Şimşekli Havalarda Modem Yanıyor
-
PEAK bunu yazdı
E hadi vdsl2 modem satin
pm to @Ari41
-
HoLyCat bunu yazdıPEAK bunu yazdı
E hadi vdsl2 modem satin
pm to @Ari41
Yok hocam ya ari muridden gayet memnunum gayet ilgili sagolsun almam ondan modem falan
baska satan yok mu?
-
PEAK bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıPEAK bunu yazdı
E hadi vdsl2 modem satin
pm to @Ari41
Yok hocam ya ari muridden gayet memnunum gayet ilgili sagolsun almam ondan modem falan
baska satan yok mu?
Kskrlekdmksos hoca övdün mü sövdün mü anlayamadım bu nasıl bir mesaj 😂
-
Schwarz bunu yazdıPEAK bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıPEAK bunu yazdı
E hadi vdsl2 modem satin
pm to @Ari41
baska satan yok mu?
arı iyi adam bir kaç tane modemim bozuldugu için sağolsun zırt pırt indirim yapıyor uygun fiyat cıkarıyor hep beni mahcup bırakıcak davranışlar
e sonrasında mesaj atıyoruz hoca iban ver cevap yok bul arıyı bulabilirsen e zaten o kadar jest yapmış altında kalmışız e tamam evleniyon arısın polen topluyorsun çok şaapmadık
evlendi gene aynı hiç huyu degişmicek bu hocanın zaten dogru duzgun para kazanmıyor benden 2 de 1 ne alısveriş yapıyorum bende kusura bakmasında kimse beni mahçup bırakıp bir köşeye fırlatıp atamaz -
PEAK bunu yazdıSchwarz bunu yazdıPEAK bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıPEAK bunu yazdı
E hadi vdsl2 modem satin
pm to @Ari41
baska satan yok mu?
arı iyi adam bir kaç tane modemim bozuldugu için sağolsun zırt pırt indirim yapıyor uygun fiyat cıkarıyor hep beni mahcup bırakıcak davranışlar
e sonrasında mesaj atıyoruz hoca iban ver cevap yok bul arıyı bulabilirsen e zaten o kadar jest yapmış altında kalmışız e tamam evleniyon arısın polen topluyorsun çok şaapmadık
evlendi gene aynı hiç huyu degişmicek bu hocanın zaten dogru duzgun para kazanmıyor benden 2 de 1 ne alısveriş yapıyorum bende kusura bakmasında kimse beni mahçup bırakıp bir köşeye fırlatıp atamazHocam kusura bakma hakkini helal et. Evlilikti balayiydi izindi derken anca toparlandim. Yarin bi bakcam emanet 2. El modem varsa gonderirim ben sana . Dost ta lazım dimi insana? :) yarin dukkana gidicem haberleselim
-
Xd
-
ari41 bunu yazdıPEAK bunu yazdıSchwarz bunu yazdıPEAK bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıPEAK bunu yazdı
E hadi vdsl2 modem satin
pm to @Ari41
baska satan yok mu?
evlendi gene aynı hiç huyu degişmicek bu hocanın zaten dogru duzgun para kazanmıyor benden 2 de 1 ne alısveriş yapıyorum bende kusura bakmasında kimse beni mahçup bırakıp bir köşeye fırlatıp atamazHocam kusura bakma hakkini helal et. Evlilikti balayiydi izindi derken anca toparlandim. Yarin bi bakcam emanet 2. El modem varsa gonderirim ben sana . Dost ta lazım dimi insana? :) yarin dukkana gidicem haberleselim
Hoca mesajin konusunda iban numaran ve fiyat yazmazsa cevap yazmam sana zaten emanet degil benim olacak sifir ve ya ikinci el ne varsa artikin
zaten yine parani haftaya yani 1 ile 4 u arasi vercem aha bak bi mahcup point daha goruyonuz bak ilk dakkadan mahcup kaldim
hoca yine oyle cok indirim yapma yaparsan yaptigini anlarsam senden alisveris yapmam
Dost alisveriste belli olur hoca bakcaz artikin Hade si yu
-
Bu konuyu okudum akşamında eve gittiğimde peş peşe 2 ampul patladı, daha sonra 1 ampul daha gitti hemen koştum modeme baktım, başında bekledim bekledim bir şey olmadı derin bi ohh çektim. Pikaçu laneti mi geldi dedim :))
-
Moustafa bunu yazdı
Bu konuyu okudum akşamında eve gittiğimde peş peşe 2 ampul patladı, daha sonra 1 ampul daha gitti hemen koştum modeme baktım, başında bekledim bekledim bir şey olmadı derin bi ohh çektim. Pikaçu laneti mi geldi dedim :))
bu konudan bir korku filmi cikarcaz bu gidisle :)
hala bir onlem almadim
-
PEAK bunu yazdıMoustafa bunu yazdı
bu konudan bir korku filmi cikarcaz bu gidisle :)
hala bir onlem almadim
Ben patlayan akkor ve tasarruflu lambaları LED lamba ile değiştirerek bir çözüm buldum. Umarım modeme bir şey olmaz ancak bir tanıdıktan bir yedek modem ayarladım bile tedbiren :)
En güzel önlem modem önüne ufak da olsa bir UPS (KGK) cihazı koymak ancak şu an maddiyat yetersiz. Sizin durumunuz varsa APC ve Schneider markaları iyidir ikisini de tavsiye ederim.