Sınava 69 Gün Kala

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Başlık manidar olmuş yav :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Başlık manidar olmuş yav :D

subliminal.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

@dead souls bu ikinci girişin mi? profilinde yaş 19 da?

bende 60 gün kaldı sanıyordum +9 gün iyi oldu :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Bir dakika durun şimdi. Terim kullanmadan, okulla alakası olmayan birine anlatır gibi anlatmanızı rica ettiğim bir konu var. Sanırım ayın 15 i son kayıt günü ve ben kayıt olacağım. Şimdi ben 5 sene önce Endüstriyel Otomasyon bölümünden mezun oldum ve direk geçiş ile İstanbul Üniversitesi Avcılar kampüsüne yerleştim. 2 - 3 kere gittim fakat, daha sonra gitmeden sadece harçlarını yatırıp devam ettim. Bu 5. senem, 1. sınıftayım.

Şimdi; diyelim ki ben Namık Kemal Üniversitesi, Fransızca Dili ve Edebiyatı bölümünü seçmek istiyorum. Ocak 15 e kadar kayıt oldum ve ilk sınava girdim. Sınav nasıl olacak ? Yine mat 1 sos 1 Türk 1 ve fen 1 mi oluyor ?

Diyelim öyle; daha sonra 2. bir sınavdan bahsediliyor. Nasıl olacak bu durum ?

Şimdiden teşekkürler

Evet hocam mat,sos,fen,ve türkçeden 40 ar soruluk sınav 23 martta olcak ona gircen. toplam 160 soru barajı geçersen lys ye hak kazanmış olcaksın.Lysde o bölüm için edebiyat ve matematik sınavlarına girceksin bu kadar. lysde sınavlar ayrı ayrı oluyor her ders için farklı günde.Dilersen sos ada girebilirsin.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    DeadSoul bunu yazdı

Mesela bugünde olduk 123,50 yapmışım, gerçi doğru olan cevap anahtarı yayınlanmadı ama +2 -2 oynar en fazla

Türkçe 33,75

Sosyal 24,50(Gene 4 coğrafya yapmışım :))

Matematik 32,50

-------------

Fizik : 12 doğru 1 yanlış 1 boş

Kimya : 11 doğru 2 yanlış

Biyoloji : 11 doğru 2 yanlış

-------------

Fen : 32,75

Bu şekilde Türkçe ortalama olarak aynı geliyor bir 37-38 e çekemedim mereti 33 - 35 arası, Matta falan konu eksiğim yok, işlem hatasından soru kaçıyor genelde.

Dershanede YGS-LYS karışık gidiyoruz zaten, Misal Matta problemler bitiyor şimdi, LYS kısmında permütasyon-kombinasyon-logaritma-karmaşık sayılar falan bitti.

Kimya da YGS bitik LYS kısmında 11.sınıf konularına geldik. Fizikte aynı şekilde ilerdeyiz bayağı Optiğe geldik LYS kısmında.

---------- 

Mat - Fen - Türkçe - Sosyal ya da Mat - Türkçe - Fen - Sosyal şeklinde gidiyorum Matta süre yetiyorsa Türkçeye atlıyorum yetmiyorsa Fen den süre kazanıp matta kullanıyorum

Hocam sayısalsın fakat türkçeye çok kasmışssın. Bu türkçe senin için yeter artar bile mükemmel. Hedefin şu saatten sonra matematik fen olsun ikisinide 35 üstü nete çekersen çok iyi olur. Birde diğer arkadaşların dediği gibi lys ye şimdiden başla. Ne dersen de özellikle bi sayısal için lys mat ve geo kesinlikle etkiliyor. Arkadaşım bak daha geçen seneden bir örnek 56k lık ygs sonucuyla LYS matta 45 net ve geoda 25 yaparak 9k ya çekti sıralamasını. Sen düşün artık :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yokumben
    yokumben's avatar
    Erkek

Konu eksiklerini bitir. 
    Sana en çok hangisi puan getircek (ygs1 ygs2) mat -fen 

konuları bitirdikten sonra çıkmış sorular üzerinden çalış ve tek kaynaga bağlı kalma . çeşit çeşit yayınların denemelerini çöz.

Sakaraya Üni.
    Böte 1.sınıf

Çeker-Çizer-Söver
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

ben bitmişim arkadaş :) türkçe 30 mat 10 sosyal 30 fen hiç yok :)

Filament ve elektronik komponent için kirpilab.com <3
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sınavların bitmesiyle birlikte bende tekrar hız verdim çalışmaya netlerim tabiri caizse sürünüyor. Olacağı varsa olur demiyorum olacak eminim çalışıyorum sınava 20 gün kala çalışıp kazananlar tanıyorum hiçbirşey için geç değil çalışmaya devam :)

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek
    moustache bunu yazdı

ben bitmişim arkadaş :) türkçe 30 mat 10 sosyal 30 fen hiç yok :)

aynı anasını satayım gene bi bok olmuycak.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    mstfcn bunu yazdı
    hazır konu açılmışken çıkmış soruları çözmek için erken mi sizce?

-

Toplam Hit: 3284 Toplam Mesaj: 29