Silifke Koopta Taşlı Sopalı Dayak :(
-
RuzgaR bunu yazdı:
-----------------------------Bana denk gelmiyor ki.Millet mal olmus gercekten.Kimi şikayet ediyorsun karakol komutanıymıs diyor.senin gibilerden cesaret alıp bize dayılık yapıp BASIMIZI BELAYA SOKUYORLAR.
Ben bi kere misafir olarak gittigim yerdeki postanede sırada bekledim muhtarlıktan neredeyse valilige cıkacaktım ki oraya ek personel atamak icin islem baslattilar.Millet mal olunca satan cok olur.
-----------------------------
adam gitsin şikayet etsin bakalım.sonuç ne olacak.senin dediğin şey orda işlemez.orduyla devletin diğer resmi kurumları bir değil.bunun mallıkla alakası yok. -
ne edemek ya bu gun asker bızım kolumuzu kırarsa yarın kım blır neler yapar
sıkayet etsende bısey cıklmaz bosuna sıkayet etme....
-
Sakın şikayet etme öylece sus hakkını falan aramaya kalkma olan olmuş .
ölen ölmüş kırılan kırılmış ..kalan sağlar bizimdir.
üstteki cevabı kabulleniyorsan kullan.
yok ben bu haksızlığı hazmedemem diyorsan kaç kişi şikayetçiyse durumdan gidin suç duyurusunda bulunun şikayetçi olun. gerçi kolu kırılan şahsa sorarlar hastanede ne oldu diye durumu anlatırsa polis gelir ve sorar şikayetçimisin diye .
-
Yakın zamanda askerliğini Jandarma olarak yapmış biri olarak kesinlikle o eleman bir çürük yumurta.Kesinlikle şikayet etmelisin hoca.
İl jandarma komutanlığına gidiceksin.Alay komutanını görmek istiyorum falan dicen.Görüştürürlerse direk Alay komutanıyla görüştürmezlerse en rütbeli kimse işte yardımcısı bilmem nesi falan vardır onla görüşüp şikayetini olan olayı anlatırsın.Zate jandarma bu konularda hassas.Karakol komutanını öper alay komutanı.
Sana tavsiyem il jandarma komutanına gitmen hoca.. -
o dayak cennetten çıkma diyenlerin kolunu kırıp bi taraflarına sokasım var...
-
Fcuk bunu yazdı:
-----------------------------ben daha bi ılımlı yaklaşacaktım ama bu daha dogru bi yaklaşım sanırım bu tiplere :F
-
bayzin bunu yazdı:
Dayak cennetden çıkmadır.
-----------------------------Konunun Özeti
-
Fcuk bunu yazdı:
-----------------------------Sen kimsin ki ?!
-
adam gelmiş şurda başına gelen olayı bizlerle paylaşıp sıkıntısını anlatmak istio siz çıkmışsınız dayak cennetten çıkmadır gibi saçma sapan şeyler söylüyosunuz ulan ne adamlar var şu dünyada yaa Fcuka katılıyorum...
-
bir şey soracağım konusu açılmışken askere gidenlere özellikle Askere giden kaç kişiyle konuştuysam hemen hemen hepsi askerde dayak yemeden askerliğini bitirmemiştir peki bu da insan hakkı ihlali oluyor ama kimse gıkın ıçıkartamıyormuş yediği dayakla kalıyormuş bu durumda bir asker ne yapmalı dayağı yiyip susup oturmalımı yoksa hakkını nasıl aramalı çünkü Cezayı hakim verir ve TCK'da dayak atılır diye bir ceza yok dayak insan hakkı ihlali komutanın attığı dayak da meşru olmuyor ne olacak bu durumda ?