Sınava 69 Gün Kala
-
mstfcn bunu yazdımstfcn bunu yazdıhazır konu açılmışken çıkmış soruları çözmek için erken mi sizce?
-
çıkmış soruları çözmenin en mantıklısı konuyu bitirip o konuda çıkmış soruları çözmek olur hocam öyle yapın bence
-
LYS çalış..
-
DeadSoul bunu yazdımstfcn bunu yazdımstfcn bunu yazdıhazır konu açılmışken çıkmış soruları çözmek için erken mi sizce?
-
çıkmış soruları çözmenin en mantıklısı konuyu bitirip o konuda çıkmış soruları çözmek olur hocam öyle yapın bence
Hocam böyle şöyle yapmayı düşündüm.Konuları bitirip onlarla ilgili test çözüp.Sınava 50 gün kala filan çıkmış soruları çözeyim.Böylece unutmamış olurum.Saten 90 lı yıllardan itibaren çıkmış soruları çözeceğimden pek fazla soru yok.
-
Ya beyler bende bişey sormak istiyorum
şimdi ben bugün gittim parayı yatırdım sonrasında ise bir liseye gidip başvuru yaptım
görevli bana çıktı verip tamamdır dedi herneyse saat 7 gibi osym telefonuma mesaj attı parayı yatırdığınız halde başvurmadınız diye
ais'ye giriyorum orda başvurum gözüküyor
tam olarak nasıl emin olabilirim osym'yi mi arayayım?
yoksa aisde görünüyorsa kesin olmuş mudur?
-
KAAMOS bunu yazdı
Ya beyler bende bişey sormak istiyorum
şimdi ben bugün gittim parayı yatırdım sonrasında ise bir liseye gidip başvuru yaptım
görevli bana çıktı verip tamamdır dedi herneyse saat 7 gibi osym telefonuma mesaj attı parayı yatırdığınız halde başvurmadınız diye
ais'ye giriyorum orda başvurum gözüküyor
tam olarak nasıl emin olabilirim osym'yi mi arayayım?
yoksa aisde görünüyorsa kesin olmuş mudur?
ais de başvurduğum sınavlar bölümünde çıkıyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum.
başvuru sürecindekiler bölümüne tıklayınca, başvurduğum için zaten hata veriyor sayfa şu şekilde. sende de çıkıyorsa tamamdır büyük ihtimal.
fakat her ihtimale karşı bir başvurunu yaptığın okulla iletişime geç derim.
angelofhope tarafından 14/Oca/14 19:46 tarihinde düzenlenmiştir
-
yapmayın olum şöyle şeyler :( hasta mısınız niye sayıyosunuz? günü gelince girer çıkarız.
-
aynen resimdeki gibi gözüküyor bende de
başvuruduğum sınavlarda da 2014 ösys gözüküyor
galiba mesaj 1 gün kaldığını hatırlatmak içindir ama ben yinede ösym'e bi tel açayım
-
Ephesus bunu yazdı
kardeş ben sınava 2 ay kala fem yayınlarının 5 adımda ygs diye bi kitabı var onu alıp dibini dipçiğini çözüp çözülmedik soru bırakmamıştım. çözemediklerimi de eksiksiz çözdürüp tekrar etmiştim. çok acayip bi genel tekrar gibi oluyor. özellikle türkçe-coğrafya-tarih alanlarında adamlar hakkını verelim çok güzel hazırlamış soruları hepsi ygs tipine yakın öncülünde bilgiyi veriyor ama sana soru yaratıyor. çok şey öğrendim o kitaptan şiddetle öneririm.
bi de esas tavsiyem siktiret ygs'yi 120 yapıyorsan istersen ygs'de full yap lysde gömemezsen sana pis gömüyor. ben eşit ağırlık öğrencisiydim lisede pek parlak da bi öğrenci değildim ikinci sene hazırlandım ve mallık yapıp ygs'ye fazla kastım. ygs 5'De 27 bindeyken lysde bunu değerlendiremedim hamda 10bine çekebildim en fazla. okul puanı da nasıl bir şerefsizlikse 5 bin çaktı 15 bin oldu genel sıralamam. ancak ygsde 40-45 binken ilk 5 bine giren arkadaşlarım da oldu. esas olan lys, lysye çılgınca çalış.
hocam hislerime tercuman olmuşun.
lan ben sözelciyim 120 net yapabilsem varya neler olur neler.
önemli olan alannın ve nereyi istediğin hocam, bende hazırlanıyorum boğaziçi odtü tarih yada boğaziçi edeb istanbul edeb gibi yerleri planlıyorum. ygsye fazla takılma sözelde
200000 binden lys sayesinde 13 bine zıpladım diyen arkadaşlarım var, çok sikimdirik bi atış diye duşunuyorum ama fena bir yerdede okumuyor hani...yani sonuç olarak abi ygsde full çekmen pek bi işe yaramıyo.
sayısalsan saısallları adam akıllı çözüp diğer alanlara bakıcan sözelsen sözelleri adam akıllı özücen diğerlerine bakıcan.
asıl belirleyici nokta lys.
ha buradan tecrübeleri payllaşırsanız iyi olur.
ben matten çakmıyorum mesela adam akıllı yapabilsemm yapabilsem 3 soru, ondan bile emin değilim ama kimya desen çatır çatır, buna da kafa diyorlar nasıl sikimdirik bir kafaysa.
psikolojim bozuldu yansıtıyorum yazılarımda fazla başını ağrıtmıcam.