Sigarayı Bırakıyorum(Vol Bilmem Kaç)
-
sigara içene salak diyecek olan arkadaşa saygılar.
bne 10 yıldır falan içiyorum. hiç bırakmayı düşünmedim uğraşmadım da. başka zevk aldığım bişi yok. ha iyi bişey mi yok isteyen içer istemeyen içmez herkesin elindeki kendine hesabı.
bırakmak da hocam herşeyi geç kafada biter. bu hafta son olsun son paketim sondal olayına girme. bırakıyosan şimdi şu an bırak.
bırakan bırakacak olanlara not: İzmirdeyseniz son paket diyorsanız o paketi bana verin hemen kurtulun :)
ben sarmaya döndüm iş yok gelir yok para yok sarma içiyom. bi ay günde en az 1 paket içerim ayda ortalama 20-25 tl giderim var. ohh miss
joe_black tarafından 12/Kas/12 18:26 tarihinde düzenlenmiştir -
sigarayı
+ İçtikten sonra elde bıraktığı koku yüzünden
+ ağzın tadını bozmasından
+ sabah kalktığında o susama etkisi yüzünden
canıma tak etti lan yeter içmiyorum dedim 2 ay oldu hala içmiyorum, yani birden bıraktım. başlarda zor oluyordu tek tük içiyordum ama şimdi hiç içmiyorum
ama fena abur cubur yemeye başladım
lan bu böyle olmayacak dedim abur cuburu kestim meyveye abanıyorum şimdi
iyi ki bırakmışım umarım bir daha da başlamam yukarda bırakma nedenlerimi yazdım şimdi herhangi bir şikayetim yok :)
İnşallah hepiniz bırakırsınız :)
-
kışın sigara bırakılırmı la, madem bırakacaksın yazın bırak!
kışın çekcen dumanı akşamla karlı soğuk havada bide dışarda çekcen dumanı bi üfleyeceksin off değme keyfine yanına tok karnına birde çay
off 2,5 yıl oldu bıraksalı
sırf bu olay için başlarım başlarsam
not 2,5 yıl oldu azıma bir kere sürmedim. bırakacaklara öncülük edelim yani.
-
yemeğin üstünden 3 saat geçti..Normalde yemekten hemen sonra çay veya kayfe eşliğinde 2 dal camel yakardım arka arkaya..Yokluğunu hissedebiliyorum ama dayanıcam
-
bizim bir arkadaş sigarayı bıraktı tasarruf yapmak için
günde bir paket sigaraya öderken : 5TL
günde bir paket çereze : 6.75 ödemeye başladı
baktı zarar ediyor tekrar sigaraya devam etti :D
-
Poet bunu yazdı
yemeğin üstünden 3 saat geçti..Normalde yemekten hemen sonra çay veya kayfe eşliğinde 2 dal camel yakardım arka arkaya..Yokluğunu hissedebiliyorum ama dayanıcam
Hacı paso böyle yazarsan aklına gelir unutmaya çalış :) Sigaramı ? Oda ne, teknoloji ne kadar gelişti ? Yenimi çıktı ?
http://www.facebook.com/video/video.php?v=491521316117 -
sigarayı bırakmayı çok denedim. ama önce alkolü bırakmam gerekiyor.... bunların ikisini aynı anda bırakmam da oldukça zor... çok umutsuz vakayım bu durumda :))
-
Hala tık yok beyler..Bu sefer olacak inanıyorum :D
-
Bloom bunu yazdı
Valla her sey kafada bitiyor, babam da amcam da yillardan beri iciyordu, adamlar bir gunde biraktilar sigarayi bidaha da agizlarina surmediler.
Hayir tadi da bir seye benzemiyor merakimdan bi kere baktim, bu sey icilmez dedim.
Kokusu da cok pis uzerine sindi mi gitmek bilmiyor aci aci kokuyor.
Kendini motive ederek birakabilirsin bence, sana kattigi olumsuzluklari dusun. Zaten olumlu bi yani da yok ki :D
zaten kokusundan felan tiksiniyorum o ayrıda.. sadece alkolle içen arkadşlar fln var, "olm alkolüyken iyi gider lan" diye bi tanımlama yaptılar. e ver bakam dedim.. nası pis bi tattır o ağızda bıraktığı arkadaş.. üç gün yemek yiyemedim ya.. ne la o öle.
-
o paraya 48 saat bisiklet kiralar hem eğlenir hem vakit harcar hem vücuduna katkı sağlarsın hocam :D