folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigarayı Bırakmamın 4.Günündeyim

Sigarayı Bırakmamın 4.Günündeyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kknd
    kknd's avatar
    Erkek

umarim herkes bu illeti birakir, benim iki dedem de sigaradan oldu..bir sergiye gitmistim, omur boyu sigara icmis birinin akcigerleri sergileniyordu..boyle bir pislik yok.. uzmanlar bu yuzyilda bulunsaydi kesinlikle uyusturucu olarak yasaklanirdi diyorlar tutun icin.. tabii en onemlisi hic baslamamak, eger aramizda genc arkadaslar varsa tavsiyem kesinlikle baslamayin..hersey birbirine bagli degil mi..siniflara tikilmis gencler, spordan sanattan sebeblenememis bir genclik, tek istedikleri var buyumek..ne olursa olsun ve sigara onlari buyuk adam yapicak..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

"sigara bırakılmaz sadece uzun süre aralar verilir"

bu laf umarım yalandır :)

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek

ben ce   o sakızı  da bırak, kendine o sakızın yerine  daha faydalı bir şey bul ve  canın sigara çektiğinde  o bulduğun  şeyi  kullan...     (    naneli sakız falan olabilir  yada bir  soda    tarzı falan  olabilir    )

ben de  eskiden çok içiyorum ama  bırakım denebilir...

bu yıl  toplasan belki bir paket içmedim... sadece canım çok sıkıldığımda yakıyorum bir tek...

ben  yanımda  çekirdek taşıyordum ve çanım sigara çektiğinde  çekirdek çitletirdim   sıgaradan epey uzaklaştıktan sonra da   artık çekirdeğe de gerek kalmadı....

kendine  güvenirsen   hiç içmessin  ben  günde  1 paketin altına  düşmüyordum. 

seni tebrik ediyorum ve azmınin devamın diliyorum...

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

jawsap67 bunu yazdı:
    -----------------------------

"sigara bırakılmaz sadece uzun süre aralar verilir"

bu laf umarım yalandır :)

kesinlikle

le le le sakine
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

yak bi sigara valla nasil gidio melet :D

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

vesselam hocam nasıl gidiyor sıkıntı yok değil mi :)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

selam millet.durmak yok yola devam.içmiyorum+ sakızıda çiğnemiyorum.30 ciklet bitti para vermek zor geldi şimdi naneli olips atıyorum arada.kafadan tamamen sildim gibi bişey aklıma pek gelmiyor.bi geçen akşam alkol alırken arkadaslar içti yanımda canım çekti ama direndim.ben kazandım :)

Telegram @WVesselam
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NEWRAYCHARLES
    NEWRAYCHARLES's avatar
    Erkek

vesselam bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

selam millet.durmak yok yola devam.içmiyorum+ sakızıda çiğnemiyorum.30 ciklet bitti para vermek zor geldi şimdi naneli olips atıyorum arada.kafadan tamamen sildim gibi bişey aklıma pek gelmiyor.bi geçen akşam alkol alırken arkadaslar içti yanımda canım çekti ama direndim.ben kazandım :)

önceki yorumumda demiştim hocam cikletle falan olan olacak iş değil irade meselesi.mesela o gece arkadaşlarının yanında '' ne olacak 1 tane içsem ''deyip kendini tutamayabilirdin.cidden tebrik ederim.

M.Ö. 10.000 -- M.S. 1990 -- Günümüz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

NEWRAYCHARLES bunu yazdı:

vesselam bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

önceki yorumumda demiştim hocam cikletle falan olan olacak iş değil irade meselesi.mesela o gece arkadaşlarının yanında '' ne olacak 1 tane içsem ''deyip kendini tutamayabilirdin.cidden tebrik ederim.

Aynen hocam arkadaşa katılıyorum. hani o an vardır ya yak bi tane derler. o anda durup düşünebiliyorsan ya şimdi ya da hiç diyerek işte o noktada bitiyor herşey :)

eğer o 1 taneyi yakarsan devamı geliyor yok şayet yakmazsan ki sen öyle yapmışsın bu işi kafada kesin bitirmişsindir.

Hocam kendimden örnek vericem dur ve düşün bundan 1,5 yıl sonrasını 2013 yılının sonbaharı olacak hiç sigara içmemişsin ve ciğerlerin olmadığı kadar temiz :) derin derin nefes alabiliyorsun öksürmüyorsun ve balgam çıkmıyor:):) işte ben şuan o noktadayım..

senin adına sevindim.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

rappermcs bunu yazdı:

NEWRAYCHARLES bunu yazdı:

vesselam bunu yazdı:

rappermcs bunu yazdı:

Aynen hocam arkadaşa katılıyorum. hani o an vardır ya yak bi tane derler. o anda durup düşünebiliyorsan ya şimdi ya da hiç diyerek işte o noktada bitiyor herşey :)

eğer o 1 taneyi yakarsan devamı geliyor yok şayet yakmazsan ki sen öyle yapmışsın bu işi kafada kesin bitirmişsindir.

Hocam kendimden örnek vericem dur ve düşün bundan 1,5 yıl sonrasını 2013 yılının sonbaharı olacak hiç sigara içmemişsin ve ciğerlerin olmadığı kadar temiz :) derin derin nefes alabiliyorsun öksürmüyorsun ve balgam çıkmıyor:):) işte ben şuan o noktadayım..

senin adına sevindim.

aynen senin gibi düşündüm ya hep ya hiç.içmedim.haftada 2 halısaha maçım vardı şimdi onu 3 e çıkardım.2 gecede bir halısaha maçım var şuan.daha saglıklı olucam buna inanıyorum.ayrıca sigara gerçekten çok kötü kokuyor :)

Telegram @WVesselam
Toplam Hit: 5894 Toplam Mesaj: 55