Sineland.Com | Reklamsız Film İzleme Aygıtı Hizmetinizde..Haydi Hayırlı Olsun.
-
Sade ve süper..
Sekme olayını aşmış bi film sitesi arıyodum derdime derman oldun :)
Öneri olayı da çok güzel..
Rastgele seçebilitesi de var.. Muazzam..Bu site bir Ozan ALKAN.com.tr döküntüsüdür ve Bu site her tarayıcıda
Babalar Gibi görüntülenmektedir. Bunu da sevdim sorunsuz hızlı bi şekilde hem site açılıyor hem filmler :)
Sağolasın..Reklam konusuna gelince.. Site o kadar sade ki çok güzel reklam yerleştirilebilir..
Göze batmadan ve filmi etkilemiycek şekilde ayarlanabilir.
Yeter ki Player'da film açmadan önce s.ktimin reklamları olmasın..
Sayfada gözüksün :DUmarım onu da bi ucundan yakalar halledersin.
Takipteyim :)
-
hayırlı olsun,
Fakat
örn: hababam sınıfı, testere.. yaz diyor örnekteki hababam sınıfını yazınca
Sorgulamada "hababam sınıfı" ile İlgili Kayıt Bulunamadı. Mutlu Musun??? Muradına Erdin mi?? diyor yanlış örnek koymuşsun hacı :D
-
reklamsiz olmasi bir avantaj degil adblock gibi guzel bi eklenti var, ve sitenin boktan olan tarafi partlar olmasi benim gibi yatagina uzanmis buzlu badem sokan biri ikidebir kalkip part degistirmek istemez. 720p 1080p filmler ekleyebilirsen cok guzel olur ama neresi o kadar buyuk boyuttaki seyleri yayinlamana izin verir bilemem. sevgiler
-
Müyap engeline takılmazsın umarım, başarılar :)
-
proje iyi, domain berbat. fizy tarzı bi domainle yap.
seo, sef yok. -
Sorun devam ediyor . girilmiyor
-
Sahir bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bu konuda tam bilgisi olan varsa pm atabilirse sevinirim. filmler vs kendi sunucumda olmadığı sürece bi sıkıntı olmuyor diye biliyorum bu arada.
yorumlarınız için çok teşekkür ederim bu arada hocalar(: -
lepusmorris bunu yazdı:
Sahir bunu yazdı:
hocam bu konuda tam bilgisi olan varsa pm atabilirse sevinirim. filmler vs kendi sunucumda olmadığı sürece bi sıkıntı olmuyor diye biliyorum bu arada.
yorumlarınız için çok teşekkür ederim bu arada hocalar(:
-----------------------------Adamlar çokta tın der kapatırlar siteyi erişim hakkını alırlar malesef Türkiye'de bu şekil paylaşımlara yasak daha kolay geliyor.
Pm atarsan görüşebiliriz.
-
site açıyor videolar facebook video dan sanırım partlar da belli bende film işine girmeyi planlıyorum fakat filmleri tekparça ve hd yükleyebileceğimiz pek alternatif bulunmuyor
-
bende mi sorun var yoksa genel mi
partlar arası geçiş yapınca açtığım video kesiliyor başa sarıyor ?