Silifke Koopta Taşlı Sopalı Dayak :(
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi konuyla ilgisi yok ta hoca bu daylight ingilizce eğitim seti var 70 cd. indirecem biri için. birz bakıym dedim dersi anlatan zibid kim lan bir gıcık bır gıcık kıvrak kıvrak konuşuyor.. deli oldum :S
Yıkıldım :D
-
-
HeYeT bunu yazdı:
şimdi konuyla ilgisi yok ta hoca bu daylight ingilizce eğitim seti var 70 cd. indirecem biri için. birz bakıym dedim dersi anlatan zibid kim lan bir gıcık bır gıcık kıvrak kıvrak konuşuyor.. deli oldum :S
Şaka mı?
-
baktım taşlı sopalı konu bide ben dalim dedim la şaka deil. şimdiki zaman yaşadığın an ve dönen dünya daha ii tarif edilemez heralde.
bu arada bende mersindeyim birader. bi ytardımımız olursa burdayım
-
The_Holigan bunu yazdı:
Varg bunu yazdı:
-----------------------------tayyip elalemin götünü kaldırırsa böyle olur.
olm bence sulara bi madde atıyolar.
türk toplumu aslında içten yıkılmalara bukadar sık rastlanan bir ırk değil.
prozac ın felan ilk bulundugu zamanlar içme sularına felan katılırmış. bunun tam tersi bir ilaçda bence üzerimizde deneniyor.
tabi bir paranoya..
Doğru Konuş Lan Askeriye Var Karşında Gevzek Gevzek Konusma Elalemn Götüymüş O Elalemin Götü Dediğin Senin Ananın , Babanın Götünü Koruyor. Tmm Komutanın Yaptığı Yanlış Ama İzah Edildiğinde Gereken Özür Prosüdür Yapılır. Gerekirse Komutan Açığa Alınır. 1-2 Komutan Yanlış Anlaşıldı Die Böyle Askeriyeye Laf Atma.Belki Grup Kavgası Sanıp ( Kii Karşı Taraf Zaten Grup ) O Dolmuştakileride Diğer Grup Sanmıştır Toplu Olarak Kolunu Kıvırdığı Adamda Birşey Dememişse Komutan Haklıyı , Haksızı Nerden Bilsin ? Bilip Bilmeden de Konuşma Yamulturum Seni.
-----------------------------sanırım götü kaldırma deyimi ile askeri değil pkklı kürtleri kast ediyor
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------The_Holigan bunu yazdı:
Varg bunu yazdı:
-----------------------------tayyip elalemin götünü kaldırırsa böyle olur.
olm bence sulara bi madde atıyolar.
türk toplumu aslında içten yıkılmalara bukadar sık rastlanan bir ırk değil.
prozac ın felan ilk bulundugu zamanlar içme sularına felan katılırmış. bunun tam tersi bir ilaçda bence üzerimizde deneniyor.
tabi bir paranoya..
Doğru Konuş Lan Askeriye Var Karşında Gevzek Gevzek Konusma Elalemn Götüymüş O Elalemin Götü Dediğin Senin Ananın , Babanın Götünü Koruyor. Tmm Komutanın Yaptığı Yanlış Ama İzah Edildiğinde Gereken Özür Prosüdür Yapılır. Gerekirse Komutan Açığa Alınır. 1-2 Komutan Yanlış Anlaşıldı Die Böyle Askeriyeye Laf Atma.Belki Grup Kavgası Sanıp ( Kii Karşı Taraf Zaten Grup ) O Dolmuştakileride Diğer Grup Sanmıştır Toplu Olarak Kolunu Kıvırdığı Adamda Birşey Dememişse Komutan Haklıyı , Haksızı Nerden Bilsin ? Bilip Bilmeden de Konuşma Yamulturum Seni.
-----------------------------sanırım götü kaldırma deyimi ile askeri değil pkklı kürtleri kast ediyor
Hoja Konunun İçerisinde PKK yokkki Askeriye Var Kolu Kıvıran Kim Askeriye ? arkadaş Konuyu açarken Kimden Dert Yakınmış Askeriye ? ee ?
-
Ben sadece ŞAHISTAN dert yandım sadece o karakol komutanından !!! Ayrıca dolmuşculardan :( Alayının varya mersinde
hepsi böyle bizim burda elvanlı koop mes koop dalıyor ama sadece şöferler birbirine dalıyor bunlar daha acayip toplu grup
bişi yaptılar :S Alayının m**na koim. Birde Askere laf atamayın lütfen...!!!
-
AİHM
-
lordvader89 bunu yazdı:
AİHM
Orada bile bunlara bişi yapmazlar :F adamlar piskopat bi görcen 2 3 yolcu yüzünden öldürceklerdi alaymızı :S Kahrolsun Dolmuşcular :D -
lordvader89 bunu yazdı:
AİHM
o en son çare sen direk aihm e gidersen sonuç sıfır olur kizaten gidemessin önce yerel mahkemelere başvuracaksın sonuç alamadın birdaha soruşturma açtıracaksın yine sonuç alamassan aihm e giitme hakkın doğuyor yoksa çok zor yani