Sihirbaz (Flash Oyun) Oyunu Bitirebilene Helal Olsun
-
AAhh ulan nasıl yendin be beni dedi gitti sonunda :)
-
beyler oyunun temel kalıpları var. çok basit aslında. sürekli kafasına veriyorum artık.oyunun kaderini ilk 2 3 hamle belirlio gerisi hikaye.
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
beyler oyunun temel kalıpları var. çok basit aslında. sürekli kafasına veriyorum artık.oyunun kaderini ilk 2 3 hamle belirlio gerisi hikaye.
Ney la o üç hamle :D Çabuk söyleGancoloz etti ben amk :D
-
jizz_jix bunu yazdı:
-----------------------------raul bunu yazdı:
Ney la o üç hamle :D Çabuk söyleGancoloz etti ben amk :D
:) dostum beni de sinir etti başta. bak bırak o dallama başlasın oyuna. bi kaç yöntem mevcut ben sana birisini anlatacağım. en baştaki 6 taştan beşini alacak. sen en alttaki 3 taşın hepsini al. ondna sonrası kolay. beceremezsen gel gerisini de anlatacam :) bak yapman gereken o dallamanın eline yani son oynadıktan sonra sıra ona geçince 3-2-1 taş geçmesi. yani bi sırada 3 diğerinde 2 diğerinde 1 taş olacak. oyunun mantığı böyle basit hesaplar üzerine kurulmuş. bu düzeneği ayarla oyun senin. oyunu çözdüm lan :)) -
hay sesıne verdıgım bunu seslendırenı bulup o ıncılerı gotune sokmak lazım :W uyuz oldum oyuna :W
-
Ben en çok şeyi merek ediyom yenince ne diyecek :)
Yene bilirsem Tabi raul hocam bi bok anlamadım :) düzgün anlat yapacam hamleleri anlat bana :)yoksa şikaet edecem seni
-
hizmette sınır yok işte full çözüm video...
http://www.2shared.com/video/YePIXCAm/tansas.html

bu da hediye wallapaper. isteyen alsın kullansın :)