Sıkı Ve Gür Sactan Biktim!
-
ara makas iyide yıpratıyor sacı kaç yıl sonra çekersin derdi foxy gibi emirreis gibi olursun
bide isteyene bioxcin ayarlarım ::D
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------ara makas iyide yıpratıyor sacı kaç yıl sonra çekersin derdi foxy gibi emirreis gibi olursun
-----------------------------bi arkadaş daha demişti ara makas saç döker die:D saçmalık kimyasal bişey yokki ortada saça zarar vericek vs..?
-
Hoca kafa derilerini değişelim benim saçlar gidior :)
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------ara makas iyide yıpratıyor sacı kaç yıl sonra çekersin derdi foxy gibi emirreis gibi olursun
-----------------------------bi arkadaş daha demişti ara makas saç döker die:D saçmalık kimyasal bişey yokki ortada saça zarar vericek vs..?
-----------------------------olm yıpratıyor yıpratıyor illa kimyasal mı olması gerek :W
-
Razorback bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca kafa derilerini değişelim benim saçlar gidior :)
-----------------------------head&shoulders kullanın bana dua edin :D %100 kepeği ve dökülmeyi önlüyo saçları pamuk gibi yapıyo 2 aydır kullanıyorum çook memnunum (:
-
hoca o resimdekinin aynısını yaptırmıştım sakın yaptırma ;) yandan güzel de önden çok berbat duruyor.
-
@vanmünüt
head&shoulders kullanın bana dua edin :D %100 kepeği ve dökülmeyi önlüyo saçları pamuk gibi yapıyo 2 aydır kullanıyorum çook memnunum (
aynen
-