folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sık Sık Hastalanmak

Sık Sık Hastalanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Bende aşırı terleme sorunu var.  Öyle insan gibi terlemiyorum. Aklet Tshirt  su içinde kalıyor.  

Bunu çözmem lazım.  Ciddi sosyal hayat sorunları yaşatıyor.  Çantada her aman 2 aklet 1 Tshirt yedek geziyor aw....

Kışın kar yağıyor  ben bahçede 3 dk  her hangi bir iş yapayım  anlımdan  su damlamaya başlıyor.  

Doktora gidecem irsi diyecekler ama benim bu terleme işine sabrım. Kalmadı . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Bende aşırı terleme sorunu var.  Öyle insan gibi terlemiyorum. Aklet Tshirt  su içinde kalıyor.  

Bunu çözmem lazım.  Ciddi sosyal hayat sorunları yaşatıyor.  Çantada her aman 2 aklet 1 Tshirt yedek geziyor aw....

Kışın kar yağıyor  ben bahçede 3 dk  her hangi bir iş yapayım  anlımdan  su damlamaya başlıyor.  

Yağ şeker tüketimini sıfırla. Troidine baktır.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Ekerci bunu yazdı

bapışıklık arttırıcı mantarlar var hatta bu mantarlar kanser hastalarında da kullanılıyor. bağışıklık kanser için çok önemli. t-cell denilen mekanizma aslında hücre öldürmek için kullanılıyor. bunu da üreten bağışıklık sistemi. t-celler kanserli hücreleri tespit edip bunları öldürüyor ama bağışıklığı düşük olan kişilerde bu mekanizma az çalıştığı için kanseri yenemiyorlar. kemo da aslında bir nevi böyle çalışıyor ama t-celler seçici kemo değil

mantarlara bak hocam.

biri dedi malezyada bir mantar varmis 

p mabtar dunyada sadece orada yetisiyormus. hatta eskiden o mantari alip krala getirilmeyenler 

bundan bir hap yapiyorlarmis. ve vucudu yeniliyormus.

kadin ovdu ovdu. bilmem ama mantarlarla ilgili cok sey duyuyorum. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Aynı dertten muzdariptim. Bölgesel terleme için driclor kullandım. Beni driclor kurtardı.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eengineer
    eengineer's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı

Dikkat ediyorumda, artık daha fazla sık hastalanmaya (genelde üşütüyorum-halsizlik) başladım ve yorucu geliyor artık. Dinlenmeye zamanımda olmuyor eziyet çekiyorum.

Bağışıklığı artırmak için bir tavsiyeniz uyguladığınız bir diyetiniz var mı ?

Covid aşısından sonra başladı bende de önceden yılda 1 defa anca olurdum şimdi 4 5 defa hasta oluyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Ekonomik durumlar malum. Artık basit karbonhidratı fazla tüketiyoruz. Yediğimiz "organik" diye yediğimiz meyve sebzelerin hepsi ilaçlı. Hatayda meyve sebze ihracat şirketinde çalışıyordum. Portakalın domatesin 1. kalitesi avrupaya gidiyor. 2. kalitesi balkan ülkelerine. 3. kalitesi iç piyasaya dağıtılıyor. 4. kalitesi iran ırak gibi ülkelere. Tavuklar üretim tavuğu. 20 günde kesime hazır oluyor. Bağışıklık sistemi olayına şaşırmamak lazım. Stres fazla herkeste. Bağışıklık sistemine doğrudan etken. 

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cihan
    Cihan's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Kardiyoloji ye git usta.

Tansiyon olabilir.

Bende aynı sey var, kışın atletle yatiyorum tabi şimdi ilaç kullanıyorum o ayrı mesele.

Tansiyonu olctur

wordpress & sözlük
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkstar
    turkstar's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

hastaligi tanimla.

yani hastalaniyorum derken? ne oluyor

grip, bas agrisi, halsizlik, 

Grip değilde halsizlik var sürekli nasıl çözerim 

sağlik ve zaman kıymeti çok önemlidir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    turkstar bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

hastaligi tanimla.

yani hastalaniyorum derken? ne oluyor

grip, bas agrisi, halsizlik, 

Grip değilde halsizlik var sürekli nasıl çözerim 

buradan ne soylesem bir anlami yok . cünkü vucudunda ne eksik ne fazla bilmek lazim.

saglik ocagina gidip devamli halsizlik var diyeceksin kan testi yaptiracaksin ac karnina.

orada degerlerde cikar

ama genelde halsizlik uyku ile beraber ise  dusuk tansiyon oluyor

kansizlik yine adama afim attirmaz. kan tahlilinde cikar

seker de cok asiri yuksek ve dusuk oldugunda uyku ve halsizlik yapar.

hicbir deger sorunlu degilse agir yemek yemeyi kesmelisin.

mide sindirimi zor oluncada bende en azindan uyku veriyor. kizartma gibi yiyecekler yemekten sonra  halsizlestiriyor.

ekmek tuketimi de oyle.

dedigim gibi kan testi önrmli. belki gecmezse dahiliye kalp diye gideceksin..

kalb sorunu olanlar yada böbrekte karacigerdeki bir problemde yapar. ama tabi cok cok sonraki asamalar 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

hocam bu sorun bende de var, özellikle baş bölgemde.

troid vs hepsine baktırdım sıkıntı yok, biraz kolestrol var. bende gideceğim yakında. ancak gideceğimiz doktor terleme için özel olan bir bölüm sanırım şimdi aklıma gelmedi. çünkü diğer doktorlar yaaa terlememek daha kötü boşver falan diyorlar. ama öyle olmuyor insan içinde çok büyük sıkıntı. amk siyah ve beyazdan başka t-shirt giyemiyorum ya.

Toplam Hit: 4241 Toplam Mesaj: 45
sık sık hastalanmak