folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şimdi Bu Adam Haklımı :(National Geographic İstanbul'u Dünyaya Rezil Etti.)

Şimdi Bu Adam Haklımı :(National Geographic İstanbul'u Dünyaya Rezil Etti.)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gözlükçü
    vanhelsink
    vanhelsink's avatar
    Erkek

burdaki yorumların hiçbirine katılmıyorum adamlar muhtemelen buraya gelmiş istedikleri gibi keyif çatamamışlar karalamak için yer arıyorlar.istanbulda ve tüm türkiyede turistlere kendi milletimizden daha çok deger veriyoruz arada çıkıyor tabi üç beş çapulcu yapacak bir şey yok .polis konusuna gelince ben hesabı kabarık buldum ee gideyim polise polis gelince hesabı ödemem yok öyle bieşy kardeşim dünyanın neresine gidersen git bu böyledir. arkadaşım geçen gün dubaide soyuldu oteldeki tüm eşyalarını artı benim fotograf makineme kadar soydular.polise gitti yapan kişiyi buldugunu söyledi az kalsın sınırdışı ediliyordu ekstra gidenlerde cabası. o adam dua etsin polislerin müdehale etmedigine.

istanbulda yapılanları savunmuyorum. her ülkede fazlasıyla var böyle şeyler özellikle arap ülkelerinde.bu adamın bi yarası var demek burda

vanhelsink tarafından 28/Kas/12 14:12 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

beyler bu her ülkede var aynı belgeselin geçen gün ispanya madridde çekilenini görmüştüm. dolandırıcılar had safadaydı ve kanunda aşırı boşluklar armış. hatta adamlar polonyadan ailece gelmişler hırsızlık yapmak için turistleri soyuyorlardı. 

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

ilk 15 dakikasını izliyorum ve bu belgesel'in hiç de iyi niyetli olmadığını söylemek istiyorumi. o.ç herşeyi abartarak anlatıyor. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

bi yandan haklı adam insanımız turisti resmen SİKİYOR. Ama İstanbul'a laf atılmasına katlanamıyorum o yüzden ben o adamın amk.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Eşeğin ben eşek değilim demesi bişey değiştirmez.Eşek kendini değiştirdiği zaman değişir.

Uzun lafın kısası yaptılarsa güzel yapmışlar.Bokluk eden kendi milletim dahi olsa rezil olmayı hak ediyor.

u235 tarafından 28/Kas/12 14:39 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

çeksinler hatta daha beterini çeksinler de bizim bu turist kazıklayan esnaf tayfasınn azcık aklı başına gelsin.Ben kendim utanıyorum amk turiste yapılan kazıkları görünce, çünkü bende yurtdışına çıkan bir insanım tabii yurtdışında da böyle kazıklama olayları var ama bizde hepsi mi kazıkçı olur kardeşim.

Sonra televizyonlarda ağlıyorlar bu sene turist gelmiyor diye, azcık kendilerine dönüp ne yapıyoruz biz amk dese anlıyacak ama işte..

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

nuri turist.avi yapıyor beyler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

okuduğum kitaplarmı yaşadığımız toplummu bize yalan söylüyor bilmiyorum ama osmanlıda eskiden sokak başlarına sadaka kutusu konulurmuş ihtiyacı olanlar gelsin alsın  diye aq şimdi o kutuları koysalar başta ali ağaoğlu olmak üzere :D tüm zenginler koşar alır o parayı diğerlerini demiyorum bile adam öldürürler iki kuruş için ahhh ahhh nerde o eski ramazanlar :D

İts My Life. NOW or NEVER
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

gayet haklı hocam :D

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    blackglove bunu yazdı

okuduğum kitaplarmı yaşadığımız toplummu bize yalan söylüyor bilmiyorum ama osmanlıda eskiden sokak başlarına sadaka kutusu konulurmuş ihtiyacı olanlar gelsin alsın  diye aq şimdi o kutuları koysalar başta ali ağaoğlu olmak üzere :D tüm zenginler koşar alır o parayı diğerlerini demiyorum bile adam öldürürler iki kuruş için ahhh ahhh nerde o eski ramazanlar :D

bence o kitaplarda bi sıkıntı var.

güya evde hasta olunca cama karanfil bırakırmışızda sokak satıcıları bağırmazmış flan filan 

100 senede bu kadar evrim mi olur kardeşim geçmişimizde çok abartmı olduğunu düşünüyorum.

zeybekustasi tarafından 28/Kas/12 15:08 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 7138 Toplam Mesaj: 64