Sigara Kullanan Arkadaşlar Anketi Doldurabilir Misiniz?
-
Lucky Strike geçenlerde baktım bi arkadaş kullanıyordu. Mentollü. Kent in mentollüsünün taklidi...
-
Bu kilit sistemi nedir yahu siyah paket mentollü mentölü patlatıyorsun izmarit kısmından o özelliği iyi sıgarada güzel ama murattiyi tek geçerim bu alemde.
-
opusdei bunu yazdı:
-----------------------------Lucky Strike geçenlerde baktım bi arkadaş kullanıyordu. Mentollü. Kent in mentollüsünün taklidi...
-----------------------------Aynı firmanın ürünleri zaten hocam.
-
Askerliğin acemilik evresinde içmiştim ben de. 'Nasıl denediniz?' sorusunda bi 'Askerde' cevabı aradım vallahi. Hey gidi günler hey..
-
her bayinin winston isteyince zırt pırt lucky strikeyi denedin mi demesine ayar oluyorum.
mentol ararsam da gider marlboro blue-ice içerim şu lucky'i hiç sevemedim gitti bence kutusu hariç gerisi başarılı değil. marlboro blue-ice ağızda minik bir mentol partisi veriyor. Lucky'in sadece mentolüne berbat diyemem tabi o da yoklukta gidiyor yanında bir şey falan içersen pek farkı hissetmiyorsun ama kuru kuruya gitmiyor o da :|
-
eklemek isterim luck pişmanlıktır.
-
berbat bi sigara amk, market önerdi. Dedi, Allahını peygamberini gözünü... dedim sponsormusun? "valla vadeli verdiler, elimde çok var, satamıyorum. yer de kaplamasın diye montelerin arkasına koydum, bi daha da alırsam AQ" dedi. biz de acıyıp aldık. bildiğin samanların, kağıda sarılı halini içiyosun, hiçbişey anlamadık.