Sigarayı Bırakıyorum(Vol Bilmem Kaç)
-
bugün bende içmedim bakalım ne olacak, cekirdek,nikotin bandı dışında tavsiyesi olan varmı ?? başım catlıyor /:
-
murdery bunu yazdıtosun bunu yazdı
bu mal bi harika dostum :D
tosun adamsın :D
ben sigara içmiyorum kendimi üstün ırk ilan ettim
Hocam Ne Olur Üstün Irk Olmada Ne Olursan Ol.. Harika Etmişsin.. Sende Bizdensin O Zaman... :)
-
Sigara içme sebebinin anlamlı bir açıklaması yok.Bende yaklaşık 8 yıldır kullanıyorum
adamımsın murdery :) -
sigara bırakılmaz sadece uzun süreli aralar verilebilir
-
özelikle gecenin bu saatleri kahve-sigara ikilisi gibisi yoktur. 8-9 yıl kadar içtim. benimki tuhaf bir tiryakilikti. gündüz hiç icmezdim, sonra akşam yemeğinden sonra bir baslardim sabaha kadar paket biterdi genellikle. bir çeşit vampir modeli gibi amk.
birakali 7-8 ay oldu, her an baslayabilirim -
ben yaklaşık 1,5 yıldır çok seyrek de olsa içiyorum.yazın da çok sık nargile içtim.arada keyif için çok seyrek de olsa nargileye gideriz,sigaraysa haftada 2 kez filan oluyor.ben az içiyorum zaten keyif için içiyorum bağımlı olmam diyordum.ama 2 3 gündür bir eksiklik bir sıkıntı hissediyorum.sanki sigaradan gibi,spora gidiyorum,akciğer kapasitemi düşürür diye uzak duruyorum,arada arkadaşa gidince ya da o gelince çayla filan 3 4 tane gidiyor da bu son durum beni biraz tedirgin etti.
kısacası,bağımlı mı oldum,olmak mı üzereyim,neyim ne yapayım :D
-
içen de içmeyen de ölüyo aga.
-
bir hobi edinirsen daha kolay bırakabilirsin sigarayı
ben hobimi seçtim haftaya bunlardan bir tane alıcam hayırlısıyla biraz peşin verip
geri kalanını karttan cekip sigaraya verecegim parayı buna yatıracam (s.ke s.ke)(borç yiğidin kamçısıdır hesabı)
canım sigara cektiginde benim ilgimi ceken bir hobi oldugu için beni frenlemesini umuyorum
ama önce vize haftası geçsin bakıcaz artık
inş sende bırakırsın
-
kanka almadığın her paket parasını akvaryumun için ayır daha kolay olacak senle telefonda konuştuk ya o saatten beri içmedim kesin dediim ya o günde 2-3 teki de bıraktım hadi bakalım .
-
1 yıl 2 ay oldu. Daha önce açılan konudada bahsetmiştim, işine gelene...
http://www.tahribat.com/Forum-Haydi-Tbt-Sigarayi-Birakiyoruz-147477/4/#1730401