Sineland.Com | Reklamsız Film İzleme Aygıtı Hizmetinizde..Haydi Hayırlı Olsun.
-
rockes bunu yazdı:
-----------------------------
turist i eklermisin :D
-----------------------------hocam şuanda site beta aşamasında. eksiği gediği nedir onu bulmak için açıldı konu aslında ama ekleriz hocam seni mi kırıcaz :D
-
linkler düzenlendi. fragman arama çalışır hale geldi. vs vs bi kaç gelişme daha yapıldı.
-
çok güzel bir çalışma olmuş inş. tutar..
-
güzel site IDM den çekiyorum filmleri kolay gelsin
-
asiminnesli bunu yazdı:
güzel site IDM den çekiyorum filmleri kolay gelsin
çek hocam(:
-autosuggest özelliği eklendi.
-kodlar düzenlendi artık daha hızlı.
-teklink neden değil. buzlu badem sokmak varken part part ona mı uğraşcam diyenler için bahane buldum ( böylesi daha iyi. elektrikler kesildiğinde veya net koptuğunda baştan dolmasını beklemenize gerek kalmayacak. aksi durumda hele filmin ortalarındaysanız eziyet olacaktır.:D )
-testere serisini eklemedim. an itibariyle eklemey başlıyorum. en çok aranan film listesinin baş köşesinde.çiçeği burnunda film izleme sitemi izlemede kalın:D
-
Neden bi film listesi yok? ancak hartiadan bulunuyor o da çok karışık, okunmuyor film isimleri.
-
-Testere eklendi amk:D
-S.S.S sayfası artık açılıyor.@mugi, hocam aslında bir liste vardı ama kategori sistemini yapmaya başladıktan sonra kaldırdım. az yakında..
-
Hocam bence filmlerin yanında yabancı dizileri de koymalısın. Millet dizi izlemek için doğru düzgün site arıyo hep :D