folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sıkı Ve Gür Sactan Biktim!

Sıkı Ve Gür Sactan Biktim!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

muhder bunu yazdı:
    -----------------------------

vücudumda doğal bir post olmasına rağmen saçlar durmuyor

eh efendim durmasınlar

bilirsiniz madenli arazide bitki bitmez

içi dolu olunca dışı boşalıyor

haha güzel savunma bende boyle diycem bundan sonra.abi neden kel oluyoz biz ya iyie saçlar bitmeden evlensek bari:(

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

ebmarteu bunu yazdı:

Selam Muridler, oyle bir saca sahibimki biraz uzasin zenci sacina donuyor. Yani saclarim sıkı, gür ve sert bu yuzden istedigim sekli pek veremiyorum. Saclarimi uzun birakamiyorum. Artik asker gibi kisa sacla dolanmaktan biktim. Sac stillerinden pek anlamadigimdan dolayida berbere gidince kesim konusunda pek detayli bilgide verememekteyim. O yuzden sac stilleri konusunda tecrubesi olan muritlere sesleniyorum (:

Benim yapmak istedigim saclarimi orta derecede uzatmak, yani onleri gozumu kapiyacak sekilde, arkalarda biraz uzun, verdigim linkeki resimdeki gibi. Bunun icin saclarim uzadigi zaman berbere gidip ne demeliyim?? Saclarimin kesimi ne tarzda olmali? Saclarim biraz uzadigi zaman yanlar cok kabariyor ve kafami buyuk gosteriyor. Ara makasi denilen seyle bunun onune gecilmesi mumkunmudur? Arkayi nasil uzatmaliyim, enseden mi birakmaliyim sadece yoksa sacimin sonlarina olan kisimdan mi birakmam lazim? Ustelik sacim uzunkende sert SIKI bir yapisi oldugundan WAX kullaniminin faydasi olur mu?? Cunku su ana kadar kestirmemin nedeni sacimin kabarmasi ve sekil almamasi. Fakat OSIS, DAX - WAX yardimi ile sert saclarin sekillenmesi mumkunmus, Ayrica kullanimini bilen muritler yardimci olursa sevinirim.

Aynı sorun bendede var. Milletin saçı fırça gibi bizimki salça gibi! Jöleylede şekil almıyo ağzına yanıyım :D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek

:D  Bide benim saclar uzadimi kabariyo. O sorunda var.

Cevaplar icin herkese tesekkurler. Saclarim biraz uzasin su OSIS midir nedir her ne haltsa alip deniyecem :D Baktim yine olmadi asker moda devam

**EbMaRtEu**
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Ara makas kuLLan dayı :| Saç teLLerinin sayısında azaLma oLmadan kısaLı uzunLu yani hacmi azaLmış kabarıkLık-sıkLık gitmiş cici bi saça sahip oLmuş oLursun, hemde normaL saç kesimindeki makas izLeri oLmaz :|

Birde her berber kuLLanamaz beceri ister izmir'deysen güzeL bi kuaför tavsie edebiLirim Baya ünLüdür :|

+Ben bu muhteşem makas sayesinde adama benzedim ve istediğin saç modeLinede ara makas kuLLanmadan hayatta kavuşamazsın.. :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek
    eeevet bende bıktım bu dünyadan da saçımdanda geberemde  kurtulam

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

geberlanxD bunu yazdı:
    eeevet bende bıktım bu dünyadan da saçımdanda geberemde  kurtulam

geber lan :)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhder
    muhder's avatar
    Erkek

yalnız bi de bu lafı ulu orta her yerde söyleme adamı kızılcık sopasıyla döverler valla

herkes tahribat kadar insaflı olmayabilir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kardeşim saçlarınıza şampuan yerine zeytin yağı sürün şampuan gibi kullanın. saçlarınız gürleşir. mesela bugun öğlen 12 de zeytin yağını kullanın saçınızda. yarın yine 12 gibi fln yine duş alın ama bişi kullanmayın. ne kadar faydalı oldugunu göreceksiniz. saçları besliyo zeytin yağı.

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

azizsenel55 bunu yazdı:
    ara makası kullan seyreltir

onu diyecektim:W

aynı dertten bende muzdaripdim 2 aydır ara makası ile seyrelttiriyorum uzuyunca da çok az kıvrılıyo eskisi gibi değil

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Aynı sorun bende de vardı hoca sıkı sert ve (biraz) kıvırcıktı saçlar aramakasıyla tıraş oldum şimdi hergün düzenli fön çektiriryorum ve düzenli yıkıyıp kuruluyorum Şimdi esneme olduğunun farkındayım saçlar artık gözümün önüne ayı ayrı geliyor :):):)

Toplam Hit: 4974 Toplam Mesaj: 40