Sık Sık Hastalanmak
-
Hocam git bi hastaneye tam kan sayimi yaptir. B12 ve d vitaminine baktir. Guatırlarina baktir. Kafana gore vitamin kullanma. Hersey temiz cikarsa bi psikiyatri ye görün.
-
Sağlıklı beslen, gece düzenli uyu, spor yap, stresten uzaklaş. Bunlara ek olarak her gün bir elma ye. Geçen senelerde ben de aynı şekilde sürekli hasta oluyordum. İyileşir gibi olup tekrar hasta oluyordum. Alanı sağlık olmayan bir profesöre durumu anlattım. "Her gün bir elma ye" dedi. İlk başta kafadan sallıyor sandım umursamadım. Sonra bunun bir bildiği vardır sonuçta okumuş adam dedim. Neyse her gün bir elma yemeye başlayınca gitgide toparlanmaya iyileşmeye başladım. Sonraki yıllarda elma ile ilgili İngilizlerin bir atasözü olduğunu öğrendim. "An apple a day keeps the doctor away" = Günde bir elma doktoru uzak tutar. Bizim profesör muhtemelen bu atasözünü biliyormuş.
-
Düzenli bi şekilde şalgam , yoğurt , kokoreç ve koşu ile
Hem bağışıklık hem fiziksel güç artırılabilir.
-
Ben mi yaşlanıyorum yoksa harbiden bi ibnelik mi var çözemedim ama corona aşılarını (alman aşısı) olduktan sonra daha çok hastalanmaya ve hastalığı ağır geçirmeye başladım,aşıdan sonra burnum kurumuyor eklem ağrım durmuyor.Çevremdekilerede sordum çoğusu benimle benzer şikayetler anlatıyor.
-
samast bunu yazdı
Ben mi yaşlanıyorum yoksa harbiden bi ibnelik mi var çözemedim ama corona aşılarını (alman aşısı) olduktan sonra daha çok hastalanmaya ve hastalığı ağır geçirmeye başladım,aşıdan sonra burnum kurumuyor eklem ağrım durmuyor.Çevremdekilerede sordum çoğusu benimle benzer şikayetler anlatıyor.
Ben hem Ingiliz hem Almani oldum. Gecen seneydi tabik. 1 aydir kasintidan kurtulamiyorum. Halsizim huzursuzum... Kiloda var tabi...
-
AslanAmca bunu yazdı
Valla bendede egzama var yıllardır uğraşıyorum, bugun yine doktora gittim ama iyice yayılmıştı.1 poşet losyon krem vs yazdı gönderdi :((
bunun bi çağresi yok hocam. benim saçlarda ve yüzde vardı. selsun blue kullandım saç tamamen geçti ama yüzümde devam ediyor.
bu arada spor yapıyorum bol su içiyorum, vitamin vs de var ama bi faydası yok. yediğimiz şeylerden stressten oluyor. valla yediğimiz şeylerden kısmaya gelmiyorum. çünkü onu yeme bunu yeme hayat geçmez
-
Https bunu yazdıAndrevMask bunu yazdı

Şükran duygusu ne ola ki hocam. Çeviri yapan abla öyle çevirmiş galiba.
şükran diye biriyle tanışıp arkadaş olman lazım
-
Soğuk duş almaya başla belli süre sonra çakı gibi olursunuz.
-
akmarky bunu yazdıHttps bunu yazdıAndrevMask bunu yazdı

Şükran duygusu ne ola ki hocam. Çeviri yapan abla öyle çevirmiş galiba.
şükran diye biriyle tanışıp arkadaş olman lazım
ahahahhah evet fak badi gerekiyor.
-
Uykuyu parça parça uyuorum gece 12 sabah 6.30 (çocuk var 3-4 defa uyanıyorum ona) serviste 20 dk isyerinde 1 saat 1.30 saat uyuyorum, gunde 7-9 saat uyuyorum. B12 ve vitaminlerde eksik yok. Egzersize vakit bulamıyorum :(
Mx0TBT tarafından 22/Haz/23 13:03 tarihinde düzenlenmiştir