folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sigarayı Bırakmamın 4.Günündeyim

Sigarayı Bırakmamın 4.Günündeyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

tebrikler verdiğin karardan dolayı, umarım vazdan caymazsın.

ben de şu aralar 3 paketten 2 pakete düşürmeyi, düşünmüyor değilim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

sigarayi birakince olmayan(yada bastirdigi) rahatsizlari tetikliyor.uzun yıllar ictin ise tabi.sigaradan sonra nefes darligi  panikatak vs vs.tabi birakman iyi.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Geçen oturuyoruz mekanda, dedim bıraktım ulan -paket bittiydi- attım gitti. dedim içmiyorum artık. 15 dakika sonra biri dertli bi muhabbet açtı. Dedim beyler bi tek var mı ya paket alınca döncem.

Zor şey, hayırlı olsun.

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeco
    Yeco's avatar
    Homo

Ciklete ilaca gerek yok bu kadar iradesiz misiniz ?

İçmiyorum diyin içmeyin.easy

holy! holy! the soul is holy! the nose is holy! the tongue and cock are holy and the hand and asshole holy!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hayırlı olsun sigara bırakman. inş geri başlamazsın.

=)

http://www.tahribat.com/Forum-Sigarayi-Birakan-Adamin-Seyir-Defteri-158389/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek
    bakiyoz bugun de sigarayi birakmamin 5.gunu diye konu aciyormus vesselam.is o zaman bu esra eroldaki kacirma olaylarinda ki durumuna benzer. Aslinin kacirilmasinda 1987.gun.. sakasi bir yana tebrikler hocam devamlilik saglaman dilegiyle.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

valla okul döneminde öğrenci evinde parasızlıktan kırılıyoduk, arkadasla bırakacaz die birbirimize söz verdik bıraktık. ama zaman geçmek bilmedi dayandık dayandık dayandık.. sinirden birbirimize küfretmeye basladık olacak gibi değildi 6 saat sonra tekrar basladık :S

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NEWRAYCHARLES
    NEWRAYCHARLES's avatar
    Erkek

başlığı gördüm yaktım hemen bi sigara.irade meselesi bu sakızla lolipopla olacak iş değil hocam.

M.Ö. 10.000 -- M.S. 1990 -- Günümüz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

nikotin sakızı bantı vs ile sigarayı bırakamazsın , ciddi bir detox olman uzun bir süre alıştığın yaşamdan ayrılman gerek,  

nikotin bağımlılığı , fiziksel bir bağımlılıktır , öyle bazı müridlerin dediği gibi bıraktım deyip bırakılmaz. nasılsa içeceksin o mereti belki 10 sene sonra belki 1 hafta sonra , strese girmenin lüzumu yok 

bu sakızlardan bende sürekli çiğniyorum , tek faydası sigara içmeyi geciktirmesi yada atlatması , tamamen bırakmak gibi atarlanmak artizlik yapmak sonra da battı balık ruh haline düşmek yerine , gerçekçi olup ne kadar az içersem diye düşünmek daha faydalı 

sigara içmenin bir gereği olmadığı durumlardan , yani sıkıntıdan yaktığımız gereksiz sigaralar yerine bu sakızlardan çiğneyerek en azından 3-4 saati sigarasız geçirebilirsiniz. günde aldığın nikotin miktarı değişmez sadece içtiğin sigara sayısı azalır , alkol falan almayacaksam ya da başka başka bir etkinlik yoksa 2-3 sigara ile gün ve geceyi geçirdiğim çok zaman oldu 

nikotin takviyesi , normal olarak bu maddeye bağımlılığı azaltmaz sadece duman yerine daha zararsız bir yoldan alınır . deriden almışın , çiğneyerek almışın ya da hap yapıp yutmuşun farketmez. 

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

İnsan başladığı şeyi bırakmamalı, sonuna kadar gitmeli. Sigaraya geri dön, nikotinin verdiği verdiği o sakinlik ve huzuru başka hiç bir şeyde bulamazsın.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 6345 Toplam Mesaj: 55