Sihirbaz (Flash Oyun) Oyunu Bitirebilene Helal Olsun
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------
"inci **ker cCc" lafı buradan mı geliyo lan yoksa :D harbiden kastırıyo oyun çünkü
-----------------------------:D
-
Sonunda yendim ama kaçtı ss alamadım :D " Ah ulan nasıl yendin beni be! " dedi gitti. yenmemiz için önce onun başlaması lazım diğer türlü yenemedim.
-
Henüz bitirebilen bir babayiğit çıkmadı galiba :D
-
Kisuke_Urahara bunu yazdı:
Sonunda yendim ama kaçtı ss alamadım :D " Ah ulan nasıl yendin beni be! " dedi gitti. yenmemiz için önce onun başlaması lazım diğer türlü yenemedim.
-----------------------------bravoo hacım alkışlıyorum seni :D intikamımı aldın yavş.ktan
-
Kisuke_Urahara bunu yazdı:
-----------------------------roketoyun.com'da çok oyun oynuyorsun galiba :P
-
tuh çıkış yapınca laf etti
birazdan yenecem bunu burada bitmez :W
-
hehe çok kolay:D aynı oyunu iki sayfada açın birinde sihirbaz başlasın diğerinde siz başlayın.Sihirbaz ne yaparsa diğerinde siz aynısını ona yapın.Sonra o ne yaparsa siz geri dönüp sihirbaza yapın:)))
-
habitrail bunu yazdı:
hehe çok kolay:D aynı oyunu iki sayfada açın birinde sihirbaz başlasın diğerinde siz başlayın.Sihirbaz ne yaparsa diğerinde siz aynısını ona yapın.Sonra o ne yaparsa siz geri dönüp sihirbaza yapın:)))
-----------------------------adamınki basıyor yau :D
edit : yaptım "aaaaaaah ulan nası yendin beni beeeee" dedi bastı gitti :D
-
sonunda mına koydum onun :W artislik yapıyordu sürekli :F

-
O.Ç sinir etti :|