folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Şimdi Bu Adam Haklımı :(National Geographic İstanbul'u Dünyaya Rezil Etti.)

Şimdi Bu Adam Haklımı :(National Geographic İstanbul'u Dünyaya Rezil Etti.)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

2 sene önce kendim yaşadım ak

açtık eczaneyi elemanlar temizlik yapıyordu gidip boğaca filan alayım dedim kahvaltı için

gittim pastaneye yaza doğru olduğu için turistler gelirdi o dönemler bide kaldığımız yerde hep oteller vardı alayı oradaydı

adamlar oturmuş 2 bardak sıcak süt 2 tane boğacca yemişler ben 8 tane peynirli ver dedim

onlarda hesabı ödemeye kalktı abi ne alalım dedi ustaya eleman 25 al gitsin dedi çatır çatır aldılar adamlar mal mal bakıp gittiler

ve evet 8 boğaca için ben 4 tl ödedim :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

$ ve € kur farkını hesaba katmıyor :)

bu lavuklara az bile

zorla mı amk gelmesinler ülkeye o zaman

zaten artık gelmiyorlarda...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

öyle bir başlık atılmış ki; national geographic'in işi gücü yok istanbul'u dünyaya rezil etsin.

adam program yapıyor amk. "dolandırıcılar şehri" programın ismi ve her bölümde başka bir şehre gidip tehlikelerinden söz ediyor. örneğin birkaç hafta önce yanılmıyorsan prag'daki taksicilerden falan başlamıştı yine. şimdi bu adam prag'ı rezil mi etmiş oluyor? aksine giden adamın nelere dikkat etmesi gerektiğini anlatıyor.

kusura bakmayın ama, adam haklı beyler. sonuna kadar.

ha sırf istanbul'u rezil etmek için yapılsa bile, yine haklı amk. sıradan vatandaş doğru düzgün yürüyemiyor, gezemiyor istanbul'da. turisti ayakta hallediyorlar.

Toplam Hit: 6628 Toplam Mesaj: 64