Şimdi Bu Adam Haklımı :(National Geographic İstanbul'u Dünyaya Rezil Etti.)
-
burdaki yorumların hiçbirine katılmıyorum adamlar muhtemelen buraya gelmiş istedikleri gibi keyif çatamamışlar karalamak için yer arıyorlar.istanbulda ve tüm türkiyede turistlere kendi milletimizden daha çok deger veriyoruz arada çıkıyor tabi üç beş çapulcu yapacak bir şey yok .polis konusuna gelince ben hesabı kabarık buldum ee gideyim polise polis gelince hesabı ödemem yok öyle bieşy kardeşim dünyanın neresine gidersen git bu böyledir. arkadaşım geçen gün dubaide soyuldu oteldeki tüm eşyalarını artı benim fotograf makineme kadar soydular.polise gitti yapan kişiyi buldugunu söyledi az kalsın sınırdışı ediliyordu ekstra gidenlerde cabası. o adam dua etsin polislerin müdehale etmedigine.
istanbulda yapılanları savunmuyorum. her ülkede fazlasıyla var böyle şeyler özellikle arap ülkelerinde.bu adamın bi yarası var demek burda
vanhelsink tarafından 28/Kas/12 14:12 tarihinde düzenlenmiştir -
beyler bu her ülkede var aynı belgeselin geçen gün ispanya madridde çekilenini görmüştüm. dolandırıcılar had safadaydı ve kanunda aşırı boşluklar armış. hatta adamlar polonyadan ailece gelmişler hırsızlık yapmak için turistleri soyuyorlardı.
-
ilk 15 dakikasını izliyorum ve bu belgesel'in hiç de iyi niyetli olmadığını söylemek istiyorumi. o.ç herşeyi abartarak anlatıyor.
-
bi yandan haklı adam insanımız turisti resmen SİKİYOR. Ama İstanbul'a laf atılmasına katlanamıyorum o yüzden ben o adamın amk.
-
Eşeğin ben eşek değilim demesi bişey değiştirmez.Eşek kendini değiştirdiği zaman değişir.
Uzun lafın kısası yaptılarsa güzel yapmışlar.Bokluk eden kendi milletim dahi olsa rezil olmayı hak ediyor.
u235 tarafından 28/Kas/12 14:39 tarihinde düzenlenmiştir -
çeksinler hatta daha beterini çeksinler de bizim bu turist kazıklayan esnaf tayfasınn azcık aklı başına gelsin.Ben kendim utanıyorum amk turiste yapılan kazıkları görünce, çünkü bende yurtdışına çıkan bir insanım tabii yurtdışında da böyle kazıklama olayları var ama bizde hepsi mi kazıkçı olur kardeşim.
Sonra televizyonlarda ağlıyorlar bu sene turist gelmiyor diye, azcık kendilerine dönüp ne yapıyoruz biz amk dese anlıyacak ama işte..
-
nuri turist.avi yapıyor beyler
-
okuduğum kitaplarmı yaşadığımız toplummu bize yalan söylüyor bilmiyorum ama osmanlıda eskiden sokak başlarına sadaka kutusu konulurmuş ihtiyacı olanlar gelsin alsın diye aq şimdi o kutuları koysalar başta ali ağaoğlu olmak üzere :D tüm zenginler koşar alır o parayı diğerlerini demiyorum bile adam öldürürler iki kuruş için ahhh ahhh nerde o eski ramazanlar :D
-
gayet haklı hocam :D
-
blackglove bunu yazdı
okuduğum kitaplarmı yaşadığımız toplummu bize yalan söylüyor bilmiyorum ama osmanlıda eskiden sokak başlarına sadaka kutusu konulurmuş ihtiyacı olanlar gelsin alsın diye aq şimdi o kutuları koysalar başta ali ağaoğlu olmak üzere :D tüm zenginler koşar alır o parayı diğerlerini demiyorum bile adam öldürürler iki kuruş için ahhh ahhh nerde o eski ramazanlar :D
bence o kitaplarda bi sıkıntı var.
güya evde hasta olunca cama karanfil bırakırmışızda sokak satıcıları bağırmazmış flan filan
100 senede bu kadar evrim mi olur kardeşim geçmişimizde çok abartmı olduğunu düşünüyorum.
zeybekustasi tarafından 28/Kas/12 15:08 tarihinde düzenlenmiştir