeye hakkı yok.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek

tmm yasağa uyulup kapalı ortamlarda içilmeyebilir mesela ben yasak  yerlere gitmiyorum ama vapurda içememek çok saçma ne yani denizi izlerken şöyle dalıp canımız sigara istediğinde içemeyecekmiyiz. çok saçma birşey daha duydum otobüs duraklarının iç kısmında içmekte yasakmış.hani nerede kapalı ortamda içme yasağı mantığı. tmm durakta dibinde insanlar olur içmezsin zaten normaldede, saygılı olan biriysen ama durakta yasaklama mantığıda saçma sonuçta.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    alpis bunu yazdı:
    Bişey merak ediyorum bu televizyonlara reklam veriliyo salak saçma artık dumansız hava alanı falan bu reklamların parasını kim veriyo?!?!
    sağlık bakanlığı

ebedi devlet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Khaine bunu yazdı:

e sigara sevmiyen herif sigara içilen ortamda bulunmaz, 

8 kişiden 7si sigara içiyosa, 1 kişide rahatsız oluyosa, 1 kişi için 7 sigara söndürülmez, 1 kişiye yakışan ortamdan sittir olup gitmektir...

bence  o diğer 7 kişi gitsin o adamın ne suçu var_?

ebedi devlet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

Cold valla böle sacma sapan bir mesajı senden beklemezdim hocam.Sen bu projenin asıl amacının havanın kirletilmemesi mi oldugunu sanıyorsun da böle diyorsun :I

Sigara icmeyen insanlar da zarar görüyor bunu engellemek için bu proje :I

hacı fabrikaların dumanından, arabaların egsozundan zehirlenmiyo mu millet? dolmuşla bi yerden bi yere kadar suradım kararıyo nerdeyse dumandan.

hadi kapalı alana lafım yok, kapalı alanda özel bölme yaparsın içenler için orada içerler.

ama vapurda yasaklamanın mantığı nedir açık havada?

sigara içenlere karşı resmen bir düşmanlık var,kime ne allah allah ister içerim ister içmem, var mı böyle saçmalık.

yere tükürmek serbest, çöp dökmek serbest, ama izmarit atmak yasak.

götlerine mi batıyo anlamadım ki.

4 yıldır sigara içiyorum, ama suya daldım mı 1dk ya yakın dipten yüzebiliyorum. henüz bi zararını görmedim, görürsem bırakırım ya da devam ederim.. sonuçta herkesin kişisel tercihi,  ne devletin ne de yasaların buna laf etmeye hakkı yok, sigara içenleri öcü gibi göstermeye hakkı yok.

Abi öle diyorsun da biz konu komsu otururken bizim odaya fabrika gazı gelmiyor.Evde sigara içme yasağı diye bişey yok o içen kişiye kalmış ama benım anlatmak istediğim fabrika gazı falan filan önlenmesi daha zor şeyler.Üstelik fabrikalar gerekli.Hemde sigara dumanı bence daha cok kişiye zarar veriyor kapalı bir ortamda

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    ya zaten cocugunun bebesinin yanında sigara icen adamdan ne hayır beklenir ki. çık balkonda iç a.q
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek
    Vapurda içme cezasının mantığı şu... ben vapura binip uç ve kenar taraflarda oturuyorum ve vapur kalktıktan sonra denize bakıp şöyle manzaranın tadını çıkaramıyorum. hepimiz sıraya dizildik mi oturduğun yerden kımıldamanın imkanı da yok. e millet hayvan gibi sigaraya abanınca ben duman altı oluyorum. hava istediği kadar açık olsun o iğrenç ağır koku açık havada bile yakamı bırakmıyor. suratıma suratıma geliyor üstüne üstlük gemidesin karada değil o yüzden millet hayvan gibi abanınca gidecek neresi var ki geminin iniş biniş yapılan gövdesinde mi oturalım mal gibi. ben kenar taraflarda oturmak isteyince olan biten bu. hiçbir zaman içeride oturmadım kışın bile yan taraflarda giderim. ama o zaman biri gelipde oralarda içmeye yemez ama.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nu_metal bunu yazdı:
    içen adama orda iç burda iç denmez ne zaman içesi gelirse o an yakar içer
    bu tamamen içmeyenlerin sorunu :)

İnşallah yasak olan yerde bi benim yanımda içersin de bi kafanı kırarım orda. :)

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek
    hocam şahsen ben içiyorum ve mutluyum :D şimdi hata bu kanunda akıl var mantık var dışarıda içilmemesi lazım çünkü dışarıya herkes çıkıyor kapalı ortamlar da pek fazla insan olmuyor ama dışarıda herkes oluyor ben bazen bizim buradaki sınav dersahanesini önünden geçiyorum dersanenin önü dumandan görülmüyor bu şekilde herkes zarar görüyor bende bu kanunda bir aptallık var

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
Toplam Hit: 8546 Toplam Mesaj: 60