Şimdi Bu Adam Haklımı :(National Geographic İstanbul'u Dünyaya Rezil Etti.)
-
National Geographic'in İstanbul'da dolandırılan turistleri konu ettiği ve iki biraya 1500 TL ödendiği iddiasını işleyen 'Dolandırıcılar Şehri' belgeseli İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'ya soruldu. Vali Mutlu'nun yorumu, "Bir takım eksiklikler az sayıda da olsa mümkündür. Dünyanın her yerinde görülebiliyor. Dünyanın her yerinde görülen olumsuzlukların şehrimizde de az sayıda görünüyor olmasını makul karşılamamız söz konusu olamaz" şeklinde oldu.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22031837.asp
oliWeR tarafından 28/Kas/12 15:10 tarihinde düzenlenmiştir -
biraz önce tesadüfen denk geldim ve baştan sona büyük dikkatle izledim. bizim nuri istiklalde en az 150 kişinin bu işi yaptığını söylüyordu . polisin tavrınıda açık ve net bir şekilde gördük umrunda değil çünkü onlarda biliyor çarkın nasıl döndüğünü. bence belgeseli çeken eleman çok güzel bişey yapmış. ama değişen bişey olmayacaktır en azından yurtdışında bu programı izleyen turistler olduysa bilinçlenmiş oldular geldiklerinde bu tuzağa düşmezler. bu arada bu nuriyi sikertirler :D adam bülbül gibi ötmüş :D
-
maalesef toplumun her bireyi gitgide birer maho ağa (kibar feyzo) birer adıyamanlı sülo (doalp beygiri) birer süleyman hıyarto (davaro) oldu aq :D
-
belgesin bir kısmını izledim. yapılanları hiç birşekilde doğru bulmuyorum; ama olay genelde gay'lerin başından geçiyor.
hanutçular genelde yalnız yürüyen erkek turistlere yanaşıyor. ki genelde bu hanutçular genç ve yakışıklı kişiler oluyor. adamın yanına gelip merhaba beraber bişeyler içelim mi? diye mekana davet ediyor sonra ortadan kayboluyor. adam da uçkuru uğruna oralara sürüldüğü ve müzlüman bir ülkede bu şeyden dolayı polislik olmaktan korktuğu için tıpış tıpış ödüyor.
zira yabancı ülkede tanımadığın bir adamın gel içelim kanka davetine kamil gibi icabet etmek mallığın daniskasıdır.
belgesel'e gelince buram buram provakasyon kokuyor. adam herşeyi abartarak anlatıyor + kritik yerlerde türkçe konuşmaları arkadan silmişler dolayısıyla iç birşey anlaşılmıyor. bence bu ibneyi belgesel çekmek için istanbul'a gönderdiler. toplayabildiği kadar materyali toplayıp teslim etti. ama adam gibi malzeme çıkmadığı için abartıyla ve yalanla süsleyip yayına sundular.
ha türkiye'de bunlar olmuyor mu? oluyor ama her turistin başına gelen bir olay gibiymiş gibi anlatmak çok gbüyük haksızlık. bu tür olaylara kanan adamı sadece türkiyede istanbulda değil dünyanın 4 yanında sikerler ağa. 2012 dünyasında biraz uyanık olacaksın
Triumph tarafından 28/Kas/12 15:27 tarihinde düzenlenmiştir -
az önce izledim, gerçekten güzel belgesel olmuş da bu Nuri salakmı neden kendini iyice ele veriyor adam ünlü oldu
sizce kurgu olamazmı?
-
this 10 dolar o diyor 120 dolar tihis a kazık http://tr-tr.facebook.com/video/video.php?v=130541516988211 :D
-
turistler cok saf-salak olmasin arkadas o zaman.Arastirsin gelmeden.Sorsun.Ona gore mekana gitsin.Taksilerin baslangic parasini ogrensin.Haritaya baksin yola cikmadan once.Suphelenirse plakasini alsin telefonunu istesin once taksinin.Mekandan fis istesin cok pahali fatura cikarsa gitsin maliyeye sikayet etsin.Polis cagirsin.Kafa lazim kafaaaaa once para degil.
Bknz: Buyuk balik-kucuk balik.
cordelian tarafından 28/Kas/12 15:41 tarihinde düzenlenmiştir -
İstanbul'da böyle şeyler oluyor doğrudur ama avrupanın çoğu şehrinde böyle şeyler var.trenle ispanyadan geçin bakalım adamın üstünden donunu alırlar.
-
dogrudur var. turk bi gazetecide turist taklidi yapip dolasmisti da neler yasamisti kadin.
-