folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigaraya Başlamamak İçin Kendimi Zor Tutuyorum

Sigaraya Başlamamak İçin Kendimi Zor Tutuyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

her insanın kendi sorunları elbet vardır..hepimizin az çok belli başlı problemleri var..önemli olan burda kendini başka şeylere vermendir hocam,sigara içmek bir çözüm değil aksine zarar ki burda diğer yorum yapan arkadaslarda aynı seyden bahsetmisler az çok..

her problemi olan,sigara mı içiyor?hayır..
    kendini baska çözüm yollarına sevk etmen gerek bana göre..ne bileyim basketbol oyna,playstation oyna..dizi falan izle.

[22817//kaanabak]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

bütün yorumlar için hepinize teşekkür ederim. sigara önceden içtim baya baya. sora bıraktım şu güne kadar hiç içmedim, arada bir içesim geliyordu ama ben irademe sahip çıkabiliyorum biraz. içmedim hiç . bugunlerde biraz daha zor günler geçti , istek sıklaşmıştı , ama dedem suan iyiye doğru gidiyor, bunun haberini aldım, biraz rahatladım , ve dedim kendine gel ne yapıyorsun. ben kız arkadasımla daha büyük sorunlar yaşadım ama konusarak hepsini hallettik bunları da hallederiz dedim . ne borçlar ödedim bunu da öderim dedim.. bide bu yorumlar sayesinde aklımdan kaldırmayı başardım simdilik. bundan sonrada gelmesini istemiyorum. 

Edit :  gelde içme şimdi :D  agalar bu aralar rahatsızdım kız arkadasım (Cansu'm) ctesi günü corba getirdi bana kendi elleriyle yapmıstı afiyetle yedim bi tencere çorbayı tek basıma (bi kaç kaşık da ona vermiştim :) ) neyse sonuç olarak ctesi aramız güzeldi , pazarda güzeldi , aksama dogru bişey yüzünden tartıstık . ben normalde 5 de evime geldigimde msn de beni beklerdi , bugun yok :(  kızmış gene ..   genelde haklı biliyorum , ama bazen bana bişeyler için hak vermesini istiyorum.. 
    Cansu'm tahribat'a üye değil , ama takip ediyor .. benden cok takip ediyodur belki :D  neyse insallah bu yazıyı da gorur de msn e gelir :(  

<40 dakikadır msn deyim aşkım , nirdesin yaa . >  
    aşkım bu arada çorba getiren olmadı , aç bekliyorum ona göre  :)  

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

Sigara içmek dertlerini unutturmaz aksine bi ton sağlık problemi yaşarsın.

Sigara içeceğine spor yap hem vücudun iyi olur hem de iyi hissedersin.

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

3-4 yıldır içiyorum rahatım mutluyum. :)

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

Hayat zaten boktan çok yaşayıpda ne yapaçan sigaraya devam genç öl cesetin yakışıklı olsun felsefe bu :D

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

Birader şu zamana kadar sadece şunu öğrendim. SABIR SABIR SABIR. Gerisi hikaye (içmediğim bir eroin vardır amk )

Eğer sigara alkol v.s. içeceksende dert için değil, çaresizlik yüzünden değil keyif için iç. Çünkü sigara v.s. ne dertlerden kurtarır, nede seni daha rahat hissettirir.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

ben bi sigara bağımlısıyım kabul ediyorum ve boyutu geçen halısaha maçında anladım artık bırakmam gerek,heee kavga konusuna gelirsek ilişkilerde şuan olağan bişey, kimse alttan almak, kalp kırmamak, ağzına geleni söylememek gibi şeyleri yapmıyo yazık :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

şuan sigara elimde yorum yazıyorum

içmek yada içmemek derde tasaya fayda etmez keyf işidir sigara 

dertten içiyorum diyen yalan söylüyor eğer gerçekten istiyorsan iç

ama halı sahada benim gibi10 dakikada bir 20 dk mola verirsin 

toplam 10 dk oynamış olursun bunun 15 dk ise zaten ısınmaya gider zaten günde 5 kere bırakıyorum sigarayı

birde şeye kıl oluyorum bu erkeklik için içenler yada olgun oldum diye içenler uyuz ediyor beni 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BarX
    BarX's avatar
    Erkek

Bulaşma anasını sattımın şeyine.

Defolu caddelerde fotomontaj..
Toplam Hit: 8164 Toplam Mesaj: 50