folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigaraya Başlamamak İçin Kendimi Zor Tutuyorum

Sigaraya Başlamamak İçin Kendimi Zor Tutuyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

basla gitsin yas 26 14 senedir iciciyim

bitmeyen sigara istiyorum !

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodLife
    GodLife's avatar
    Erkek

ilginc ? ama kız dediydi bana ya ben ya sigara die . 2 nizde olmazsa olmazlardansınız demistim .

dogru demisim . biri simdi yok birini de cekiyorum icime . yanlıs anlama zararlıdır . istemem icmeni .

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam kızma ama zıkkım iç.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

biliyor musun?

-başladıktan sonra içmeden yapamayacağını

-kötü kokacağın için belli ortamlarda istenmeyeceğini

-kızların da yaklaşmaktan çekineceğini (sanma ki hep şimdiki kızla beraber olacaksın)

-hergün bırakmayı deneyip bırakamayacağını hatta hep "ben bağımlı değilim" diye kendini kandıracağını

-bazı kişilerle görüşürken sigara içtiğini gizlemek için tedirgin olacağını (akraba, öğretmen...)

-paran ve sigaran kalmadığında utana sıkıla "asla yapmam" desen de yolda geçen adamdan bile sigara istemek zorunda kalabileceğini

-ömründen kaç yıl gittiğini hesaplayamayacağını

-zaten kısalan ömründe sağlık sorunların çıkacağını ve var olanların artacağını

-dişlerinin sarılaşacağını ve günde 3 kere de fırçalasan bi süre sonra bu rengin yerleşeceğini

-eskisi gibi tat ve koku alamayacağını (yemeklerden aldığın zevkin de azalacağını hatta sudan)

ve tüm bunların üzerine bir de para vereceğini

biliyor musun?

-bugün aylık sigara masrafının en az 150 ortalama 200 lira olacağını

(günde 1 paket rahat içersin ki o da zamanla yetmemeye başlayacak  5x30=150 ki 5 liralıklar nispeten orta-ucuz sigaralardan sayılır)

---------------------------------------------------------------------------------------------

ben bi anlık boş zamanımda başladım, 2 yıllık ilişkimde aldatılmıştım.

2 yıl 11 aydır içiyorum ve 2 yıl 10 ay 29 gündür de bırakmaya çalışıyorum.

daha ikinci gün "ben napıyorum" diyip yarım paketi yola fırlaşmıştım. ama içmişim bi kere...

dersen ki sinire üzüntüye çare hiç mi olmuyor? hayır, yaptığı tek şey mesela sinirlisin sen içerken zaman geçiyo bu sayede doğal olarak sinirin hafifliyo ve sen sigaradan zannediyosun. oysa oturup beklesen yine geçecek.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

hocam kızma ama zıkkım iç.

eywallah hocam eksik olma iciyorum zaten

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

sigaraya başladıgında bu anlattıklarınının hepsi duzelecekmı deden iyileşecekmı kız arkadasn senınle hıcmı tartışmıyacak borclarınmı ödenecek sigara iciyorsun diye mıllet borcunumu ödeyecek sıkıntılarınmı gidecek evettttt hersey bıtecek dıyorsan al benden sana 10 kutu sıgara ic duzelene kadar ic bakalım ne gececek elıne.. ben söylıyım mıı?

KOCAMAN BİR HİCCCCC gececek elıne,borcları daha cok buyuyecek sıgarayla,kız arkadasınla sıgara yuzunden daha cok kavga edeceksın yada deden sen sigaraya başladın dıye daha kötu olacak(allah korusun) ama sen rahatlıyacaksan sıkıntıların okulun herseyın duzelecekse iccc afiyet olsun..

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Bence içmelisin. Dertten stresten kanser olursun valla. Hem dikkat dağınıklığını giderir odaklanmana yardımcı olur sigara. Dertlerini daha iyi çözersin.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheColtfire
    TheColtfire's avatar
    Erkek

Eger gercekten icmek isteyipte kendine engel oluyorsan kendine iyilik yerine dahada zarar verirsin.Sigara icip psikolojik bile olsa rahatliyabilirsin.Suan icmeyip dahada strese girecegine 1 sureligine devam edebilirsin.Bu senin kararin.

"Delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir, Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur. Aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir!"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

ToR5 bunu yazdı:

Bence içmelisin. Dertten stresten kanser olursun valla. Hem dikkat dağınıklığını giderir odaklanmana yardımcı olur sigara. Dertlerini daha iyi çözersin.

icince kanser olunmuyormu? :D:D:D gulesım geldı cok iyi birşeymiş gibi anlatmanıza adama yardımcı olanıza guluyorum sacede

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:

ToR5 bunu yazdı:

icince kanser olunmuyormu? :D:D:D gulesım geldı cok iyi birşeymiş gibi anlatmanıza adama yardımcı olanıza guluyorum sacede

:D kanserin nedenleri çok çeşitli hacı. Valla benim bu kadar derdim olcak ben kesin içerdim derdim yok içiyorum zaten bide derdim olcak ohoo! bak herkes sigaranın zararlarına takmış faydalarından bahseden yok. Stresi dağıtır , dikkat dağınıklığını giderir , yemek veya seksten sonra haz verir , yakışana karizma sağlar , derdini 5 dakikalığına unutturur. Kabul ediyorum içmemek daha yeğdir lakin sigaraya da  faydasız denilmez. Kestirip atılmaz. Ayıptır.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
Toplam Hit: 8166 Toplam Mesaj: 50