Şimdi Bu Adam Haklımı :(National Geographic İstanbul'u Dünyaya Rezil Etti.)
-
2 sene önce kendim yaşadım ak
açtık eczaneyi elemanlar temizlik yapıyordu gidip boğaca filan alayım dedim kahvaltı için
gittim pastaneye yaza doğru olduğu için turistler gelirdi o dönemler bide kaldığımız yerde hep oteller vardı alayı oradaydı
adamlar oturmuş 2 bardak sıcak süt 2 tane boğacca yemişler ben 8 tane peynirli ver dedim
onlarda hesabı ödemeye kalktı abi ne alalım dedi ustaya eleman 25 al gitsin dedi çatır çatır aldılar adamlar mal mal bakıp gittiler
ve evet 8 boğaca için ben 4 tl ödedim :F
-
$ ve € kur farkını hesaba katmıyor :)
bu lavuklara az bile
zorla mı amk gelmesinler ülkeye o zaman
zaten artık gelmiyorlarda... -
öyle bir başlık atılmış ki; national geographic'in işi gücü yok istanbul'u dünyaya rezil etsin.
adam program yapıyor amk. "dolandırıcılar şehri" programın ismi ve her bölümde başka bir şehre gidip tehlikelerinden söz ediyor. örneğin birkaç hafta önce yanılmıyorsan prag'daki taksicilerden falan başlamıştı yine. şimdi bu adam prag'ı rezil mi etmiş oluyor? aksine giden adamın nelere dikkat etmesi gerektiğini anlatıyor.
kusura bakmayın ama, adam haklı beyler. sonuna kadar.
ha sırf istanbul'u rezil etmek için yapılsa bile, yine haklı amk. sıradan vatandaş doğru düzgün yürüyemiyor, gezemiyor istanbul'da. turisti ayakta hallediyorlar.