Sık Sık Hastalanmak
-
Bende aşırı terleme sorunu var. Öyle insan gibi terlemiyorum. Aklet Tshirt su içinde kalıyor.
Bunu çözmem lazım. Ciddi sosyal hayat sorunları yaşatıyor. Çantada her aman 2 aklet 1 Tshirt yedek geziyor aw....
Kışın kar yağıyor ben bahçede 3 dk her hangi bir iş yapayım anlımdan su damlamaya başlıyor.
Doktora gidecem irsi diyecekler ama benim bu terleme işine sabrım. Kalmadı .
-
samaccc bunu yazdı
Bende aşırı terleme sorunu var. Öyle insan gibi terlemiyorum. Aklet Tshirt su içinde kalıyor.
Bunu çözmem lazım. Ciddi sosyal hayat sorunları yaşatıyor. Çantada her aman 2 aklet 1 Tshirt yedek geziyor aw....
Kışın kar yağıyor ben bahçede 3 dk her hangi bir iş yapayım anlımdan su damlamaya başlıyor.
Yağ şeker tüketimini sıfırla. Troidine baktır.
-
Ekerci bunu yazdı
bapışıklık arttırıcı mantarlar var hatta bu mantarlar kanser hastalarında da kullanılıyor. bağışıklık kanser için çok önemli. t-cell denilen mekanizma aslında hücre öldürmek için kullanılıyor. bunu da üreten bağışıklık sistemi. t-celler kanserli hücreleri tespit edip bunları öldürüyor ama bağışıklığı düşük olan kişilerde bu mekanizma az çalıştığı için kanseri yenemiyorlar. kemo da aslında bir nevi böyle çalışıyor ama t-celler seçici kemo değil
mantarlara bak hocam.
biri dedi malezyada bir mantar varmis
p mabtar dunyada sadece orada yetisiyormus. hatta eskiden o mantari alip krala getirilmeyenler
bundan bir hap yapiyorlarmis. ve vucudu yeniliyormus.
kadin ovdu ovdu. bilmem ama mantarlarla ilgili cok sey duyuyorum.
-
samaccc bunu yazdı
Aynı dertten muzdariptim. Bölgesel terleme için driclor kullandım. Beni driclor kurtardı.
-
Mx0TBT bunu yazdı
Dikkat ediyorumda, artık daha fazla sık hastalanmaya (genelde üşütüyorum-halsizlik) başladım ve yorucu geliyor artık. Dinlenmeye zamanımda olmuyor eziyet çekiyorum.
Bağışıklığı artırmak için bir tavsiyeniz uyguladığınız bir diyetiniz var mı ?
Covid aşısından sonra başladı bende de önceden yılda 1 defa anca olurdum şimdi 4 5 defa hasta oluyorum
-
Ekonomik durumlar malum. Artık basit karbonhidratı fazla tüketiyoruz. Yediğimiz "organik" diye yediğimiz meyve sebzelerin hepsi ilaçlı. Hatayda meyve sebze ihracat şirketinde çalışıyordum. Portakalın domatesin 1. kalitesi avrupaya gidiyor. 2. kalitesi balkan ülkelerine. 3. kalitesi iç piyasaya dağıtılıyor. 4. kalitesi iran ırak gibi ülkelere. Tavuklar üretim tavuğu. 20 günde kesime hazır oluyor. Bağışıklık sistemi olayına şaşırmamak lazım. Stres fazla herkeste. Bağışıklık sistemine doğrudan etken.
-
samaccc bunu yazdı
Kardiyoloji ye git usta.
Tansiyon olabilir.
Bende aynı sey var, kışın atletle yatiyorum tabi şimdi ilaç kullanıyorum o ayrı mesele.
Tansiyonu olctur
-
futurist bunu yazdı
hastaligi tanimla.
yani hastalaniyorum derken? ne oluyor
grip, bas agrisi, halsizlik,
Grip değilde halsizlik var sürekli nasıl çözerim
-
turkstar bunu yazdıfuturist bunu yazdı
hastaligi tanimla.
yani hastalaniyorum derken? ne oluyor
grip, bas agrisi, halsizlik,
Grip değilde halsizlik var sürekli nasıl çözerim
buradan ne soylesem bir anlami yok . cünkü vucudunda ne eksik ne fazla bilmek lazim.
saglik ocagina gidip devamli halsizlik var diyeceksin kan testi yaptiracaksin ac karnina.
orada degerlerde cikar
ama genelde halsizlik uyku ile beraber ise dusuk tansiyon oluyor
kansizlik yine adama afim attirmaz. kan tahlilinde cikar
seker de cok asiri yuksek ve dusuk oldugunda uyku ve halsizlik yapar.
hicbir deger sorunlu degilse agir yemek yemeyi kesmelisin.
mide sindirimi zor oluncada bende en azindan uyku veriyor. kizartma gibi yiyecekler yemekten sonra halsizlestiriyor.
ekmek tuketimi de oyle.
dedigim gibi kan testi önrmli. belki gecmezse dahiliye kalp diye gideceksin..
kalb sorunu olanlar yada böbrekte karacigerdeki bir problemde yapar. ama tabi cok cok sonraki asamalar
-
samaccc bunu yazdı
hocam bu sorun bende de var, özellikle baş bölgemde.
troid vs hepsine baktırdım sıkıntı yok, biraz kolestrol var. bende gideceğim yakında. ancak gideceğimiz doktor terleme için özel olan bir bölüm sanırım şimdi aklıma gelmedi. çünkü diğer doktorlar yaaa terlememek daha kötü boşver falan diyorlar. ama öyle olmuyor insan içinde çok büyük sıkıntı. amk siyah ve beyazdan başka t-shirt giyemiyorum ya.