folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sigarayı Bırakıyorum(Vol Bilmem Kaç)

Sigarayı Bırakıyorum(Vol Bilmem Kaç)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gretchenmorgan
    gretchenmorgan's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı

Hacılar artık gına geldi bu sigaraya para vermekten,haftalık 30-35 tl sigaraya gidiyor param.Tak etti artık,bir de camel içiyorum iyice bozdu camel.Aldığım 5 paketten anca 1 paket normal tadında çıkıyor anasını satayım,diğerlerinin tadı değişmiş kötü çıkıyor.Sebebini bilmiyorum ama artık bıktım bi işten..Nerden bulaştıysam..Artık bırakmaya karar verdim bakalım nekadar sürecek,umarım temelli olur..Burda günlük yazmayı düşünüyorum,desteklerinizi bekliyorum :) Bırakan arkadaşlar varsa nasıl bıraktılar,bi yardım edin :D 

hacı bu parliament senin bırakmana gelsin benden. ohhh ilk nefes gibiside yok lan.

e-okul hakkındaki tüm sorulara açığım. okul müdürlüğü yapıyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek
    gretchenmorgan bunu yazdı
    Poet bunu yazdı

Hacılar artık gına geldi bu sigaraya para vermekten,haftalık 30-35 tl sigaraya gidiyor param.Tak etti artık,bir de camel içiyorum iyice bozdu camel.Aldığım 5 paketten anca 1 paket normal tadında çıkıyor anasını satayım,diğerlerinin tadı değişmiş kötü çıkıyor.Sebebini bilmiyorum ama artık bıktım bi işten..Nerden bulaştıysam..Artık bırakmaya karar verdim bakalım nekadar sürecek,umarım temelli olur..Burda günlük yazmayı düşünüyorum,desteklerinizi bekliyorum :) Bırakan arkadaşlar varsa nasıl bıraktılar,bi yardım edin :D 

hacı bu parliament senin bırakmana gelsin benden. ohhh ilk nefes gibiside yok lan.

Parlıament içen de sigarayı hiç bırakamaz ki yaf çok feci sigara.

tahref156 tarafından 12/Haz/13 14:54 tarihinde düzenlenmiştir

🥒
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

hocam camel box içiyorsan soft'a dön ben öyle yaptım bambaşka bir tadı var.

Allah Türktür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek
    ershn bunu yazdı

hocam camel box içiyorsan soft'a dön ben öyle yaptım bambaşka bir tadı var.

Haşin ve gaddarsınız yaf :d Adam sigarayı bıraktım diyor sen camel diyorsun bu arada konu eski acaba mürid hala sigara içmemezlik ediyormu ( Yani sigarayı tam anlamıyla bıraktı mı acep )

🥒
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

ben parlament içiyorum 9,50 yüksek rakam harbiden. s...rim dedim attım a.k..

içmemeye devam..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

3 senedir içiyorum. pahalı sigara alınca mesela arada lucky mentol alıyorum 3-4 gün rahat gidiyo kaçak alıyorum max:1.5 gün.Ramazanda bırakmak daha kolay olur diye düşündüğümden ramazanda bırakmaya çalışacam.

Annemin babamın verdiği okul harçlığını okulda aç kalır gidip sigara alırdım az mı okulda aç kaldık sigara için :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek
    tolgaStain bunu yazdı

3 senedir içiyorum. pahalı sigara alınca mesela arada lucky mentol alıyorum 3-4 gün rahat gidiyo kaçak alıyorum max:1.5 gün.Ramazanda bırakmak daha kolay olur diye düşündüğümden ramazanda bırakmaya çalışacam.

Annemin babamın verdiği okul harçlığını okulda aç kalır gidip sigara alırdım az mı okulda aç kaldık sigara için :S

sigara açlığı yatıştırır hocam +10 rep

ramazan hayali de boşa çıkıyor demedi deme :)

https://www.youtube.com/watch?v=UyKkxGCTmYI >> bu videoyu izleyince 2  günlüğüne bırakabilmiştim.( sonra ufacık bişye kızıp yine başladım tabi.)

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

sigarayı bırakmayı kafanda kurguladıktan sonra ilaç desteği al o zaman kesin bırakırsın

önerim:zyban

Telegram @WVesselam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

hiç bırakamayacam böyle gidecek sanıyordum , deneyip durmaktan da sıkıldıydım artık tamamen kabul ettiydim bağımlılığı da içip duruyodum öyle şuursuzca , sonra farkettim ki hiç mi hiç zevk almıyom rahatlamıyom da kendime eziyetten başka bişey değil bu 

sen onun azcık bile zevkli keyif verici rahatlatıcı vb bişey olduğun imajı kafanda kalırsa imkanı yok bırakamazsın , parasını sağlığını falan sktr et sikeceklerini bilsen yine içersin , napalım accık değdirsinler bari dersin kanser oldun ölecen deseler gene içersin , battı balık diye 

bırakmaya uğraşarak da bırakamazsın , eğer canın içmek istiyosa da iç gitsin zaten sen onun keyifli bişey olduğunu düşündüğün sürece bugün içmesen 1 ay sonra kesin iççen kaçarı yok  

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

Ben 2 hafta evvel karar verdim hatta  konuda açtım, ilk 3 gün  tabiri yerindeyse beyin a..laması geçiriyorsun, balyoz gibi iniyor kafana bi fırt çeksem ne olur lan diye düşünüyorsun,unutkanlık oluyor sinr basıyor halsizlik yorgunluk.

ama inan bana 3 günün sabahı yataktan kalkarken nefesinde ve vucudunda bir değişiklik hissedersin ve aynen sorarsın bu ne lan böyle diye,

1.5 hafta hiç içmedim 4 günden sonra  aklına bile gelmeyecek, yanında bol su bulundur her 10 dk`da bir bi yudum çek, ama bi kaç gündür bi kaç tane içtim aşırı bi sinir stres var üzerimde. tamamen benim kendi aptallığım.

4 gün sonra istersen bi tane dene bi sigara iç üzerindeki ve ağzındaki kokudan ne olduğunu anlarsın.

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
Toplam Hit: 9821 Toplam Mesaj: 89