folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Silifke Koopta Taşlı Sopalı Dayak :(

Silifke Koopta Taşlı Sopalı Dayak :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Bu anlattığını yamyamlar yapmaz, bu ne ya :S. Dağ başı mı burası?!

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CipriX
    CipriX's avatar
    Erkek
    ulan bi polis bi PROVOKATÖRE tokat attığında hepiniz sövdünüz.. bu insanlıktan nasibini alamamış sözde jandarma komutanı adamın kolunu kırmış dayak cennetten çıkmadır diyorsunuz.. helal olsun size alkışlıyorum.. 

if else while vs.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

birde silahlanmayın diyorlar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bana denk gelmiyor ki.Millet mal olmus gercekten.Kimi şikayet ediyorsun karakol komutanıymıs diyor.senin gibilerden cesaret alıp bize dayılık yapıp BASIMIZI BELAYA SOKUYORLAR.

Ben bi kere misafir olarak gittigim yerdeki postanede sırada bekledim muhtarlıktan neredeyse valilige cıkacaktım ki oraya ek personel atamak icin islem baslattilar.Millet mal olunca satan cok olur.

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Hocam adam benim önümde oturuyordu adamın hiç suçu yok benim üstüme cam patladı karısı geldi benimle ilgilendi

sonra şikayetçi olanlar dediler hekers kaçtı 5 kişi kaldık :S Adam da dediki gelin korkmayın komutna başladı bağırmaya

çağırmaya adam hiçbirşey yapmadı ama tamm komutan dedi sadece sora alın içeri dedi adam askerle giderken vurdu

arkadan adama adam direk yere düştü adam hayvan gibiydi:S Adam kalktı el bi sallanıyordu kemik gitmişti bağırıyor

kolum kırıldı halen komutan bağırıyor al bunu içeri al tak kelepçeyi :S Kırık kola bile kelepçe takcak top.

Birde şikayetçi olsaydınız diyenler o mevkide en taşşaklı adam o düşün sana ne yapar orda :)

Ayrıca bizi taşlayan hayatımıza kasteden lavuklara ne yaptı onu bilmiyorum harbi savaş sanki :s Adamlar taş sopa direk

dolmuşa daldılar.Bir ara yine aynı olay olmuş jandarma zorla almış müşterileri dolmuşcuların elinden S: Yolcunun suçu ne

halen anlamış değilim... 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    CipriX bunu yazdı:
    -----------------------------
    ulan bi polis bi PROVOKATÖRE tokat attığında hepiniz sövdünüz.. bu insanlıktan nasibini alamamış sözde jandarma komutanı adamın kolunu kırmış dayak cennetten çıkmadır diyorsunuz.. helal olsun size alkışlıyorum.. 

Şimdi de sen provakötürlük yapıyorsun  ayrıca polisle asker birbiriyle karşılaştırılmayacak kadar aralarında dağlar kadar fark olan 2 kurum emniyet teşkilatı 10 yanlış yapıyorsa asker 1 yapıyor o yüzden de fazla göze batmıyor olabilir mi

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

SeRDaR bunu yazdı:
    CipriX bunu yazdı:

Şimdi de sen provakötürlük yapıyorsun  ayrıca polisle asker birbiriyle karşılaştırılmayacak kadar aralarında dağlar kadar fark olan 2 kurum emniyet teşkilatı 10 yanlış yapıyorsa asker 1 yapıyor o yüzden de fazla göze batmıyor olabilir mi

hoca olayı polis askere getirmek istemem ama askeriye kendi içinde herzaman saklar dışarı yansıtmaz bir kamera askerin yanlışını çekse dahi Türk ordusuna laf gelmesin diye tvler yayınlamaz Bu gerçek artık çocuklarda biliyor

polis daima basının gözü önünde  olay ondan kaynaklanıyor. 

hiç bir Emniyet mensubu görevdeyken trafik kazası yapıp şehit olunca hakkında devlet malına zarar vermekten dava açılmıyor tazminat istenmiyor. bilmem anlata bildimmi.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Farkındaysanız ben burda JANDARMAYA veya diğer kurumlarımıza birşeyler söylemedim Jandarma Tsk ve Polis

Güvenliğimizin ve geleceğimizin temenitadır. Heryerde olduğu gibi bunların içindede çürük yumurta olabilir. insanların ne

oldunu bakarak veya sınavdan aldıkları puanla anlayamazsınki :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Varg bunu yazdı:

tayyip elalemin götünü kaldırırsa böyle olur.

olm bence sulara bi madde atıyolar.

türk toplumu aslında içten yıkılmalara bukadar sık rastlanan bir ırk değil.

prozac ın felan ilk bulundugu zamanlar içme sularına felan katılırmış. bunun tam tersi bir ilaçda bence üzerimizde deneniyor.

tabi bir paranoya..

Doğru Konuş Lan Askeriye Var Karşında Gevzek Gevzek Konusma Elalemn Götüymüş O Elalemin Götü Dediğin Senin Ananın , Babanın Götünü Koruyor. Tmm Komutanın Yaptığı Yanlış Ama İzah Edildiğinde Gereken Özür Prosüdür Yapılır. Gerekirse Komutan Açığa Alınır. 1-2 Komutan Yanlış Anlaşıldı Die Böyle Askeriyeye Laf Atma.Belki Grup Kavgası Sanıp ( Kii Karşı Taraf Zaten Grup ) O Dolmuştakileride Diğer Grup Sanmıştır Toplu Olarak Kolunu Kıvırdığı Adamda Birşey Dememişse Komutan Haklıyı , Haksızı Nerden Bilsin ?  Bilip Bilmeden de Konuşma Yamulturum Seni.

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    şimdi konuyla ilgisi yok ta  hoca bu daylight ingilizce eğitim seti var 70  cd.  indirecem biri için.   birz bakıym dedim dersi anlatan  zibid kim lan bir gıcık bır gıcık kıvrak kıvrak  konuşuyor.. deli oldum  :S

matematik24.com
Toplam Hit: 5550 Toplam Mesaj: 44