folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Sihirbaz (Flash Oyun) Oyunu Bitirebilene Helal Olsun

Sihirbaz (Flash Oyun) Oyunu Bitirebilene Helal Olsun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a_v_t_a_r_
    a_v_t_a_r_'s avatar
    Erkek

tam 1 saattir uğraşıyorum kafayı yicem geçilmiyor aq :) hilemi vardır nedir, geçebilen olursa ekran görüntüsünü paylaşsın lütfen,

zaten eleman da gıcık gıcık konuşuyor tav oldum aq :) oyun kuralları aşağıda yazıyor

Sihirbaz oyununda amaç son inciyi rakibine bırakmak. Oyunu başlattıktan sonra sihirbaz size kimin başlayacağını soracak. Eğer ilk siz başlamak istiyorsanız incileri direk elemeye başlayabilirsiniz ancak sihirbazın başlamasını istiyorsanız sihirbazın sihirli parmaklarındaki "devam"a tıklayın. Oyunda inciler gördüğünüz gibi 4 ayrı gruba toplanmıştır ve incileri sihirbazla sırayla toplayacaksınız. İncileri toplarken sadece bir sıradan istediğiniz kadar inci alabilirsiniz ancak ikinci sıraya aynı hamle içinde geçemezsiniz. Oyun bittiğinde ise baştan başamak için yine sihirbazın sihirli parmaklarındaki "yeni"ye tıklamanız yeterli. Oyunda incileri birkaç hamle sonrasını düşünerek toplamalısınız

http://www.roketoyun.com/sihirbaz.html

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

a_v_t_a_r_ bunu yazdı:
    -----------------------------

tam 1 saattir uğraşıyorum kafayı yicem geçilmiyor aq :) hilemi vardır nedir, geçebilen olursa ekran görüntüsünü paylaşsın lütfen,

zaten eleman da gıcık gıcık konuşuyor tav oldum aq :) oyun kuralları aşağıda yazıyor

Sihirbaz oyununda amaç son inciyi rakibine bırakmak. Oyunu başlattıktan sonra sihirbaz size kimin başlayacağını soracak. Eğer ilk siz başlamak istiyorsanız incileri direk elemeye başlayabilirsiniz ancak sihirbazın başlamasını istiyorsanız sihirbazın sihirli parmaklarındaki "devam"a tıklayın. Oyunda inciler gördüğünüz gibi 4 ayrı gruba toplanmıştır ve incileri sihirbazla sırayla toplayacaksınız. İncileri toplarken sadece bir sıradan istediğiniz kadar inci alabilirsiniz ancak ikinci sıraya aynı hamle içinde geçemezsiniz. Oyun bittiğinde ise baştan başamak için yine sihirbazın sihirli parmaklarındaki "yeni"ye tıklamanız yeterli. Oyunda incileri birkaç hamle sonrasını düşünerek toplamalısınız

nası bişey yaw bu kolay gibi görünüo

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a_v_t_a_r_
    a_v_t_a_r_'s avatar
    Erkek

sertan_06 bunu yazdı:

a_v_t_a_r_ bunu yazdı:

nası bişey yaw bu kolay gibi görünüo

hacım kolay gorunuyorda öyle değil işte :) son inciyi rakibe bırakacaksın, zeka oyunları hastalığı var bende çok oyun gordum ama  boylesını gormedım, bakalım bitiren olacakmı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

çok sinir oldum döverim o lavuğu

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a_v_t_a_r_
    a_v_t_a_r_'s avatar
    Erkek

cosmic bunu yazdı:

çok sinir oldum döverim o lavuğu

heheh :) aynen katılıyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

teee ben küçükken bunu showgames te oynardım .d çılgın çingene mi neydi adı

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jplusplus
    Jplusplus's avatar
    Erkek

igrenc

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

acayip uyuz oldum :|

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

olm ekrana tekme atasım geldi o ne sinir bi ses tonu ve tip

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

"inci **ker cCc" lafı buradan mı geliyo lan yoksa :D harbiden kastırıyo oyun çünkü

Metallica Rules
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a_v_t_a_r_
    a_v_t_a_r_'s avatar
    Erkek

oldwolf bunu yazdı:

"inci **ker cCc" lafı buradan mı geliyo lan yoksa :D harbiden kastırıyo oyun çünkü

:D hahah koptum valla

Toplam Hit: 5774 Toplam Mesaj: 28