Sigarayı Bırakmamın 4.Günündeyim
-
umarim herkes bu illeti birakir, benim iki dedem de sigaradan oldu..bir sergiye gitmistim, omur boyu sigara icmis birinin akcigerleri sergileniyordu..boyle bir pislik yok.. uzmanlar bu yuzyilda bulunsaydi kesinlikle uyusturucu olarak yasaklanirdi diyorlar tutun icin.. tabii en onemlisi hic baslamamak, eger aramizda genc arkadaslar varsa tavsiyem kesinlikle baslamayin..hersey birbirine bagli degil mi..siniflara tikilmis gencler, spordan sanattan sebeblenememis bir genclik, tek istedikleri var buyumek..ne olursa olsun ve sigara onlari buyuk adam yapicak..
-
"sigara bırakılmaz sadece uzun süre aralar verilir"
bu laf umarım yalandır :)
-
ben ce o sakızı da bırak, kendine o sakızın yerine daha faydalı bir şey bul ve canın sigara çektiğinde o bulduğun şeyi kullan... ( naneli sakız falan olabilir yada bir soda tarzı falan olabilir )
ben de eskiden çok içiyorum ama bırakım denebilir...
bu yıl toplasan belki bir paket içmedim... sadece canım çok sıkıldığımda yakıyorum bir tek...
ben yanımda çekirdek taşıyordum ve çanım sigara çektiğinde çekirdek çitletirdim sıgaradan epey uzaklaştıktan sonra da artık çekirdeğe de gerek kalmadı....
kendine güvenirsen hiç içmessin ben günde 1 paketin altına düşmüyordum.
seni tebrik ediyorum ve azmınin devamın diliyorum...
-
jawsap67 bunu yazdı:
-----------------------------"sigara bırakılmaz sadece uzun süre aralar verilir"
bu laf umarım yalandır :)
-----------------------------kesinlikle
-
yak bi sigara valla nasil gidio melet :D
-
vesselam hocam nasıl gidiyor sıkıntı yok değil mi :)
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------vesselam hocam nasıl gidiyor sıkıntı yok değil mi :)
-----------------------------selam millet.durmak yok yola devam.içmiyorum+ sakızıda çiğnemiyorum.30 ciklet bitti para vermek zor geldi şimdi naneli olips atıyorum arada.kafadan tamamen sildim gibi bişey aklıma pek gelmiyor.bi geçen akşam alkol alırken arkadaslar içti yanımda canım çekti ama direndim.ben kazandım :)
-
vesselam bunu yazdı:
-----------------------------rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------vesselam hocam nasıl gidiyor sıkıntı yok değil mi :)
-----------------------------selam millet.durmak yok yola devam.içmiyorum+ sakızıda çiğnemiyorum.30 ciklet bitti para vermek zor geldi şimdi naneli olips atıyorum arada.kafadan tamamen sildim gibi bişey aklıma pek gelmiyor.bi geçen akşam alkol alırken arkadaslar içti yanımda canım çekti ama direndim.ben kazandım :)
-----------------------------önceki yorumumda demiştim hocam cikletle falan olan olacak iş değil irade meselesi.mesela o gece arkadaşlarının yanında '' ne olacak 1 tane içsem ''deyip kendini tutamayabilirdin.cidden tebrik ederim.
-
NEWRAYCHARLES bunu yazdı:
-----------------------------vesselam bunu yazdı:
-----------------------------önceki yorumumda demiştim hocam cikletle falan olan olacak iş değil irade meselesi.mesela o gece arkadaşlarının yanında '' ne olacak 1 tane içsem ''deyip kendini tutamayabilirdin.cidden tebrik ederim.
-----------------------------Aynen hocam arkadaşa katılıyorum. hani o an vardır ya yak bi tane derler. o anda durup düşünebiliyorsan ya şimdi ya da hiç diyerek işte o noktada bitiyor herşey :)
eğer o 1 taneyi yakarsan devamı geliyor yok şayet yakmazsan ki sen öyle yapmışsın bu işi kafada kesin bitirmişsindir.
Hocam kendimden örnek vericem dur ve düşün bundan 1,5 yıl sonrasını 2013 yılının sonbaharı olacak hiç sigara içmemişsin ve ciğerlerin olmadığı kadar temiz :) derin derin nefes alabiliyorsun öksürmüyorsun ve balgam çıkmıyor:):) işte ben şuan o noktadayım..
senin adına sevindim.
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------NEWRAYCHARLES bunu yazdı:
-----------------------------vesselam bunu yazdı:
-----------------------------Aynen hocam arkadaşa katılıyorum. hani o an vardır ya yak bi tane derler. o anda durup düşünebiliyorsan ya şimdi ya da hiç diyerek işte o noktada bitiyor herşey :)
eğer o 1 taneyi yakarsan devamı geliyor yok şayet yakmazsan ki sen öyle yapmışsın bu işi kafada kesin bitirmişsindir.
Hocam kendimden örnek vericem dur ve düşün bundan 1,5 yıl sonrasını 2013 yılının sonbaharı olacak hiç sigara içmemişsin ve ciğerlerin olmadığı kadar temiz :) derin derin nefes alabiliyorsun öksürmüyorsun ve balgam çıkmıyor:):) işte ben şuan o noktadayım..
senin adına sevindim.
-----------------------------aynen senin gibi düşündüm ya hep ya hiç.içmedim.haftada 2 halısaha maçım vardı şimdi onu 3 e çıkardım.2 gecede bir halısaha maçım var şuan.daha saglıklı olucam buna inanıyorum.ayrıca sigara gerçekten çok kötü kokuyor :)