Sınava 69 Gün Kala
-
Başlık manidar olmuş yav :D
-
interfector bunu yazdı
Başlık manidar olmuş yav :D
subliminal.
-
@dead souls bu ikinci girişin mi? profilinde yaş 19 da?
bende 60 gün kaldı sanıyordum +9 gün iyi oldu :)
-
NaZi_ bunu yazdı
Bir dakika durun şimdi. Terim kullanmadan, okulla alakası olmayan birine anlatır gibi anlatmanızı rica ettiğim bir konu var. Sanırım ayın 15 i son kayıt günü ve ben kayıt olacağım. Şimdi ben 5 sene önce Endüstriyel Otomasyon bölümünden mezun oldum ve direk geçiş ile İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsüne yerleştim. 2 - 3 kere gittim fakat, daha sonra gitmeden sadece harçlarını yatırıp devam ettim. Bu 5. senem, 1. sınıftayım.
Şimdi; diyelim ki ben Namık Kemal Üniversitesi, Fransızca Dili ve Edebiyatı bölümünü seçmek istiyorum. Ocak 15 e kadar kayıt oldum ve ilk sınava girdim. Sınav nasıl olacak ? Yine mat 1 sos 1 Türk 1 ve fen 1 mi oluyor ?
Diyelim öyle; daha sonra 2. bir sınavdan bahsediliyor. Nasıl olacak bu durum ?
Şimdiden teşekkürlerEvet hocam mat,sos,fen,ve türkçeden 40 ar soruluk sınav 23 martta olcak ona gircen. toplam 160 soru barajı geçersen lys ye hak kazanmış olcaksın.Lysde o bölüm için edebiyat ve matematik sınavlarına girceksin bu kadar. lysde sınavlar ayrı ayrı oluyor her ders için farklı günde.Dilersen sos ada girebilirsin.
-
DeadSoul bunu yazdı
Mesela bugünde olduk 123,50 yapmışım, gerçi doğru olan cevap anahtarı yayınlanmadı ama +2 -2 oynar en fazla
Türkçe 33,75
Sosyal 24,50(Gene 4 coğrafya yapmışım :))
Matematik 32,50
-------------
Fizik : 12 doğru 1 yanlış 1 boş
Kimya : 11 doğru 2 yanlış
Biyoloji : 11 doğru 2 yanlış
-------------
Fen : 32,75
Bu şekilde Türkçe ortalama olarak aynı geliyor bir 37-38 e çekemedim mereti 33 - 35 arası, Matta falan konu eksiğim yok, işlem hatasından soru kaçıyor genelde.
Dershanede YGS-LYS karışık gidiyoruz zaten, Misal Matta problemler bitiyor şimdi, LYS kısmında permütasyon-kombinasyon-logaritma-karmaşık sayılar falan bitti.
Kimya da YGS bitik LYS kısmında 11.sınıf konularına geldik. Fizikte aynı şekilde ilerdeyiz bayağı Optiğe geldik LYS kısmında.
----------
Mat - Fen - Türkçe - Sosyal ya da Mat - Türkçe - Fen - Sosyal şeklinde gidiyorum Matta süre yetiyorsa Türkçeye atlıyorum yetmiyorsa Fen den süre kazanıp matta kullanıyorum
Hocam sayısalsın fakat türkçeye çok kasmışssın. Bu türkçe senin için yeter artar bile mükemmel. Hedefin şu saatten sonra matematik fen olsun ikisinide 35 üstü nete çekersen çok iyi olur. Birde diğer arkadaşların dediği gibi lys ye şimdiden başla. Ne dersen de özellikle bi sayısal için lys mat ve geo kesinlikle etkiliyor. Arkadaşım bak daha geçen seneden bir örnek 56k lık ygs sonucuyla LYS matta 45 net ve geoda 25 yaparak 9k ya çekti sıralamasını. Sen düşün artık :)
-
Konu eksiklerini bitir.
Sana en çok hangisi puan getircek (ygs1 ygs2) mat -fenkonuları bitirdikten sonra çıkmış sorular üzerinden çalış ve tek kaynaga bağlı kalma . çeşit çeşit yayınların denemelerini çöz.
Sakaraya Üni.
Böte 1.sınıf -
ben bitmişim arkadaş :) türkçe 30 mat 10 sosyal 30 fen hiç yok :)
-
Sınavların bitmesiyle birlikte bende tekrar hız verdim çalışmaya netlerim tabiri caizse sürünüyor. Olacağı varsa olur demiyorum olacak eminim çalışıyorum sınava 20 gün kala çalışıp kazananlar tanıyorum hiçbirşey için geç değil çalışmaya devam :)
-
moustache bunu yazdı
ben bitmişim arkadaş :) türkçe 30 mat 10 sosyal 30 fen hiç yok :)
aynı anasını satayım gene bi bok olmuycak.
-
mstfcn bunu yazdıhazır konu açılmışken çıkmış soruları çözmek için erken mi sizce?
-