folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigara Kullanan Arkadaşlar Anketi Doldurabilir Misiniz?

Sigara Kullanan Arkadaşlar Anketi Doldurabilir Misiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Lucky Strike geçenlerde baktım bi arkadaş kullanıyordu. Mentollü. Kent in mentollüsünün taklidi...

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Bu kilit sistemi nedir yahu siyah paket mentollü mentölü patlatıyorsun izmarit kısmından o özelliği iyi sıgarada güzel ama murattiyi tek geçerim bu alemde.

Zamanı durduramazsın.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

opusdei bunu yazdı:
    -----------------------------

Lucky Strike geçenlerde baktım bi arkadaş kullanıyordu. Mentollü. Kent in mentollüsünün taklidi...

-----------------------------

Aynı firmanın ürünleri zaten hocam.

!!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Askerliğin acemilik evresinde içmiştim ben de. 'Nasıl denediniz?' sorusunda bi 'Askerde' cevabı aradım vallahi. Hey gidi günler hey..

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

her bayinin winston isteyince zırt pırt lucky strikeyi denedin mi demesine ayar oluyorum.

mentol ararsam da gider marlboro blue-ice içerim şu lucky'i hiç sevemedim gitti bence kutusu hariç gerisi başarılı değil. marlboro blue-ice ağızda minik bir mentol partisi veriyor. Lucky'in sadece mentolüne berbat diyemem tabi o da yoklukta gidiyor yanında bir şey falan içersen pek farkı hissetmiyorsun ama kuru kuruya gitmiyor o da :|

Avukat/Hukukçu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eklemek isterim luck pişmanlıktır. 

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

berbat bi sigara amk, market önerdi. Dedi, Allahını peygamberini gözünü... dedim sponsormusun? "valla vadeli verdiler, elimde çok var, satamıyorum. yer de kaplamasın diye montelerin arkasına koydum, bi daha da alırsam AQ" dedi. biz de acıyıp aldık. bildiğin samanların, kağıda sarılı halini içiyosun, hiçbişey anlamadık.

Toplam Hit: 4313 Toplam Mesaj: 28