Sıkı Ve Gür Sactan Biktim!
-
Selam Muridler, oyle bir saca sahibimki biraz uzasin zenci sacina donuyor. Yani saclarim sıkı, gür ve sert bu yuzden istedigim sekli pek veremiyorum. Saclarimi uzun birakamiyorum. Artik asker gibi kisa sacla dolanmaktan biktim. Sac stillerinden pek anlamadigimdan dolayida berbere gidince kesim konusunda pek detayli bilgide verememekteyim. O yuzden sac stilleri konusunda tecrubesi olan muritlere sesleniyorum (:
Benim yapmak istedigim saclarimi orta derecede uzatmak, yani onleri gozumu kapiyacak sekilde, arkalarda biraz uzun, verdigim linkeki resimdeki gibi. Bunun icin saclarim uzadigi zaman berbere gidip ne demeliyim?? Saclarimin kesimi ne tarzda olmali? Saclarim biraz uzadigi zaman yanlar cok kabariyor ve kafami buyuk gosteriyor. Ara makasi denilen seyle bunun onune gecilmesi mumkunmudur? Arkayi nasil uzatmaliyim, enseden mi birakmaliyim sadece yoksa sacimin sonlarina olan kisimdan mi birakmam lazim? Ustelik sacim uzunkende sert SIKI bir yapisi oldugundan WAX kullaniminin faydasi olur mu?? Cunku su ana kadar kestirmemin nedeni sacimin kabarmasi ve sekil almamasi. Fakat OSIS, DAX - WAX yardimi ile sert saclarin sekillenmesi mumkunmus, Ayrica kullanimini bilen muritler yardimci olursa sevinirim.
-
edit: link burda:
-
ara makası kullan seyreltir
-
Dert etmene gerek yok ki çözümü var onun. Mahalle arası değilde halk tabiriyle özel olan kuaföre git.. (özel oldğnu nerdn mi anlarsn dicektin kesmedn öncede başını yıkıosalar basit bi örnk anlarsn:))
herneyse kıvırcık,yün,kıl vs. saçlı olanlara değişik fön çekiolar 1ay saçların düzelio istediğin kadar yıka bişi olmuo normal kuaföre gidersn berbat ederler o yüzdn özel diorum. 30 40 milyon bişi tutuo sonrada istersn hergün kuaföre istersn kendin fön çekip şekil verebilirisn.
-
nisbet mi yapıyon hocam :|
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
nisbet mi yapıyon hocam :|
-----------------------------harbiden :|
biz burada bioxcin lere para bayılalım hayvani ücretlerde senin dediğin iş mi şimdi :P =))
kel olanları düşün gaza gel =))
-
sende değerlendir kardeşim saçlarını punk yap ;) emoda olabilir.
-
bu son resim bizim sitedeki birine benziyomu. bana mı öyle geliyoo eski resimlerden hatırladıgım kadarıyla.
-
Aynı dırımdan muzdaribim, saşlarım 2 parmak kadar uzadımı hemen berbere gidip kısacık kestiriyorum, bir de dalgalı oldumu hiç çekilmiyor. Bir ara sırf saçlarım döküldünde biraz azalsın diye jöleli bırakıyordum ama insan o pisliğe, kaşıntıya dayanamıyor :d.
-
Kolayı var armakası dedikleri efile yaptıracaksın.
Saçının kıvırcıklığından kurtulmak içinde defrize denilen işlemi yaptıracaksın keyfine bakacan.
-
benim gibi kel olmaktan iyidir :D