Sigarayı Bırakmamın 4.Günündeyim
-
tebrikler verdiğin karardan dolayı, umarım vazdan caymazsın.
ben de şu aralar 3 paketten 2 pakete düşürmeyi, düşünmüyor değilim.
-
sigarayi birakince olmayan(yada bastirdigi) rahatsizlari tetikliyor.uzun yıllar ictin ise tabi.sigaradan sonra nefes darligi panikatak vs vs.tabi birakman iyi.
-
Geçen oturuyoruz mekanda, dedim bıraktım ulan -paket bittiydi- attım gitti. dedim içmiyorum artık. 15 dakika sonra biri dertli bi muhabbet açtı. Dedim beyler bi tek var mı ya paket alınca döncem.
Zor şey, hayırlı olsun.
-
Ciklete ilaca gerek yok bu kadar iradesiz misiniz ?
İçmiyorum diyin içmeyin.easy
-
hayırlı olsun sigara bırakman. inş geri başlamazsın.
=)
http://www.tahribat.com/Forum-Sigarayi-Birakan-Adamin-Seyir-Defteri-158389/
-
bakiyoz bugun de sigarayi birakmamin 5.gunu diye konu aciyormus vesselam.is o zaman bu esra eroldaki kacirma olaylarinda ki durumuna benzer. Aslinin kacirilmasinda 1987.gun.. sakasi bir yana tebrikler hocam devamlilik saglaman dilegiyle.
-
valla okul döneminde öğrenci evinde parasızlıktan kırılıyoduk, arkadasla bırakacaz die birbirimize söz verdik bıraktık. ama zaman geçmek bilmedi dayandık dayandık dayandık.. sinirden birbirimize küfretmeye basladık olacak gibi değildi 6 saat sonra tekrar basladık :S
-
başlığı gördüm yaktım hemen bi sigara.irade meselesi bu sakızla lolipopla olacak iş değil hocam.
-
nikotin sakızı bantı vs ile sigarayı bırakamazsın , ciddi bir detox olman uzun bir süre alıştığın yaşamdan ayrılman gerek,
nikotin bağımlılığı , fiziksel bir bağımlılıktır , öyle bazı müridlerin dediği gibi bıraktım deyip bırakılmaz. nasılsa içeceksin o mereti belki 10 sene sonra belki 1 hafta sonra , strese girmenin lüzumu yok
bu sakızlardan bende sürekli çiğniyorum , tek faydası sigara içmeyi geciktirmesi yada atlatması , tamamen bırakmak gibi atarlanmak artizlik yapmak sonra da battı balık ruh haline düşmek yerine , gerçekçi olup ne kadar az içersem diye düşünmek daha faydalı
sigara içmenin bir gereği olmadığı durumlardan , yani sıkıntıdan yaktığımız gereksiz sigaralar yerine bu sakızlardan çiğneyerek en azından 3-4 saati sigarasız geçirebilirsiniz. günde aldığın nikotin miktarı değişmez sadece içtiğin sigara sayısı azalır , alkol falan almayacaksam ya da başka başka bir etkinlik yoksa 2-3 sigara ile gün ve geceyi geçirdiğim çok zaman oldu
nikotin takviyesi , normal olarak bu maddeye bağımlılığı azaltmaz sadece duman yerine daha zararsız bir yoldan alınır . deriden almışın , çiğneyerek almışın ya da hap yapıp yutmuşun farketmez.
-
İnsan başladığı şeyi bırakmamalı, sonuna kadar gitmeli. Sigaraya geri dön, nikotinin verdiği verdiği o sakinlik ve huzuru başka hiç bir şeyde bulamazsın.