folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sigarayı Bırakıyorum(Vol Bilmem Kaç)

Sigarayı Bırakıyorum(Vol Bilmem Kaç)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

sigara içene salak diyecek olan arkadaşa saygılar.

bne 10 yıldır falan içiyorum. hiç bırakmayı düşünmedim uğraşmadım da. başka zevk aldığım bişi yok. ha iyi bişey mi yok isteyen içer istemeyen içmez herkesin elindeki kendine hesabı.

bırakmak da hocam herşeyi geç kafada biter. bu hafta son olsun son paketim sondal olayına girme. bırakıyosan şimdi şu an bırak.

bırakan bırakacak olanlara not: İzmirdeyseniz son paket diyorsanız o paketi bana verin hemen kurtulun :)

ben sarmaya döndüm iş yok gelir yok para yok sarma içiyom. bi ay günde en az 1 paket içerim ayda ortalama 20-25 tl giderim var. ohh miss

joe_black tarafından 12/Kas/12 18:26 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

sigarayı

+ İçtikten sonra elde bıraktığı koku yüzünden

+ ağzın tadını bozmasından

+ sabah kalktığında o susama etkisi yüzünden

canıma tak etti lan yeter içmiyorum dedim 2 ay oldu hala içmiyorum, yani birden bıraktım. başlarda zor oluyordu tek tük içiyordum ama şimdi hiç içmiyorum

ama fena abur cubur yemeye başladım

lan bu böyle olmayacak dedim abur cuburu kestim meyveye abanıyorum şimdi

iyi ki bırakmışım umarım bir daha da başlamam yukarda bırakma nedenlerimi yazdım şimdi herhangi bir şikayetim yok :) 

İnşallah hepiniz bırakırsınız :)

Ha Ha!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

kışın sigara bırakılırmı la, madem bırakacaksın yazın bırak!

kışın çekcen dumanı akşamla karlı soğuk havada bide dışarda çekcen dumanı bi üfleyeceksin off değme keyfine yanına tok karnına birde çay 

off 2,5 yıl oldu bıraksalı

sırf bu olay için başlarım başlarsam

not 2,5 yıl oldu azıma bir kere sürmedim. bırakacaklara öncülük edelim yani.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

yemeğin üstünden 3 saat geçti..Normalde yemekten hemen sonra çay veya kayfe eşliğinde 2 dal camel yakardım arka arkaya..Yokluğunu hissedebiliyorum ama dayanıcam

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

bizim bir arkadaş sigarayı bıraktı tasarruf yapmak için

günde bir paket sigaraya öderken : 5TL

günde bir paket çereze                   : 6.75  ödemeye başladı

baktı zarar ediyor tekrar sigaraya devam etti :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı

yemeğin üstünden 3 saat geçti..Normalde yemekten hemen sonra çay veya kayfe eşliğinde 2 dal camel yakardım arka arkaya..Yokluğunu hissedebiliyorum ama dayanıcam

Hacı paso böyle yazarsan aklına gelir unutmaya çalış :) Sigaramı ? Oda ne, teknoloji ne kadar gelişti ? Yenimi çıktı ?

http://www.facebook.com/video/video.php?v=491521316117

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sigarayı bırakmayı çok denedim. ama önce alkolü bırakmam gerekiyor.... bunların ikisini aynı anda bırakmam da oldukça zor... çok umutsuz vakayım bu durumda :))

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

Hala tık yok beyler..Bu sefer olacak inanıyorum :D

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    Bloom bunu yazdı

Valla her sey kafada bitiyor, babam da amcam da yillardan beri iciyordu, adamlar bir gunde biraktilar sigarayi bidaha da agizlarina surmediler.

Hayir tadi da bir seye benzemiyor merakimdan bi kere baktim, bu sey icilmez dedim.

Kokusu da cok pis uzerine sindi mi gitmek bilmiyor aci aci kokuyor. 

Kendini motive ederek birakabilirsin bence, sana kattigi olumsuzluklari dusun. Zaten olumlu bi yani da yok ki :D

zaten kokusundan felan tiksiniyorum o ayrıda.. sadece alkolle içen arkadşlar fln var, "olm alkolüyken iyi gider lan" diye bi tanımlama yaptılar. e ver bakam dedim.. nası pis bi tattır o ağızda bıraktığı arkadaş.. üç gün yemek yiyemedim ya.. ne la o öle.

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

o paraya 48 saat bisiklet kiralar hem eğlenir hem vakit harcar hem vücuduna katkı sağlarsın hocam :D

...said addicted.
Toplam Hit: 11022 Toplam Mesaj: 89