Sıkı Ve Gür Sactan Biktim!
-
muhder bunu yazdı:
-----------------------------vücudumda doğal bir post olmasına rağmen saçlar durmuyor
eh efendim durmasınlar
bilirsiniz madenli arazide bitki bitmez
içi dolu olunca dışı boşalıyor
-----------------------------haha güzel savunma bende boyle diycem bundan sonra.abi neden kel oluyoz biz ya iyie saçlar bitmeden evlensek bari:(
-
ebmarteu bunu yazdı:
-----------------------------Selam Muridler, oyle bir saca sahibimki biraz uzasin zenci sacina donuyor. Yani saclarim sıkı, gür ve sert bu yuzden istedigim sekli pek veremiyorum. Saclarimi uzun birakamiyorum. Artik asker gibi kisa sacla dolanmaktan biktim. Sac stillerinden pek anlamadigimdan dolayida berbere gidince kesim konusunda pek detayli bilgide verememekteyim. O yuzden sac stilleri konusunda tecrubesi olan muritlere sesleniyorum (:
Benim yapmak istedigim saclarimi orta derecede uzatmak, yani onleri gozumu kapiyacak sekilde, arkalarda biraz uzun, verdigim linkeki resimdeki gibi. Bunun icin saclarim uzadigi zaman berbere gidip ne demeliyim?? Saclarimin kesimi ne tarzda olmali? Saclarim biraz uzadigi zaman yanlar cok kabariyor ve kafami buyuk gosteriyor. Ara makasi denilen seyle bunun onune gecilmesi mumkunmudur? Arkayi nasil uzatmaliyim, enseden mi birakmaliyim sadece yoksa sacimin sonlarina olan kisimdan mi birakmam lazim? Ustelik sacim uzunkende sert SIKI bir yapisi oldugundan WAX kullaniminin faydasi olur mu?? Cunku su ana kadar kestirmemin nedeni sacimin kabarmasi ve sekil almamasi. Fakat OSIS, DAX - WAX yardimi ile sert saclarin sekillenmesi mumkunmus, Ayrica kullanimini bilen muritler yardimci olursa sevinirim.
-----------------------------Aynı sorun bendede var. Milletin saçı fırça gibi bizimki salça gibi! Jöleylede şekil almıyo ağzına yanıyım :D
-
:D Bide benim saclar uzadimi kabariyo. O sorunda var.
Cevaplar icin herkese tesekkurler. Saclarim biraz uzasin su OSIS midir nedir her ne haltsa alip deniyecem :D Baktim yine olmadi asker moda devam
-
Ara makas kuLLan dayı :| Saç teLLerinin sayısında azaLma oLmadan kısaLı uzunLu yani hacmi azaLmış kabarıkLık-sıkLık gitmiş cici bi saça sahip oLmuş oLursun, hemde normaL saç kesimindeki makas izLeri oLmaz :|
Birde her berber kuLLanamaz beceri ister izmir'deysen güzeL bi kuaför tavsie edebiLirim Baya ünLüdür :|
+Ben bu muhteşem makas sayesinde adama benzedim ve istediğin saç modeLinede ara makas kuLLanmadan hayatta kavuşamazsın.. :)
-
eeevet bende bıktım bu dünyadan da saçımdanda geberemde kurtulam
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------
eeevet bende bıktım bu dünyadan da saçımdanda geberemde kurtulam
-----------------------------geber lan :)
-
yalnız bi de bu lafı ulu orta her yerde söyleme adamı kızılcık sopasıyla döverler valla
herkes tahribat kadar insaflı olmayabilir
-
kardeşim saçlarınıza şampuan yerine zeytin yağı sürün şampuan gibi kullanın. saçlarınız gürleşir. mesela bugun öğlen 12 de zeytin yağını kullanın saçınızda. yarın yine 12 gibi fln yine duş alın ama bişi kullanmayın. ne kadar faydalı oldugunu göreceksiniz. saçları besliyo zeytin yağı.
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------
ara makası kullan seyreltir
-----------------------------onu diyecektim:W
aynı dertten bende muzdaripdim 2 aydır ara makası ile seyrelttiriyorum uzuyunca da çok az kıvrılıyo eskisi gibi değil
-
Aynı sorun bende de vardı hoca sıkı sert ve (biraz) kıvırcıktı saçlar aramakasıyla tıraş oldum şimdi hergün düzenli fön çektiriryorum ve düzenli yıkıyıp kuruluyorum Şimdi esneme olduğunun farkındayım saçlar artık gözümün önüne ayı ayrı geliyor :):):)