Sigaraya Bir Zam Daha!
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------Turan-Mete bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
winstone a gelmemiş gene mutluyum :D
-----------------------------bu gun onada geldi
-----------------------------ciddi olaman :|
-----------------------------4.25 olmus winston
ama ben hala marlboroya devam haci :) zaten her turlu giren girdi
-
Allah Ülkeyi Yöntemeyen Üretimi Desteklemeyen, İşsizlik ve Zamlar la İnsanlarını Boğan ve Bunun adına Başarı Diyen Politikacının Bin belasını versin....
Yahu en basit sigara bile Lüx kullanım Ürünleri Arasına girdi beaa, Yukardakiler Salakmı, Milletin kazanabildiğine bakıp Zam Haddinin artık kalmadığını anlayamayacak kadar kör ve Sağırmı.... Allah Bin belasını versin.
Dayanamayacam bişey daha diyecem, Sanırım Damarıma basıldı... Bu Ülkeyi Yönetebildiğini sanan o Beceriksiz, Dalkavuk ve Sahtekar Politikacılar Ülkeye Pkk dan daha büyük zarar veriyor... Tekrar Allah Bin belasını Versin...
-
Arkadaş Sigarayı bu dakika itibari ile birakiyorum çk ciddiyim. tütüne başlıyorum. alırım kilo kilo sokarım cebime sarar sarar içerim. gunde 3 paket iciyorum 5,750 x3 = 17,25 tl vermek zornda deilm hergün. devlet nereye ne koycağını çok iyi biliyor. ama bilmediği bir şey var bu halk o sandığa ne koyacağını da çok iyi biliyor.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Allah Ülkeyi Yöntemeyen Üretimi Desteklemeyen, İşsizlik ve Zamlar la İnsanlarını Boğan ve Bunun adına Başarı Diyen Politikacının Bin belasını versin....
Yahu en basit sigara bile Lüx kullanım Ürünleri Arasına girdi beaa, Yukardakiler Salakmı, Milletin kazanabildiğine bakıp Zam Haddinin artık kalmadığını anlayamayacak kadar kör ve Sağırmı.... Allah Bin belasını versin.
Dayanamayacam bişey daha diyecem, Sanırım Damarıma basıldı... Bu Ülkeyi Yönetebildiğini sanan o Beceriksiz, Dalkavuk ve Sahtekar Politikacılar Ülkeye Pkk dan daha büyük zarar veriyor... Tekrar Allah Bin belasını Versin...
-----------------------------sanırım sigara zevk amaçlı tüketildiğnden lüx kullanım ürünleri arasında olması normal dimi abi..
diğer bir konu ise ülke küçülüyor ama ne hikmetse bu olumlu oluyr nasıl br ülke politikamız var bunu bile bilmiş deilim..
-
camel tavsiyedir hala zamlara karşı ayakta utanmasalar indirim yapcaklar.4.600 gayet de güzel :D.Yakında ona da zam gelicek ama bu yüzden tütüne başladım ben evi OCB ile doldurdum.Eminönünde tütn aradım bi amca gösterdiler,o da bi garip güvenemedim adama.
En temizi kendiniz sarın için ey millet valla 1 tanesi 2 saat kesiyor :D her yönden karlı aq :D
-
Keşke 2 katına çıksada birüsürü insan kendini zehirlemekten kurtulsa :)
-
Desiqner bunu yazdı:
Keşke 2 katına çıksada birüsürü insan kendini zehirlemekten kurtulsa :)
katılıyorum ve sigara icenlerede geçmiş olsn diyorm:) -
iyi olmuş süper olmuş keşke iki katına çıksa falan gibi gerizekalı yorumları yapan arkadaşları nefretle kınıyorum. size ne lan içmiyosanız içmeyin ne güzel tebrik ediyorum sizi doğrusu içmemek ama niye seviniyorsunuz zam gelmiş diye ? hasta mısınız? psikolojik bi terslikler var galiba ?
-
ahan da japan tobaccoya ait sigaralara gelen zam da burda, zamsız sigara kalmadı, canımız cananımız winston bile 4.25 oldu.
buyrunuz ;
ESKİ FİYAT YENİ FİYAT
Salem (Kısa) 5,00 5,50
Salem (Uzun) 5,25 5,75
Glamour 5,00 5,50
CAMEL natural flavor 5,00 5,50
CAMEL 4,60 5,00
Winston Premier 5,00 5,50
Winston (Kısa) 3,90 4,25
Winston (Uzun) 4,00 4,40
Winston Superslims 4,00 4,40
Monte Carlo (Kısa) 3,00 3,50