Silifke Koopta Taşlı Sopalı Dayak :(
-
Bu anlattığını yamyamlar yapmaz, bu ne ya :S. Dağ başı mı burası?!
-
ulan bi polis bi PROVOKATÖRE tokat attığında hepiniz sövdünüz.. bu insanlıktan nasibini alamamış sözde jandarma komutanı adamın kolunu kırmış dayak cennetten çıkmadır diyorsunuz.. helal olsun size alkışlıyorum..
-
birde silahlanmayın diyorlar
-
Bana denk gelmiyor ki.Millet mal olmus gercekten.Kimi şikayet ediyorsun karakol komutanıymıs diyor.senin gibilerden cesaret alıp bize dayılık yapıp BASIMIZI BELAYA SOKUYORLAR.
Ben bi kere misafir olarak gittigim yerdeki postanede sırada bekledim muhtarlıktan neredeyse valilige cıkacaktım ki oraya ek personel atamak icin islem baslattilar.Millet mal olunca satan cok olur.
-
Hocam adam benim önümde oturuyordu adamın hiç suçu yok benim üstüme cam patladı karısı geldi benimle ilgilendi
sonra şikayetçi olanlar dediler hekers kaçtı 5 kişi kaldık :S Adam da dediki gelin korkmayın komutna başladı bağırmaya
çağırmaya adam hiçbirşey yapmadı ama tamm komutan dedi sadece sora alın içeri dedi adam askerle giderken vurdu
arkadan adama adam direk yere düştü adam hayvan gibiydi:S Adam kalktı el bi sallanıyordu kemik gitmişti bağırıyor
kolum kırıldı halen komutan bağırıyor al bunu içeri al tak kelepçeyi :S Kırık kola bile kelepçe takcak top.
Birde şikayetçi olsaydınız diyenler o mevkide en taşşaklı adam o düşün sana ne yapar orda :)
Ayrıca bizi taşlayan hayatımıza kasteden lavuklara ne yaptı onu bilmiyorum harbi savaş sanki :s Adamlar taş sopa direk
dolmuşa daldılar.Bir ara yine aynı olay olmuş jandarma zorla almış müşterileri dolmuşcuların elinden S: Yolcunun suçu ne
halen anlamış değilim...
-
CipriX bunu yazdı:
-----------------------------
ulan bi polis bi PROVOKATÖRE tokat attığında hepiniz sövdünüz.. bu insanlıktan nasibini alamamış sözde jandarma komutanı adamın kolunu kırmış dayak cennetten çıkmadır diyorsunuz.. helal olsun size alkışlıyorum..
Şimdi de sen provakötürlük yapıyorsun ayrıca polisle asker birbiriyle karşılaştırılmayacak kadar aralarında dağlar kadar fark olan 2 kurum emniyet teşkilatı 10 yanlış yapıyorsa asker 1 yapıyor o yüzden de fazla göze batmıyor olabilir mi
-
SeRDaR bunu yazdı:
CipriX bunu yazdı:
Şimdi de sen provakötürlük yapıyorsun ayrıca polisle asker birbiriyle karşılaştırılmayacak kadar aralarında dağlar kadar fark olan 2 kurum emniyet teşkilatı 10 yanlış yapıyorsa asker 1 yapıyor o yüzden de fazla göze batmıyor olabilir mi
-----------------------------hoca olayı polis askere getirmek istemem ama askeriye kendi içinde herzaman saklar dışarı yansıtmaz bir kamera askerin yanlışını çekse dahi Türk ordusuna laf gelmesin diye tvler yayınlamaz Bu gerçek artık çocuklarda biliyor
polis daima basının gözü önünde olay ondan kaynaklanıyor.
hiç bir Emniyet mensubu görevdeyken trafik kazası yapıp şehit olunca hakkında devlet malına zarar vermekten dava açılmıyor tazminat istenmiyor. bilmem anlata bildimmi.
-
Farkındaysanız ben burda JANDARMAYA veya diğer kurumlarımıza birşeyler söylemedim Jandarma Tsk ve Polis
Güvenliğimizin ve geleceğimizin temenitadır. Heryerde olduğu gibi bunların içindede çürük yumurta olabilir. insanların ne
oldunu bakarak veya sınavdan aldıkları puanla anlayamazsınki :S
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------tayyip elalemin götünü kaldırırsa böyle olur.
olm bence sulara bi madde atıyolar.
türk toplumu aslında içten yıkılmalara bukadar sık rastlanan bir ırk değil.
prozac ın felan ilk bulundugu zamanlar içme sularına felan katılırmış. bunun tam tersi bir ilaçda bence üzerimizde deneniyor.
tabi bir paranoya..
Doğru Konuş Lan Askeriye Var Karşında Gevzek Gevzek Konusma Elalemn Götüymüş O Elalemin Götü Dediğin Senin Ananın , Babanın Götünü Koruyor. Tmm Komutanın Yaptığı Yanlış Ama İzah Edildiğinde Gereken Özür Prosüdür Yapılır. Gerekirse Komutan Açığa Alınır. 1-2 Komutan Yanlış Anlaşıldı Die Böyle Askeriyeye Laf Atma.Belki Grup Kavgası Sanıp ( Kii Karşı Taraf Zaten Grup ) O Dolmuştakileride Diğer Grup Sanmıştır Toplu Olarak Kolunu Kıvırdığı Adamda Birşey Dememişse Komutan Haklıyı , Haksızı Nerden Bilsin ? Bilip Bilmeden de Konuşma Yamulturum Seni.
-
şimdi konuyla ilgisi yok ta hoca bu daylight ingilizce eğitim seti var 70 cd. indirecem biri için. birz bakıym dedim dersi anlatan zibid kim lan bir gıcık bır gıcık kıvrak kıvrak konuşuyor.. deli oldum :S